Capcom و PS3 !

Dinosaur

Loyal Member
سلام
همون طور که احتمالآ تا حالا خبردار شدین , نسخه بعدی بازی Monster Hunter که جزو بازیهای خانواده Play Station بود , قراره برای Wii ساخته بشه.
در همین راستا یکی از اعضای فوروم Capcom توی پست خودش نوشته : Capcom داره طرفدارانش رو از دست میده. این شرکت هیچ توجهی به خریداران PS3 نمیکنه !
و یکی از کارکنان Capcom هم در جواب گفته : در انتهای هفته دیگه نظر PS3 داران رو در مورد ما خواهید دید !
خب این میتونه نشون دهنده اعلام یه بازی انحصاری برای PS3 باشه. از اون طرف هم ممکنه مثل 100 بار که از این حرفها زده شده و اتفاق خاصی نیفتاده , این دفعه هم یه حرف الکی باشه.
البته هفته پیش در Jiji Press ! هم رییس Capcom گفته بود که این شرکت از سال دیگه ساختن بازیهای زیادی رو برای PS3 شروع میکنه و ممکنه از PS2 هم بیشتر برای این کنسول بازی بسازه.البته در ادامه هم به تآکید این شرکت روی ساختن بازیهای Multiplatform اشاره شده.

آخرین ویرایش:
میشه گفت این خبر مطمئنا همونی هست که capcom گفته بود عنوانی اختصاصی بعد از فروش halo3 در 360 را داشت است باید منتظر بود و دید این عنوان چه چیزی است .

عناوین جدید برای Sony

در واقع بهتر بود میگفتی عناوین جدید برای کنسول های سونی ، چون الان سر و صدای دو سه تا حرکت مشکوک کپکام در اومده ، مثلا همون تیمی که روی Resident Evil 2 کار میکردن رو جمع کرده یه جلسه گذاشته با یکی از نمایندگان سونی ! البته بعد گفتن نماینده ماکروسافت نیومده !
( البته این بیشتر بخاطر همون شایعه بازسازی نسخه دو فکر میکنم باشه تا عنوان انحصاری برای PS ) کلا فعلا کپکام دو سه تا پروژه شایعه شده داره برا سونی میزنه مثلا Resident Evil RPG برای PSP و Resident Evil : Outbreak File #3 که البته بخاطر ضایع کردن ما جماعت هم که شده هیچکدوم از اینا نیست
242.gif
هرچی هست به احتمال 99 درصد یکی از عناوین یه Resident Evil هست !

من که خیلی منتظرم یه بازی کاملآ جدید بسازه , مثل زمانی که Devil May Cry و Onimusha رو برای اولین بار ساخت با اون گرافیکهای خارق العاده در زمان خودشون.

چند مورد

BI0HAZARD و دایناسور عزیز من هم اسم onimusha 5 را بعضی جاها دیدم شاید خبری در مورد این بازی باشه ( همه میگفتن تموم شد ) . در مورد گروه سازنده evil 2 نمیدونم چی بگم . شاید اصلا ربطی به این بازی نداشته باشه و خبر جدیدتری باشه .

نه شایعه نیست ، تو مصاحبه با Famitsu ( همین آخرین شماره ) Masachika Kawata گفته که رسما ساخت یه عنوان برای PSP رو آغاز کردیم که احتمالا بعد از انتشار نسخه umbrella chronicles انونس میشه.
یه جایی تو فرومای گیم اسپات خوندم که شاید یکی دوتا از عناوین انحصاری 360 رو برای PC و PS3 منتشر کنن ( مثلا Dead Rising که برای پی سی تایید شد ولی برای پی اس 3 در حد شایعه موند ... )

بعضی از دوستان متوجه نشدند بحث سر ps3 هست . پس اگه 100 عنوان قرار باشه برای psp بیا ربطی به این خبر نداره چرا یکبار دیگه این جمله را بخونید .
داره طرفدارانش رو از دست میده. این شرکت هیچ توجهی به خریداران PS3 نمیکنه ! .
هم رییس Capcom گفته بود که این شرکت از سال دیگه ساختن بازیهای زیادی رو برای PS3 شروع میکنه و ممکنه از PS2 هم بیشتر برای این کنسول بازی بسازه.البته در ادامه هم به تآکید این شرکت روی ساختن بازیهای Multiplatform اشاره شده.
ببخشید کپی کردم . ;):biggrin1:

تو اينكه توي اين نسل كپكام نسبت به PS3 كم لطفي كرده كه هيچ شكي نيست. فكر نكنم به غير از يه بازي Arcade بازي ديگري رو براي ps3 تا الآن ريليز كرده باشه.
حالا بايد صبر كنيم ببينيم يكي دو هفته ي ديگه Capcom ميخواد چي بگه...شايد بگه Onimusha 5 و LO و Dead Rising رو ميخواد براي ps3 ريليز كنه كه اون موقع خيلي خوش به حال PS3 Ownerها ميشه...

واقعا ادم باید از شنیدن خبر ساخته شدن mh3 برای wii گریه کنه .هر چقدر کنسول wii فروش بیشتری داشته باشه و موفقیت های بیشتری را در بازار کسب کنه برای ما گیمر ها اوضاع نامناسب تر میشه . نمونه بارزش همین اتفاق اخیر است .اگه سونی و ps3 موفق عمل می کردند هیچ وقت کپکام همچین تصمیمی نمیگرفت و چه بسا تا الان چند تا عنوان انحصاری خوب هم برای ps3 علام میکرد. به هر حال باید قبول کرد که اگه ps3 موفق بشه شاهد اعلام شدن بازی های بزرگی برای این کنسول از طرف شرکت های japon هستیم که میتونه به نفع ما باشه . فکر میکنید چرا تا الان اسکوار اطلاعات زیادی از بازی فاینال 13 نداده و تاریخ عرضه بازی با اینکه 2 سالی میشه از بازی پرده برداری شده هنوز معلوم نیست.جواب ساده است .چون هنوز ps3 موقعیت خوبی در بازار نداره و اسکوار منتظر فروش بیشتر این کنسول است.
به هر حال به عنوان یک دوستدار سونی امیدوارم این شرکت دوباره بتونه اقتدار از دست رفته را به دست بیاره.

واقعا ادم باید از شنیدن خبر ساخته شدن mh3 برای wii گریه کنه .هر چقدر کنسول wii فروش بیشتری داشته باشه و موفقیت های بیشتری را در بازار کسب کنه برای ما گیمر ها اوضاع نامناسب تر میشه . نمونه بارزش همین اتفاق اخیر است .اگه سونی و ps3 موفق عمل می کردند هیچ وقت کپکام همچین تصمیمی نمیگرفت و چه بسا تا الان چند تا عنوان انحصاری خوب هم برای ps3 علام میکرد. به هر حال باید قبول کرد که اگه ps3 موفق بشه شاهد اعلام شدن بازی های بزرگی برای این کنسول از طرف شرکت های japon هستیم که میتونه به نفع ما باشه . فکر میکنید چرا تا الان اسکوار اطلاعات زیادی از بازی فاینال 13 نداده و تاریخ عرضه بازی با اینکه 2 سالی میشه از بازی پرده برداری شده هنوز معلوم نیست.جواب ساده است .چون هنوز ps3 موقعیت خوبی در بازار نداره و اسکوار منتظر فروش بیشتر این کنسول است.
به هر حال به عنوان یک دوستدار سونی امیدوارم این شرکت دوباره بتونه اقتدار از دست رفته را به دست بیاره.
خب این دقیقآ همون چیزیه که خیلی ها نگرانش هستن. وقتی یه شرکت میبینه با هزینه یک دهم ساخت بازی برای PS3 , 360 میتونه برای Wii بازی بسازه و فروشش هم بیشتر باشه به طرف Wii جذب میشه. این موارد ( همین Monster Hunter , Fatal Frame , ... ) هم به نظر من یه زنگ خطر بزرگ برای نسل بعد ( نه این نسل ) هست.

چه دلیلی داره که ساختن MH3 برای Wii برای گیمرا بد باشه ؟ مگه Wii کنسول نیست ؟ به هر حال فوق العاده پرفروشه و ضمنا با نوآوریهایی که داره میشه بازیهایی فوق جذاب براش ساخت. کپکام اطمینان داده ( منبع : فروم کپکام ) که بزودی عناوین انحصاری برای PS3 منتشر میشه ، که گیمرا رو راضی میکنه ، احتمال داره بعضیاشون عنوان های جدیدی باشن ، چه گیری دادیم ماها به نسخه های 4 و 5 و 7 و 8 بازیا نمیدونم
39.gif

مثلا همین RE : Umbrella Chronicles مطمئن باشین از 90 درصد این بازیهای خوشحالگونه ! 360 بهتره ! هدفگیری با Wii Zapper
156.gif
به هر حال باید صبر کرد و دید که چه عنوانهایی برای PS خواهد اومد. ولی بازم میگم بهتر بود میگفتین Capcom و Sony چون الان 2 یا 3 عنوان برای PSP داره میزنه و 1 عنوان ( که در واقع مخلوطی از چند بازی در یک پک بود ) رو برای PS2 منتشر کرده/

ناراحتی من برای اینه که صنعت گیم نیاز به پیشرفت کیفیتی هم داره در کنار پیشرفت گیم پلی. کنسول Wii اومده یه سخت افزار از رده خارج رو ارائه داده که تا حالا بیشتر بازیهاش شبیه بازیهای PS2 , کنسولی که برای 6 سال پیشه هست. درسته که گیم پلی مهمترین خصوصیت یه بازی رو تشکیل میده ولی همین سخت افزار قوی هم روی گیم پلی خیلی تآثیر میزاره. Wii کلآ گرافیک و کیفیت بازیها رو ( به جز چند تا بازی استثنا ) فراموش کرده و فقط چسبیده به یه ریموت کنترل که عرق آدمو درمیاره. مثلآ اومده Wiifit رو درست کرده. خب من به قول حمید اگه بخوام با Wiifit بازی کنم به جاش میرم توی پارک ورزش میکنم. هم هواش بهتره هم خرجش کمتره ! من اگه مثلآ Fan بازی The Legend Of Zelda بودم خیلی بیشتر دوست داشتم که این دفعه یه Link با گرافیک بالاتر و واقعی تر ببینم که توی محیطهای طبیعی حرکت میکنه تا اینکه با ویموت ماهیگیری کنم !
نمیدونم شاید نظر من فقط این باشه ولی به شخصه اصلآ دوست ندارم بشینم پشت تلویزیون دو تا آدمک با طراحی بازیهای Nintendo 64 رو کنترل کنم که مثلآ میخوام تنیس بازی کنم !

به نظر من همه اینا برایه خ#ر کردن مردم ژاپنه و طرفدارایه Ps3 هست که کپکام رو تحریم کردند.میخوان اینجوری الکی وانمود کنند که به فکر Ps3 هم هستند و این عده رو از تصمیمشون منصرف کنند.
اگه این کپکام یکی از عنوان هاشو برایه Ps3 انحصاری کرد (حداقل تا زمانی که سونی به قدرت نرسیده) من اسممو میزارم سفیروث!!!!

کپکام به همه ثابت کرده طرف پوله نه هیچ کنسولی!!!

پ.ن:با وضعی که Wii راه انداخته من ترسم از PS4 & XBox 3 هستش.چون ممکنه سونی و مایکروسافت که هر دوشون پتانسیل تقلید رو هم دارند!!! بیان تو نسل بعد کنسول هایه 8 بیتی 5 هزارتومنی!!! درست کنند با این تبلیغ که خودتون بشینید خونه بازی بسازید و بازی کنید!!!
البته با نواوری هایه جدید در کنترل! مثلا دمپایتون رو در بیارید و بجایه دسته ازش استفاده کنید یا... .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or