Capcom و PS3 !

Dinosaur

Loyal Member
سلام
همون طور که احتمالآ تا حالا خبردار شدین , نسخه بعدی بازی Monster Hunter که جزو بازیهای خانواده Play Station بود , قراره برای Wii ساخته بشه.
در همین راستا یکی از اعضای فوروم Capcom توی پست خودش نوشته : Capcom داره طرفدارانش رو از دست میده. این شرکت هیچ توجهی به خریداران PS3 نمیکنه !
و یکی از کارکنان Capcom هم در جواب گفته : در انتهای هفته دیگه نظر PS3 داران رو در مورد ما خواهید دید !
خب این میتونه نشون دهنده اعلام یه بازی انحصاری برای PS3 باشه. از اون طرف هم ممکنه مثل 100 بار که از این حرفها زده شده و اتفاق خاصی نیفتاده , این دفعه هم یه حرف الکی باشه.
البته هفته پیش در Jiji Press ! هم رییس Capcom گفته بود که این شرکت از سال دیگه ساختن بازیهای زیادی رو برای PS3 شروع میکنه و ممکنه از PS2 هم بیشتر برای این کنسول بازی بسازه.البته در ادامه هم به تآکید این شرکت روی ساختن بازیهای Multiplatform اشاره شده.

آخرین ویرایش:
گیم پلی بشدت قوی در بازیهای Wii ، ضعف گرافیکی رو تا حدودی میپوشونه. دوم اینکه Wii رو تا بازی نکنین نمیفهمین چه لذتی داره بازی کردن با ویموت. یا FPS بازها میتونن سه برابر لذتی که بخاطر گرافیک کرایسیس میبرن ، بخاطر هدفگیری با Zapper تو Ghost Squad یا RE : UC ببرن.
ولی اینو باید بدونی ، اگه میخوای از بازیهای Wii لذت ببری ، باید اولویت بندی هات به ترتیب Game Play ، داستان ، صداگذاری و ... و شاید رتبه آخر برای گرافیک باشه. متاسفانه نمیدونم چرا اولویت بندی تو ایران اینجوریه.
1- گرافیک
2- گرافیک
3- گرافیک
4- گرافیک
5- داستان
...
N- گیم پلی !
67.gif

گرافیک مهمه ولی نه اونقدر که بخاطرش دور یه کنسول یا یه بازی رو خط بکشیم !
به نظر من همه اینا برایه خ#ر کردن مردم ژاپنه و طرفدارایه Ps3 هست که کپکام رو تحریم کردند.
اگه همین هایی که Cacpom رو تحریم کردن ، زرتی نرفتن DMC 4 رو بخرن ، من فن Silent Hill میشم !

وقتی عناوین جدید بیاد ، مطمئن باشید برای جلب مشتری هم که شده ، 2-3 تاش Exclusive برای سونیه.
و در آخر مگه مغز خر گاز زدن که بیان پول ماکروسافت رو برای دل طرفدارای عزیز سونی تو چاه بریزن ؟

ناراحتی من برای اینه که صنعت گیم نیاز به پیشرفت کیفیتی هم داره در کنار پیشرفت گیم پلی. کنسول Wii اومده یه سخت افزار از رده خارج رو ارائه داده که تا حالا بیشتر بازیهاش شبیه بازیهای PS2 , کنسولی که برای 6 سال پیشه هست. درسته که گیم پلی مهمترین خصوصیت یه بازی رو تشکیل میده ولی همین سخت افزار قوی هم روی گیم پلی خیلی تآثیر میزاره. Wii کلآ گرافیک و کیفیت بازیها رو ( به جز چند تا بازی استثنا ) فراموش کرده و فقط چسبیده به یه ریموت کنترل که عرق آدمو درمیاره. مثلآ اومده Wiifit رو درست کرده. خب من به قول حمید اگه بخوام با Wiifit بازی کنم به جاش میرم توی پارک ورزش میکنم. هم هواش بهتره هم خرجش کمتره ! من اگه مثلآ Fan بازی The Legend Of Zelda بودم خیلی بیشتر دوست داشتم که این دفعه یه Link با گرافیک بالاتر و واقعی تر ببینم که توی محیطهای طبیعی حرکت میکنه تا اینکه با ویموت ماهیگیری کنم !
نمیدونم شاید نظر من فقط این باشه ولی به شخصه اصلآ دوست ندارم بشینم پشت تلویزیون دو تا آدمک با طراحی بازیهای Nintendo 64 رو کنترل کنم که مثلآ میخوام تنیس بازی کنم !
آريا جان نظر شما در جاي خودش محترم هست ولي من يكي خودم به شخصه با گرافيكي در حد همين PS2 هم راضي هستم ولي بازي باحال باشه! به نظر من بالا رفتن گرافيك نميتونه هميشه باعث راضي شدن كامل طرفداران يك سري بازي بشه.گيم پلي خيلي نقش مهم تري رو داره...
بیان تو نسل بعد کنسول هایه 8 بیتی 5 هزارتومنی!!! درست کنند با این تبلیغ که خودتون بشینید خونه بازی بسازید و بازی کنید!!!
البته با نواوری هایه جدید در کنترل! مثلا دمپایتون رو در بیارید و بجایه دسته ازش استفاده کنید یا... .
بد فكريم نيست.../:)

ناراحتی من برای اینه که صنعت گیم نیاز به پیشرفت کیفیتی هم داره در کنار پیشرفت گیم پلی. کنسول Wii اومده یه سخت افزار از رده خارج رو ارائه داده که تا حالا بیشتر بازیهاش شبیه بازیهای PS2 , کنسولی که برای 6 سال پیشه هست. درسته که گیم پلی مهمترین خصوصیت یه بازی رو تشکیل میده ولی همین سخت افزار قوی هم روی گیم پلی خیلی تآثیر میزاره. Wii کلآ گرافیک و کیفیت بازیها رو ( به جز چند تا بازی استثنا ) فراموش کرده و فقط چسبیده به یه ریموت کنترل که عرق آدمو درمیاره. مثلآ اومده Wiifit رو درست کرده. خب من به قول حمید اگه بخوام با Wiifit بازی کنم به جاش میرم توی پارک ورزش میکنم. هم هواش بهتره هم خرجش کمتره ! من اگه مثلآ Fan بازی The Legend Of Zelda بودم خیلی بیشتر دوست داشتم که این دفعه یه Link با گرافیک بالاتر و واقعی تر ببینم که توی محیطهای طبیعی حرکت میکنه تا اینکه با ویموت ماهیگیری کنم !
نمیدونم شاید نظر من فقط این باشه ولی به شخصه اصلآ دوست ندارم بشینم پشت تلویزیون دو تا آدمک با طراحی بازیهای Nintendo 64 رو کنترل کنم که مثلآ میخوام تنیس بازی کنم !
من احساس شما رو درک میکنم، هر بازی که از کنسول های دیگه میره واسه Wii شما فکر میکنید که دیگه دوران بازی های گرافیک بالا به پایان رسیده ، ولی این طور نیست...

اصلا Wii برای این نیومده که بیاد بازار PS3 و Xbox 360 رو کساد کنه؛ یا بهتر بگم توانایی این کار رو نداره و هیچ وقت نمیتونه جای این دوتا رو بگیره.

یعنی اینکه شما خونه ای رو پیدا کنید که صاحب اون Wii رو به عنوان کنسول بازی اصلی انتخاب کرده باشه ، وجود نداره. مگر اینکه شخص بازی کننده بالای 60 و یا زیر 7 سال سن داشته باشه ، که این رده سنی اصلا جز gamer های مخاطب PS3 و 360 قرار نمی گیرن.

هدف نینتندو هم به جز بازی کننده های اصلی یا core gamers که به قول خودش از 7 ساله تا 24 ساله رو در بر میگیره ، دعوت کردن عده ی خیلی بیشتری از مخاطبان به بازی هست. ممکنه مخاطبان نینتندو زیاد باشن ، ولی این تعداد زیاد اصلا نمیتونه آینده صنعت بازی رو رقم بزنه ، چون خیلی از این افراد تا قبل از اومدن Wii اصلا gamer نبودن و فقط به بهانه لذتی که از تکان دادن remote و دیدن عکس العمل اون روی صفحه تلویزیون gamer شدن!!

ولی با همه این حرف ها ، بازی کردن با Wii لذتی داره که شاید توی بازی هایی مثل Heavenly Sword یا Halo اصلا نباشه.

مثلا تو Wii sport ، واقعا برای بازی کننده فرقی نمیکنه که شخصیت بازی ، گرافیک پایین داشته باشه ، یا مثل کاراکترهای حقیقی توی Virtua Tennis باشه که گرافیک بالایی دارن.

این مهمه که بازی تنیس توی Wii Sport شاید 1000 برابر جالب تر و مهیج تر از بازی Virtua Tennis رو رزولوشن 1080p باشه... (که واقعا هم اینطوره!)

در مورد Wii fit هم باید حرف بالا رو تکرار کنم ، مخاطبان اصلی این بازی رو طبق گفته خود نینتندو خانم های میانسال تشکیل میدن که همه میدونیم اینها اصلا gamer نیستن و به قول نینتندو این رده سنی بسیار untapped و دست نخورده هست...

گرافیک بازی های Wii به جز آنهایی که بصورت کارتونی هستن ، اونقدر ها هم پایین نیست که دل آدمو بزنه...

در کل نباید به Wii اینقدر بی اعتماد بود ، Wii اگه هیچ سودی هم نداشته باشه ، حداقل باعث میشه که سونی و مایکروسافت برای رقابت با نینتندو ، قیمت کنسولاشون رو پایین بیارن که همین یه دلیل هم کافیه برای اینکه Wii برای صنعت بازی مهمه...

به نظر من خبر ساخت سری جدید dino crisis هست:) با گرایفیک شبیه کرایسیس انحصارا برای ps3 !!
البته این وسط 360 فن ها خیلی راضی هستن از کپکام باید اینم در نظر گرفت:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or