Capcom's Digital Day

Sweet Jesus

کاربر سایت
:دی
اول از همه اینکه Chris Kramer یه بار دیگه اشاره کرده که RE5 امسال منتشر میشه ...
It’s no secret that Capcom’s got an amazing year (actually: three, at least) of games ahead. Our titles range far and wide, from family-friendly Wii (We Love Golf!) and DS (Mega Man Star Force 2) games to decidedly non-family friendly faire for the PS3 and 360 Resident Evil 5​
اما روز دیجیتال یا هرچی حالا :دی چیه
دوشنبه همین هفته یه عده شاد و چندتا از بروبکس رفیق ، برای Digital Day کپکام وارد تالار تست شدن و به مدت نصف روز بیشتر از 9 عنوان جدید از کپکام رو بازی کردن ! :(( ( Moyam Mokham ) :دی

2332049424_d81d4b22e6.jpg
بیشتر از 50 نفر در این تست حضور داشتن که خیلی از اونا از EGM, 1up, IGN, Gamespot, Gamespy, Gametrailers و ... بودن ، پس بزودی خبرای جدید از کپکام میترکونه :دی
Capcom Blog
یه جایی یه فرومای The-Horror گفته شده بود که RE5 هم تست شده اما خبری ازش بیرون ندادن ... امیدوارم اطلاعات جدید زودتر بیاد ، که البته همین ماه 15ـهم و 16ـهم بازی قراره یه چیزایی ازش به نمایش دربیاد.
یکی از بشر در همین راستا یه کامنت گذاشته بود که " آیا سورپرایزتون برای PS3 همین بازیهای خز مثل LP بودند ؟ " و کریس در جواب گفته بود "مطمئنا نه ، صبر همه چیز رو مشخص میکنه"
بازیهایی که توی لیست هستن کامل نیستن و کریس گفته "فقط یه سرک کشیدن به بعضی از این عناوین"

آخرین ویرایش:
من فکر کنم فهمیدم چه بازی هست اما همگی مطمئن باشید ( evil 5 ) اون عنوان نیست . فکر کنم بدونم چه بازی هست اما چون منبعی نیست نگفتنش بهتره . اما من فکر نکنم امسال بتونن بازی را بدن بیرون . :biggrin1::-"

خب ، بعد از پایان تست دو نفر از گیمرهای معمولی که عضو Capcommunity بودن رو انتخاب کردن و بردنشون تو یه اتاق به اسم Street Fighters و گذاشتن 30 دقـیـقـه از SF IV بازی کنن ، بعلاوه تونستن SSFIITHDR رو هم بازی کنن که گویا یکی از اینا به اسم Alex یه رکورد تخیلی هم گذاشته طوری که Christine Converse دربارش میگه گیمرا شانس آوردن که رکورد رو نمیشد بطور رسمی ثبت کرد وگرنه شکستنش غیر ممکن بود ...

set-72157604110700890
2333681012_1b4086a402.jpg

2332839147_bb75565069.jpg
2333665684_184432fbc3.jpg
2332852869_9371bf9542.jpg

Christian Svensson هم عمده دلیل اینکه SFIIHDR برای PS3 نمیاد رو کمبود بودجه اعلام کرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or