Capcom و SEGA:منتظریم انتشار Halo 3 تموم بشه! بعد...

rezaigi2004

کاربر سایت
به طور شایعه بیان شده دو کمپانی عظیم Capcom و SEGA منتظر اتمام انتشار Halo 3 هستند تا چند عنوان انحصاری جدید برای PS3 را معرفی کنند این خبر از سوی xboxfamily اعلام شده!!!

پ.م: اگه خبر صحت داشته باشه سونی رسما طوفان میکنه!

برو برای خودت و 360خودت متاسف باش . لازم نکرده امثال تو بیان برای ps3

متاسف باشن .
بی ادب لطفا با ادب باش !
من به سونی توهین نکردم ! خودم هم هفته دیگه ( به زودی ) سونی 3 خواهم خرید !
اینو گفتم فک نکنی قصد توهین به سونی رو دارم

کپکام هم امکان داره بگه crackdown2 ya lostplanet2 واسه پلی3 یه هفته انحصاری میزنی
اين وسط كركدان 2 چه ربطي به كپكام داره؟ :confused:
ناشر crackdown خود مايكروسافت بوده و اصلآ هيچ ربطي به كپ كام نداره.

ضمنآ سگا گرچه اين چند ساله بازي خيلي خوف و خفن نداده كه آدم كفش ببره ولي شركت بزرگيه و عنوانهايي رو در اختيار داره كه انحصاري بودنشون به فروش يك كنسول خيلي ميتونه كمك كنه.

بعد اين خبر رو ظاهرآ رضا اشتباه ترجمه كردن. كپ كام و سگا در حقيقت وايسادن ببينن براي 360 انحصاري بزنن يا نه!

آخرین ویرایش:
مثل اینکه
اونا منتظرن ببینن halo3 رو 360 چجوری فروش میکنه و باعث میشه چقدر رو فروش کنسول مایکروسافت تاثیربزاره
و ساخت بازی واسه ps3 شون رو حتمی کنن
تهشم خود نقل کننده گفته این چیز خوبی نیست که شرکت های بزرگی مثل capcam و سگا منتظرن ببینن هیلو چه کار خواهد کرد و این برای طرفدارای ps3 هم خوشایند نیست

من خبر رو ترجمه نمیکنم نظر شخصی خودم رو الحاظ میکنم مگه هر سایتی هر چی بگه درسته؟!

این دو کمپانی البته شایعه
منتظر هستن Halo 3 تموم بشه یعنی چی؟! یعنی فروش خوب - یعنی وضعیت 360 - یعنی هزارتا چیز دیگه پس ترجمه مشکل نداره در ضمن اصلا نیازی به گفتن نیست اسم Halo 3 برای هر سایتی که میخواد امتیاز بده مثل نقل و نبات الکی یا واقعی امتیاز پس نمخواد منتظر وضعیتش باشن فروش عالی!

در ضمن این همه افراد خوب تو سایت میتونن ترجمه کنن محض رضای خدا یک خبر هم شما بزارید!!

خبر شما هم که در چند پست بهش اشاره کردید مربوط به PS3 Center که با 8 ساعت تاخیر در N4G اعلام شد اما خبر پست اول مربوط به لحظه انتشار خبر در سایت MC هست!

PS3 Devs SEGA and Capcom Scared of Halo 3 Release

آخرین ویرایش:
salam

فعلا شما بايد متاسف باشيد چون ما ساخت بازي براي كنسول شما رو تايين ميكنيم ! (شوخي)

شما مواظب باش دستگات 3 چراغ قرمز نده ، احتیاط کن ، نترکه ، بعدش مایکروسافت دیگه

درستش نمیکنه ها:laughing::laughing::laughing::laughing: شما نمیخواد برای ما بازی بسازی ،شما برو مواظب باش 360 های مایکروسافت سه چراف قرمز نده ، ما مواظب بازیهایی که در میاد هستیم و

همونا رو هم بازی میکنیم و حال میکنیم ، شما به فکر خودت باش:cheesygri:cheesygri:cheesygri :laughing:

only ps3 T only sony:love:

آخرین ویرایش:
بی ادب لطفا با ادب باش !
من به سونی توهین نکردم ! خودم هم هفته دیگه ( به زودی ) سونی 3 خواهم خرید !
اینو گفتم فک نکنی قصد توهین به سونی رو دارم

من چیزی نگفتم ، در ضمن از شما با ادبتر هستم ، توهین میکنی بعدش میگی من که توهین نکردم

برو ps3 بخر ، حالشو ببر. 360 شما هم نترکه مواظب باش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or