Captain America: Super Solider رونمایی شد

LEBRON JAMES

کاربر سایت

captainamericamoviceconcept.jpg

امروز دو کمپانی مشهور مارول و سگا از بازی Captain America: Super Solider رونمایی کردند و اعلام کردند این بازی در سال 2011 برای DS, PSP, PS3, Wii, و Xbox 360 عرضه خواهد شد.
پیش از این گفته می شد که مارول در سال مالی آینده قرار است از بازی یکی از قهرمانانش رونمایی کند و همه فکر می کردیم این قهرمان Thor باشد.
آقای Gary Knight نایب رییس ارشد بازار یابی در شعبه آمریکا و اروپا سونی گفت که : بازیکننده های سراسر جهان حالا می توانند خوشحال باشند که به دیدار یکی از بهترین سوپر قهرمانها بروند.

دوستان بقیه متن رو فردا واستون ترجمه می کنم. هر چند که اصل خبر گفته شده.

منبع

یه بازی هم با همین اسم فکر کنم رو nes اومده بود،درست می گم؟
ضمنا LEBRON JAMES جان Gary Knight مدیر بازاریابی شعبه های آمریکا و اروپای سگاست نه سونی.

آخرین ویرایش:
من فعلا نمیدونم امیدوار باشم یا نا امید :دیولی فکر نکنم زیاد جالب بشه!
ضمنا LEBRON JAMES جان Gary Knight مدیر بازاریابی شعبه های آمریکا و اروپای سگاست نه سونی.

آره یه انتخاب مرحله باحالی هم داشت! به غیر از کاپیتان هم میشد یکی دیگه رو انتخاب کرد یادم نیست پانیشر بود یا یکی دیگه.

اگر این عکسا مربوط به بازی باشه نشون دهنده یک بازی کلیشه ای هست:المان نازی میخواد جهانو بگیره و اونم با سلاح های مخوف یک سوپر هیرو هم میاد جلوشنو میگیره!
فقط امیدوارم داستان تو سال 1939 نباشه با این سلاح ها!

معلوم بود که میاد. Thor هم میادش حتما. چون فیلمش داره ساخته میشه.
پس چرا واسه pc نمیاد.

من میگم با اجازه :d
تو جنگ جهانی یه آزمایشات مخفی توسط ارتش آمریکا انجام شد به نام Operation Rebirth که با استفاده از یه ماده به نام Super Soldier Serum از سرباز های معمولی ابر سرباز با قدرت و سرعت بالا میسازه. تنها کسی که این ماده روش جواب دادش کاپیتان آمریکا بود (به خاطر فیزیک خاصش) . بعدش در اثر یه انفجار در حین نبرد به درون اقیانوس آرام پرت میشه و توش یخ میزنه تا سال ها بعد از پایان جنگ جهانی دوم اونو در حالی که هنوز زنده بودش از توی اقیانوس درش میارن و بعد به گروه Avengers میپیونده. در ضمن دانشمندی که اون ماده رو هم ساخته بودش ترور میشه همون موقع! سپرش هم داستان جالبی داره. از جنس یه فلز مخصوص هست که تمام ارتعاشات و موج انفجار ها رو دفع میکنه.بعد در ضمن تنها کسی بودش که میتونه پتک Thor رو بلند کنه. (به خاطر نفس پاکش!)
دیگه زیاد زر زدم :d
به نوعی فیلم های RE هستش این بابا :)) ! نمیدونم چرا انقدر ازش بدم میاد ...

به نوعی فیلم های RE هستش این بابا :)) ! نمیدونم چرا انقدر ازش بدم میاد ...
من هم نمیدونم چرا تو نمیدونی چرا اینقدر ازش بدت میاد!

یادش بخیر رو میکرو کاپیتان آمریکا رو بازی میکردم >:d< اسمه اون یاره کمکیش هم هاواک یا همچین چیزی بود . بازی رو باید روی نقشه جلو میرفتی آخرشم باید میرفتی فضا رییس آخر رو میکشتی و آیرون من و یه یارو دیگه آزاد میشن. خیلی بازی بیستی بود ببینیم کنسولش چه جوری میشه . کلا شخصیته دوست داشتنیه این کاپیتان آمریکا
وای یادش بخیر واقعا. Hawk یا همون شاهین آره آره !! Iron man هم از اول بود. عاشق بازیش بودم.

آخرین ویرایش:

یادش بخیر رو میکرو کاپیتان آمریکا رو بازی میکردم >:d< اسمه اون یاره کمکیش هم هاواک یا همچین چیزی بود . بازی رو باید روی نقشه جلو میرفتی آخرشم باید میرفتی فضا رییس آخر رو میکشتی و آیرون من و یه یارو دیگه آزاد میشن. خیلی بازی بیستی بود ببینیم کنسولش چه جوری میشه . کلا شخصیته دوست داشتنیه این کاپیتان آمریکا

من واقعن نمیدونم چرا ازش بدم میاد ولی احتمال میدم به خاطرداستان کلیشه ایی این سوپر قهرمان که برای مبارزه با نازیها به وجود اومده، همیشه باعث این حس بوده!
047.gif

کلن از شخصیتش خوشم نمیاد و اصلن یه بار هم کمیکش رو نخوندم ولی بقیه کیکهای مارول خوندم
044.gif

معلوم بود که میاد. Thor هم میادش حتما. چون فیلمش داره ساخته میشه.
پس چرا واسه pc نمیاد.

من میگم با اجازه :d
تو جنگ جهانی یه آزمایشات مخفی توسط ارتش آمریکا انجام شد به نام Operation Rebirth که با استفاده از یه ماده به نام Super Soldier Serum از سرباز های معمولی ابر سرباز با قدرت و سرعت بالا میسازه. تنها کسی که این ماده روش جواب دادش کاپیتان آمریکا بود (به خاطر فیزیک خاصش) . بعدش در اثر یه انفجار در حین نبرد به درون اقیانوس آرام پرت میشه و توش یخ میزنه تا سال ها بعد از پایان جنگ جهانی دوم اونو در حالی که هنوز زنده بودش از توی اقیانوس درش میارن و بعد به گروه Avengers میپیونده. در ضمن دانشمندی که اون ماده رو هم ساخته بودش ترور میشه همون موقع! سپرش هم داستان جالبی داره. از جنس یه فلز مخصوص هست که تمام ارتعاشات و موج انفجار ها رو دفع میکنه.بعد در ضمن تنها کسی بودش که میتونه پتک Thor رو بلند کنه. (به خاطر نفس پاکش!)
دیگه زیاد زر زدم :d

من زیاد با گروه Avengers آشنا نیستم ولی مگه خود کاپیتان بنیانگذار و سرگروه این گروه نیستش؟! :دی اگه کاپیکات این گروه رو درست نکرده پس کی درست کرده؟! :-/

اینم یه شخصیت مثه Green lantern و super man ِ که از جفتشون بدم میاد :دی
حداقل اسپایدی فانه بتمن هم خیلی جدی :دی دیگه آدم نیاز به ابر قهرمان پیدا نمی کنه :دی

مثل اسپایدی یا Green lantern با خرشانسی قدرت به دست نیاورده
خداوکیلی اسپایدی غیر از فیلماش هرجا ظاهر شده چه تو بازیهاش( از رو کمیک البته) چه تو کمیک هاش همه جا فان بوده :دی شخصیتش جالبه :دی حالا خرشانس هست یا نیست به من مربوط نیست اما خیلی باحاله :دی من تو shattered deminsions فقط داشتم میخندیدم :دی

البته رهبر مارول از نظر من کسی نیست جز Wolverine خدایی از همشون خفنتره با شخصیت فوق العادش و شخصیت پردازی باحالی که شده ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or