Capcom می‌خواهد Resident Evil 6 به خوبی RE4 باشد

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
resident-evil-4-HD.jpg

Resident Evil 4 ساخته‌ی Shinji Mikami که بهترین بازی در سبک ترسناک نیز خوانده می‌شود؛ حال سرمشق Resident Evil 6 قرار گرفته و Capcom در نظر دارد تا نسخه‌ی ششم این سری را به درجه‌ی بهتری رسانده و تلاش دارد تا طرفداران سری را بار دیگر به این نسخه برگرداند. در این نسخه، سه قسمت داستانی مجزا که هر کدام حالت های مختلف گیم پلی از جمله: Action، ترس و melee را به نمایش می‌گذارد، وجود دارد.
ناشران Capcom در مصاحبه با AusGamers اعلام داشتند: "همان طور که می‌دانید بازی RE4 یک عنوان تحسین شده از سوی منتقدان بوده و با استقبالی گرم از سوی طرفداران مواجه شد؛ اما حال به RE5 نگاه کنید، این بازی بزرگترین Resident Evil ساخته شده توسط ما بود. در زمان ساخت آن، ما احساسی مبنی بر این که حال ما می‌توانیم بازی را به دست بازیبازان بیشتری برسانیم و بازیبازان جدیدی نیز به سمت خود بکشانیم، داشتیم. طرفداران بازی توقعات زیادی نسبت به دو بازی قبلی داشتند؛ بنابراین ما تلاش کردیم تا از طریق منابع مختلف، بفهمیم که مردم بیشتر جذب چه چیز هایی در Resident Evil 4 شده و از چه چیز هایی در RE5 خوششان آمده است؛ حال ما با توجه به آن ها تلاش می‌کنیم که این موارد را به یک‌دیگر پیوند داده و در Resident Evil 6 استفاده کنیم تا تمامی طرفداران سری را راضی نگه داریم."
منبع

@ Safety & Peace

علی نفهمیدی منظورم چی بود ، اون مثال برای این بود که نشون بدم محدودیت های نسل های قبلی باعث میشه سازنده ها بتونند به راحتی حس ترس ( یا شوک ) رو منتقل کنند ولی اگه همین الان بیان یه همچین صحنه هایی بسازند گیمر ها به ناکارآمد بودن دوربین بازی ایراد میگیرن که نتونسته لحظه ورود نمسیس رو نشون بده

علی دموی RE6 رو بازی نکردی درسته !؟ باور کن سناریو لیان خیلی خوب حس نسخه های کلاسیک رو بهت منتقل میکنه ( دقیقا قبل از بازی کردن دمو یه بار RE3 رو رفته بودم ) البته منم با اضافه شدن حرکات WWE به شخصیت ها مخالفم ولی خب نمیشه کاریش کرد ، اگه کاپکام یه همچین بخش هایی رو نزاره طرفدار های اکشن بازی اعتراض میکنند

@ Safety & Peace

علی نفهمیدی منظورم چی بود ، اون مثال برای این بود که نشون بدم محدودیت های نسل های قبلی باعث میشه سازنده ها بتونند به راحتی حس ترس ( یا شوک ) رو منتقل کنند ولی اگه همین الان بیان یه همچین صحنه هایی بسازند گیمر ها به ناکارآمد بودن دوربین بازی ایراد میگیرن که نتونسته لحظه ورود نمسیس رو نشون بده

علی دموی RE6 رو بازی نکردی درسته !؟ باور کن سناریو لیان خیلی خوب حس نسخه های کلاسیک رو بهت منتقل میکنه ( دقیقا قبل از بازی کردن دمو یه بار RE3 رو رفته بودم ) البته منم با اضافه شدن حرکات WWE به شخصیت ها مخالفم ولی خب نمیشه کاریش کرد ، اگه کاپکام یه همچین بخش هایی رو نزاره طرفدار های اکشن بازی اعتراض میکنند
ببین علی من گفتم که مشکلم با گیم پلی بازی هست وگرنه من هیچوقت با تغییر دوربین بازی مشکلی نداشتم و چه بسا این دوربین هم میتونه ترس رو منتقل کنه (نقطه کور پشت سر). این جنگولک بازیا در خور یه بازی RE نیست.
علی چرا دروغ بگم. دمو رو بازی نکردم. اما اونایی که بازیش کرده بودن و توی تاپیک نقدش میکردن، نظرات خوبی پیرامون این شماره نداشتن. میدونی علی، این لیون و کریس دیگه اون لیون و کریس کلاسیک نیستن حقیقتا. میشه اینجور توجیحشون کرد که با گذشت زمان، تجربه بیشتری در مبارزه با B.O.W ها کسب کردن. فقط امیدوارم بهم ثابت بشه که اشتباه میکنم وگرنه BC بزرگترین جنگ داخلی ممکن رو به خودش میبینه:-"

ببین علی من گفتم که مشکلم با گیم پلی بازی هست وگرنه من هیچوقت با تغییر دوربین بازی مشکلی نداشتم و چه بسا این دوربین هم میتونه ترس رو منتقل کنه (نقطه کور پشت سر). این جنگولک بازیا در خور یه بازی RE نیست.
علی چرا دروغ بگم. دمو رو بازی نکردم. اما اونایی که بازیش کرده بودن و توی تاپیک نقدش میکردن، نظرات خوبی پیرامون این شماره نداشتن. میدونی علی، این لیون و کریس دیگه اون لیون و کریس کلاسیک نیستن حقیقتا. میشه اینجور توجیحشون کرد که با گذشت زمان، تجربه بیشتری در مبارزه با B.O.W ها کسب کردن. فقط امیدوارم بهم ثابت بشه که اشتباه میکنم وگرنه BC بزرگترین جنگ داخلی ممکن رو به خودش میبینه:-"

با هات خیلی موافقم علی جان......این گیم پلی جدید واقعا افتضاح نمی دونم طرز گرفتن دو کلت لیون رو دیدی یانه مثل کابوی ها تیر می زد:d واقعا روی عصاب بود .لیون هم دیگه ازش سنی گذشته نباید زیاد انتظار داشت. کریس هم که چی بگم دیگه این سازنده ها فقط می خوان یک تفنگ بدن دستش و.....دیگه می دونی که ....

از رزیدنت اویل 4 بهتر میشه اما از ریمیک نه! سناریو ایدا هم هم که درست شده مثل این بازی هیچ شباهتی به رزیدنت اویل نداره اصلا فقط زامبی هاش! محیط به هیچ عنوان به بازی های رزیدنت اویل نمیخوره! شاید سناریو ایدا به گذشته برگشته ! خیلی دلم میخواد بدونم دلیل اینکه سناریو ایدا اینطوری شده چیه! چرا مثل سناریو های دیگه تو عصر تکنولوژِی نیست! نمیگم سناریو ایدا بده نه اتفاقا خیلیم جالبه حتی معمایی هم هست اما باید قبول کرد که هیج شباهتی به محیط ها سری بازی های رزیدنت اویل نداره! اگه دروغ میگم بگید دروغ میگی!

ScreenShot006.bmp

آخرین ویرایش:
حالا انگار خود 4 چه آش دهن سوزی بوده که میخوان اینو نزدیک به اون بسازن :d
ماشالله با همه شخصیت های سری RE هم که میشه بازیش کرد

از رزیدنت اویل 4 بهتر میشه اما از ریمیک نه! سناریو ایدا هم هم که درست شده مثل این بازی هیچ شباهتی به رزیدنت اویل نداره اصلا فقط زامبی هاش! محیط به هیچ عنوان به بازی های رزیدنت اویل نمیخوره! شاید سناریو ایدا به گذشته برگشته ! خیلی دلم میخواد بدونم دلیل اینکه سناریو ایدا اینطوری شده چیه! چرا مثل سناریو های دیگه تو عصر تکنولوژِی نیست! نمیگم سناریو ایدا بده نه اتفاقا خیلیم جالبه حتی معمایی هم هست اما باید قبول کرد که هیج شباهتی به محیط ها سری بازی های رزیدنت اویل نداره! اگه دروغ میگم بگید دروغ میگی!

ScreenShot006.bmp
یک تست این مدل بازی و چشیدن مزه ی دهن گیمرها، maybe
شاید میخوان ببینن بازخور سناریوی اَدا چطوریه، بعد رزیدنت ایول های بعدی رو بکشن به سمت این مدل فضا و این سبک

یک تست این مدل بازی و چشیدن مزه ی دهن گیمرها، maybe
شاید میخوان ببینن بازخور سناریوی اَدا چطوریه، بعد رزیدنت ایول های بعدی رو بکشن به سمت این مدل فضا و این سبک

مثل این میمونه که بیان Tomb Raider رو مثل Halo فضایی بسازن. اونجاست که باید دیگه از رزیدنت اویل خداحافظی کرد رسما! ولی بعید میدونم اینطوری بشه! باید ببیبیم رزیدنت اویل 6 چطور فروش میکته سبک رزیدنت اویل 7 دقیقا به همین و بازحورد فن ها بستگی داره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or