Capcom کمپانی Koei Tecmo را به دادگاه کشاند

Mr. Worldwide

کاربر سایت
capcom-logo.jpg

Capcom در یک دادگاه دعوی Koei Tecmo کمپانی همسایه خود را به دادگاه فراخواند.
این دادگاه به این علت است که Capcom گفته است Koei Tecmo حق اختراع این شرکت را در بازی هایی مانند Samurai Warriors: Xtreme Legends و 49 عنوان دیگر نقض کرده است که هزینه ان 980 میلیون ین ژاپن برابر با $9.43 میلیون دلار عنوان شده است.
Capcom در سال 2002 پروانه انحصاری مربوط به استفاده از content و محتویات جدید و ترکیب آن محتویات در بازی ها را ثبت کرده است. این در حالی است که شرح کامل این ثبت اختراع مبهم باقی مانده ولی کپکام ایده expansion packs ها و وارد کردن محتوای جدید در یک بازی جدید را برای خود می داند. از آنجایی که این پروانه در سال 2002 ثبت شده است به احتمال زیاد مفهوم ان استفاده از دیسک های expansion برای بازی کردن محتوی قفل شده در دیسک های بازی اصلی است به عنوان مثال عنوان Samurai Warriors : Xtreme Legends جز این موارد بوده است.

یکی دیگر از ادعاهای Capcom استفاده از قابلیت vibrating کنترلر بازی به هنگام نزدیک شدن کاراکتر دشمن و اخطار کنترلر با لرزش است که Koei Tecmo از آن استفاده کرده است. Capcom ادعا کرده این نقض حقوق اختراع به فروش عناوین Koei Tecmo کمک کرده است.

گفته شده است Koei Tecmo از این نقض حقوق 9.73 میلیون ین سود کرده است و Capcom به دنبال بدست آوردن 5 - 10% از حق امتیاز این نقض اختراع است. آنان همچنین خواستار ممنوعیت فروش چندین عنوان از بازیهای Tecmo Koei شدند.

منبع

بابا اون پتنت طراحی به نماد یه شرکت تبدیل مشه وقتی ملت خوششون بیاد با اینکه بگی من اولین بار قفل گزاشتم بعد خرید DLC باز میشه من پول میگیرم فرق میکنه کد کپکام که کپی پست نکرده که بخواد نقض حقوق باشه.:|

ببین بخش طراحی نرم افزاری با بازی فرق میکنه اینجوری باشه ملت از 2000 سال قبل میان هم سونی هم ماکروسافت هم نینتندو هم آتاری هم سگا با خاک کوچه یکی میکنن میگن ما اولین بار بازی ساختیم .:d

اینجوری باشه فردا منم میرم jump ثبت میکنم به خاطر اینکه هیچکی نکرده از فردا هیچ بازی Jump نمیزنه .:d

اون ملت که از 2000 سال قبل میان اول باید دید پتنتی ثبت کردن که بخوان ادعا کنن یا نه ، اگر همچین کاری رو کرده باشن نمیتونن جلوی کسی رو بگیرن، یادمه سامسونگ هم به خاطر چنتا پتنت ارتباطی میخواست جلوی فروش محصولات اپل رو بگیره که به علت اینکه اون پتنت ها الزامی بودن فقط باید پول حق استفادشون رو میگرفت "البته وقتی خودم اخبارشون رو دنبال میکردم خیلی جاها به نظر میومد اون دادگاه خیلی هم منصف نیست" همنطور که همه شرکتا دارن به هم به خاطر همین حق استفاده ها پول میدن "دیگه خودتون در جریان هستید که هر تولید کننده گوشی اندرویدی باید پولی رو مایکرو بده" پس اگه کسی که اولین بار بازی رو ساخته و پتنت داره فقط میتونه پول بگیره نمیتونه صنعت گیم رو منحل کنه

باری که همون نرم افزاره اما خودم هم میدونم تفاوتهایی هست و نمیشه بگی بازی من فلان چیز داره بقیه نمیتونن استفاده کنن اما اینطور که دوستمون میگه شکایت در مورد نحوه استفاده از چیزیه " که کپکام پتنت استفاده از این نحوه رو داره" پس یه شرکت دیگه نمیتونه همینطوری بیاد و از اون نحوه استفاده کنه

این شکایت بازی ها رو خدا بیامُرز استیو جابز نشون ملت داد
به نطر من اصلا درست نیست هر شرکتی یک چیزی ثبت کنه بعد هر کی چه دانسته چه ندانسته بخواد مثل اون رو درست کنه باید پول بده

مثلا اپل از سامسونگ شکایت کرده بود که لوگو های اپلیکشن های داخل گوشی های سامسونگ مثل مال اپل قوس دارن یعنی زاویه 90 درجه نیستن.!!

هی!رفقا زیاد خودتون عصبانی و ناراحت نکنین ضرر داره واستون,شکایته دیگه کردن! می تونسته که کرده,اینکه میگین چرا کردن می تونستن نکنن,حالا خواستن بکنن و کردن!حالا باز هی بیاین بگین چرا کردن.

یکی کانال عوض کنه

آه استیو کجایی؟

هی!رفقا زیاد خودتون عصبانی و ناراحت نکنین ضرر داره واستون,شکایته دیگه کردن! می تونسته که کرده,اینکه میگین چرا کردن می تونستن نکنن,حالا خواستن بکنن و کردن!حالا باز هی بیاین بگین چرا کردن.

یکی کانال عوض کنه

آه استیو کجایی؟
:locked:

زرشک :|

فردا هم مثلا مایکروسافت ازسونی شکایت میکنه که حق نمایش پنیر تو بازیهاش مال خودش هست و چون سونی نقض کرده تقاضال غرامت میکنه. :دی

اگه منبع روخوونده باشين بيشتر به پتنتي كه نحوه دسترسي به e pack رو تعريف كرده اشاره شده نه اينكه چون كلا tecmo از e pack استفاده كرده پس ازش شكايت شده
در ادامه هم گفته جزييات اين شكايت خيلي واضح نيست(مطمين باشين كپكام ديگه اينقدرام شوت نيس:d)

.
وقتی شرکتی به قهرماناش قابلیت فنون کشتی کج و به زامبی هاش قابلیت کاور گیری میده (اویل 6 :d ) هر کاری ازش بر میاد ............................... :|

کپگام و se توی رقابت برای منفورترین شدن دارن دست به هر کاری میزنن ... اونم چه شرکتی ... شرکت دوست داشتی تکمو ... لعنت به کپکام بیاد اگه بتونه جلوی انتشار حتی یه دونه از بازی ها این شرکت رو بگیره ... این کپکام چرا نابود نمیشه

دو جنبه داره اینکار ... چنبه بدش همون بی پول شدن کپکام و افتادن به جون اینو اونه :d
جنبه خوبشم مقررات کپی رایته که کپکام درست عمل کرده و ایرادی هم نمیشه به کارش گرفت... چون تو کشورای خارجی کپی رایت یکی از مهمترین قوانینه.... و Koei Tecmo اونو زیر پا گذاشته ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or