واقعا از بازی فوتبال کلاسیک مثل فیفا و pes خسته شده بودم ... این بازی خیلی خاطره توش هست و از اون بازی های واجبی هست که باید حتما خریداری بشه... امیدوارم گرافیکش و گیم پلی اش رو خوب در بیارن ... واقعا نمیدونم روی میکرو و سگا چند ساعت بازیش کردم !!!! از دست این بازی زبان ژاپنی هم یاد گرفته بودم البته بازی برای آندرویید و IOS هم عرضه شده که خوبم در اومده ولی قطعا کنسول یک چیز دیگه هست
امیدوارم این بازی رو دیگه rpg نسازن ... مثلا از این ورزشگاه به اون ورزشگاه در به در دنبال تورنمنت بگردی یا اینکه دنبال یکی که باهات مسابقه بده
من روی نینتندو سوئیچ دارم بازیش میکنم
اول از همه حتما باید عاشق انیمه اش باشین تا حال کنین وگرنه براتون یه فوتبال ارکید به نظر نیرسه
گیم پلی جالبی نسبت به بقیه بازیهای کاپیتان سوباسا که اومده بودن داره ، گیم پلی سختی نداره اما حریفاتون توی مراحل بالا میتونن اذیتتون کنن
دوربین بازی رو حتما روی واید قرار بدید تا زمین رو بهتر ببینید
دو تا مود داستانی داره یکیش با خود سوباسا و اون داستان کلاسیک جذابشه که از مدرسه شروع میکنه تا مسابقات جهانی، یکی از خوبیاش همینه که همیشه بازیای سوباسا تیمای جهانی رو داشت اما امسال میتونید تیمهای قدیمی و خاطره انگیز میوا و توهو و هاناوا و فورانو و خیلیای دیگه رو انتخاب کنید، به شخصه خودم چون ماتسویاما رو خیلی دوست داشتم با این مورد خیلی حال کردم
یه مود دیگه داستانی به اسم نیو هیرو داره که یه بازیکن جدید میسازید و باهاش داستان رو دنبال میکنید
قابلیت شخصی سازی جالبی برای ادیت تیم و بازیکن هم داره
گرافیکش هم خب برای من روی نینتندو فکر میکنم کمی پایینتر از پلی استیشنه ولی کاملا راضی بودم و انیمه ها خییلی خوب طراحی شده
در کل کسی که بچگیش با سوباسا و کاکرو گذشته از دستش نمیده