Captain America: Super Solider رونمایی شد

LEBRON JAMES

کاربر سایت

captainamericamoviceconcept.jpg

امروز دو کمپانی مشهور مارول و سگا از بازی Captain America: Super Solider رونمایی کردند و اعلام کردند این بازی در سال 2011 برای DS, PSP, PS3, Wii, و Xbox 360 عرضه خواهد شد.
پیش از این گفته می شد که مارول در سال مالی آینده قرار است از بازی یکی از قهرمانانش رونمایی کند و همه فکر می کردیم این قهرمان Thor باشد.
آقای Gary Knight نایب رییس ارشد بازار یابی در شعبه آمریکا و اروپا سونی گفت که : بازیکننده های سراسر جهان حالا می توانند خوشحال باشند که به دیدار یکی از بهترین سوپر قهرمانها بروند.

دوستان بقیه متن رو فردا واستون ترجمه می کنم. هر چند که اصل خبر گفته شده.

منبع

اینم یه شخصیت مثه Green lantern و super man ِ که از جفتشون بدم میاد :دی
حداقل اسپایدی فانه بتمن هم خیلی جدی :دی دیگه آدم نیاز به ابر قهرمان پیدا نمی کنه :دی

نه اتفاقا کایتان مثل بتمن با اینا فرق داره! البته درسته که روش دارو استفاده شده ولی میشه اونو در نظر نگرفتش :دی
مثل اسپایدی یا Green lantern با خرشانسی قدرت به دست نیاورده یا مثل سوپرمن مادر زادی هیرو نیست و یه جورایی مثل بتمن خودش هیرو شده! واسه همین هم یه جذابیت خاصی برای طرفداراش داره!

و همونطور که بتمن معمولا رهبر نیروهای دی سی هستش کاپیتان هم رهبر نیروهای مارول هستش!

اگر این عکسا مربوط به بازی باشه نشون دهنده یک بازی کلیشه ای هست:المان نازی میخواد جهانو بگیره و اونم با سلاح های مخوف یک سوپر هیرو هم میاد جلوشنو میگیره!
فقط امیدوارم داستان تو سال 1939 نباشه با این سلاح ها!

شما کمیکی از Marvel میشناسی که داستانش این چرت و پرتا نباشه ؟؟؟ :d

شما کمیکی از Marvel میشناسی که داستانش این چرت و پرتا نباشه ؟؟؟ :d

هستن ! عزیز من من رو مارول غیرت ندارم اما اگر کمیک های اسپایدی یا wolverine رو بخونی میفهمی همونطور که بعضی شخصیت های مارول چرتن بعضی شخصیت هاشم خدان !
مثلن تو DC غیر از بتمن و دشمناش خدداوکیل چه شخصیت بسیار جالبی پیدا می کنی ؟ نکنه میری Wonderwoman رو میبینی و میخونی حال میکنی ؟ :d:d

نکنه میری Wonderwoman رو میبینی و میخونی حال میکنی ؟ :d:d

شخصیت به اون باحالی چشه!:دی

البته dc هرچند ازش خوشم نمیاد اما بعضی شخصیت هاش مثل flash خیلی باحالن

من زیاد با گروه Avengers آشنا نیستم ولی مگه خود کاپیتان بنیانگذار و سرگروه این گروه نیستش؟! :biggrin1: اگه کاپیکات این گروه رو درست نکرده پس کی درست کرده؟! :-/
والا نمیدانم! ولی فکر کنم Nick Fury از S.H.I.E.L.D
البته dc هرچند ازش خوشم نمیاد اما بعضی شخصیت هاش مثل flash خیلی باحالن
آخ گفتی میلاد من هم عاشق فلشم !!
Green Lanern هم من نمیدونم ولی مثل اینکه خوبه. لااقل معروفه!

والا نمیدانم! ولی فکر کنم Nick Fury از S.H.I.E.L.D

آخ گفتی میلاد من هم عاشق فلشم !!
Green Lanern هم من نمیدونم ولی مثل اینکه خوبه. لااقل معروفه!
فکر کنم اون Alliance بود آ ! البته یه چیزایی هم در مورد Avengers و نیک فیوری یادمه ! ولی خب گروه مخضرفیه :دی . تقریبا غیر از Ironman از هیچ کدومشون خوشم نمیاد :دی ! آلاینس بهتره :دی .

فکر کنم اون Alliance بود آ ! البته یه چیزایی هم در مورد Avengers و نیک فیوری یادمه ! ولی خب گروه مخضرفیه :دی . تقریبا غیر از Ironman از هیچ کدومشون خوشم نمیاد :دی ! آلاینس بهتره :دی .
ای بابا !
به هر حال من که از بچگی با Captain America بزرگ شدم :)

اینم یه شخصیت مثه Green lantern و super man ِ که از جفتشون بدم میاد :دی
حداقل اسپایدی فانه بتمن هم خیلی جدی :دی دیگه آدم نیاز به ابر قهرمان پیدا نمی کنه :دی

خداوکیلی اسپایدی غیر از فیلماش هرجا ظاهر شده چه تو بازیهاش( از رو کمیک البته) چه تو کمیک هاش همه جا فان بوده :دی شخصیتش جالبه :دی حالا خرشانس هست یا نیست به من مربوط نیست اما خیلی باحاله :دی من تو shattered deminsions فقط داشتم میخندیدم :دی

البته رهبر مارول از نظر من کسی نیست جز Wolverine خدایی از همشون خفنتره با شخصیت فوق العادش و شخصیت پردازی باحالی که شده ...

هستن ! عزیز من من رو مارول غیرت ندارم اما اگر کمیک های اسپایدی یا wolverine رو بخونی میفهمی همونطور که بعضی شخصیت های مارول چرتن بعضی شخصیت هاشم خدان !
مثلن تو DC غیر از بتمن و دشمناش خدداوکیل چه شخصیت بسیار جالبی پیدا می کنی ؟ نکنه میری Wonderwoman رو میبینی و میخونی حال میکنی ؟ :d:d

باهات کاملن موافقم ، دقیقن درسته!
07.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or