Capcom: کاهش دوره ساخت بازی ها به یک سال و نیم و حتی کمتر

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
27_capcomsequels.jpg

اگر شما هم جز از آن دسته افرادی هستید که فکر می‌کنید باید مدت زمان زیادی را به انتظار نسخه های جدید از فرنچایزهای بزرگ کمپانی Capcom، بنشینید، پس دوباره فکر کنید.

دسامبر سال 2010. آقای Christian Svensson از اعضای سابق بخش آمریکا کپکام، از مدت زمان لازم برای ساخت بازی ها سخن گفت.

وی گفت: " ساخت یک بازی، چندی سال به طول می‌انجامد. و این توضیح می‌دهد که چرا این کمپانی عناوین زیادی برای عرضه ندارد." اما به نظر می‌رسد که کپکام میخواهد این فاصله را کوتاهتر از قبل کند.

در بیانیه ای که اخیرا به سهام داران ابلاغ شده است، کپکام این سوال را مطرح کرد که چه رویه ای را باید به سمت ادامه فرنچایزهای بزرگ خود در پیش بگیرد.

در این بیانیه آمده است: " ما چیزی بالغ بر 30 سازنده کلیدی و مهم در اختیار داریم و قادر خواهیم بود که افراد بیشتری را در زمان مورد نیاز، به استخدام در آوریم. در حالت ایده آل، ما می‌خواهیم دوره های 1.5 ساله را به عنوان یک دوره همگانی و رسمی، به هر یک از این سازنده ها ابلاغ کنیم. هدف ما این است که این دوره را حتی کوتاهتر کنیم."

این بدان معناست که کپکام میخواهد دوره های ساخت بازی خود را از چند سال به دوره های 1.5 ساله تغییر دهد. این به معنی افت کیفیت بازی ها نخواهد بود چرا که این کمپانی پیشتر اعلام کرده بود که در طی 10 سال، چیزی بالغ بر 1000 سازنده جدید را به استخدام خود در خواهد آورد.

در رابطه با انجمن فایتینگ، اواخر سال 2013 آقای Yoshinori Ono از استخدام یک طراح و برنامه نویس برای ساخت یه عنوان فایتینگ جدید در استودیو توکیو یا اوساکا خبر داد.

پیشتر کپکام اعلام کرده بود که سال 2014، سال حضور مجدد این کمپانی در ژانر فایتینگ خواهد بود و چیزهای بیش از Ultra Street Fighter IV در چنته خواهد داشت.

منبع

! کپکام قبلا اعلام کرده بود که دوره ساخت ادامه فرنچایزهای بزرگش، 3 ساله خواهد بود اما با این بیانیه، اون رو به 1.5 سال کاهش داد.

پس با این حساب باید منتظر معرفی دو سه تا از آی پی های بزرگش از جمله resident evil و یا حتی dmc در هیمن e3 باشیم!
اگه تیمی که داره بازی میسازه تیم خوبی باشه با 1.5 سال وقت هم میشه بازی موفقی ساخت! و طولانی بودن مدت زمان ساخت یک بازی لزوما منتج به کیفیت بالا نخواهد شد!
بازی های کپکام رو واقعا دوست دارم و امیدوارم سالی حداقل یک بازی بزرگ ازشون ببینیم!

دنیا داره طوری پیش میره که کیفیت اصلی ترین مقوله برای مشتری ها هست و سازمانها و شرکتها تمام تلاششون بر بالا بردن کیفیت هست چون در غیر اینصورت شکست می خورن

چه بلایی میخوان سر SF V بیارن اینا؟
شاید F2P بشه.
=============
کپکام الان وضعیت مالی خوبی نداره. فعلا به IP های بزرگ و سودآورش چسبیده و باید هم همینکارو بکنه. قبلا هم گفته بود شاید وارد زمینه F2P بشن (کاری که نامکو داره میکنه). الان هم که برگشتن همون ژاپن و دیگه غربی گراییشونو گذاشتن کنار.
به نظر من اعضای کلیدی کمپانی باید روی IP های DMC و RE کار کنن. ایتسونو حتما باید DMC 5 رو بسازه. RE رو هم بدن همون تیم RE Rev و کارگردان RE5.
در حال حاضر فایتینگ های کپکام در بالاترین حد کیفیت خودشون هستن و نیازی نیست نگران اونا باشیم.

میمونه یه سری IP مثل Onimusha و Dino Crisis که من به شخصه خیلی دوست دارم ادامه-شون رو ببینم به شرطی که کارگردان درست و حسابی وجود داشته باشه.

هنوزم تو فکر چرا نسل پیش هیچ خبر از اونیموشا نشد!.
تنها بازی که هنوز بهش امید دارم DMC هستش وگرنه با کپکام کاری ندارم خیلی وقته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or