Capcom می‌خواهد Resident Evil 6 به خوبی RE4 باشد

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
resident-evil-4-HD.jpg

Resident Evil 4 ساخته‌ی Shinji Mikami که بهترین بازی در سبک ترسناک نیز خوانده می‌شود؛ حال سرمشق Resident Evil 6 قرار گرفته و Capcom در نظر دارد تا نسخه‌ی ششم این سری را به درجه‌ی بهتری رسانده و تلاش دارد تا طرفداران سری را بار دیگر به این نسخه برگرداند. در این نسخه، سه قسمت داستانی مجزا که هر کدام حالت های مختلف گیم پلی از جمله: Action، ترس و melee را به نمایش می‌گذارد، وجود دارد.
ناشران Capcom در مصاحبه با AusGamers اعلام داشتند: "همان طور که می‌دانید بازی RE4 یک عنوان تحسین شده از سوی منتقدان بوده و با استقبالی گرم از سوی طرفداران مواجه شد؛ اما حال به RE5 نگاه کنید، این بازی بزرگترین Resident Evil ساخته شده توسط ما بود. در زمان ساخت آن، ما احساسی مبنی بر این که حال ما می‌توانیم بازی را به دست بازیبازان بیشتری برسانیم و بازیبازان جدیدی نیز به سمت خود بکشانیم، داشتیم. طرفداران بازی توقعات زیادی نسبت به دو بازی قبلی داشتند؛ بنابراین ما تلاش کردیم تا از طریق منابع مختلف، بفهمیم که مردم بیشتر جذب چه چیز هایی در Resident Evil 4 شده و از چه چیز هایی در RE5 خوششان آمده است؛ حال ما با توجه به آن ها تلاش می‌کنیم که این موارد را به یک‌دیگر پیوند داده و در Resident Evil 6 استفاده کنیم تا تمامی طرفداران سری را راضی نگه داریم."
منبع

جواب میده علی آقا من نمیگم کپکام آی پی اصلیو ول کنه من میگم به جای دادن اون بازی خزعبلی چون ORC میتونست نسخه های 2 و 3 رو ریمیک کنه هم فروش خوبی بهش میداد هم امثال ما ها که طرفدار کلاسیکشیم حال میکردیم
باورت نمیشه من حتی 10 دقیقه هم نتونستم این ORC رو تحملش کنم
اون همه هزینه اون همه وقت و تبلیغات.......
حامد جان مطمئن باش عرضه یه نسخه کلاسیک برای کنسول های این نسل چیزی به جز یه شکست نمیشه ؛ باور کن اگه Capcom میومد نسخه های کلاسیک رو Remake میکرد فروشش از همین افتضاح ORC هم کمتر میشد
خیلی از نکات زیبا و محدودیت های نسخه های کلاسیک رو گیمر های فعلی یه اشکال میدونند و حاضر نیستن برای یه همچین بازی هایی پول بدن

پ.ن : منم دقیقا مثل خودت نتونستم 10 دقیقه هم ORC رو تحمل کنم و هنوز که هنوزه داره الکی کنار بقیه بازی ها خاک میخوره

حامد جان مطمئن باش عرضه یه نسخه کلاسیک برای کنسول های این نسل چیزی به جز یه شکست نمیشه ؛ باور کن اگه Capcom میومد نسخه های کلاسیک رو Remake میکرد فروشش از همین افتضاح ORC هم کمتر میشد
خیلی از نکات زیبا و محدودیت های نسخه های کلاسیک رو گیمر های فعلی یه اشکال میدونند و حاضر نیستن برای یه همچین بازی هایی پول بدن

پ.ن : منم دقیقا مثل خودت نتونستم 10 دقیقه هم ORC رو تحمل کنم و هنوز که هنوزه داره الکی کنار بقیه بازی ها خاک میخوره

من که اصلا خوشم نمیاد از این کار کپکام شرکت های دیگه حداقل هم فن قدیمی و هم فن جدید رو راضی نگه میدارن ولی اینا فقط چسبیدن به فن جدید و بیخیال قدیمی ها شدن به هر حال
بازی بیاد هممون میخریمش و هممون بازی میکنیم قدیمیایی مثل من و شما بازی میکنیم و نکات منفیش حرصمون میده جدید ها هم بازی میکنن و بیخیال از همه چیز لذت میبرن (چون ارتباط برقرار کردن با کلاسیک ها همونطور که گفتم کار هر کسی نیست)
یه چیز جالب بگم
قدیما یه بیرکین بود با یه لوله تو دستش میدیدیم تنمون میلرزید یا میمردیم یا میزدیمش در میرفتیم
یکم بعدش نمسیس اومد که هر بار صداش میومد فقط یا دنبال سوراخ موش بودیم یا راه در رو به اتاق سیو
الان چی از اونا مونده.........نمیدونم
بگذریم ایدوارم این شماره 6 حداقل حرفی برای گفتن تو داستانش داشته باشه با این همه زمان گیم پلی

شوخی شوخی ، با RE4 هم شوخی ؟ :d
بازی رو به سبک و سیاق کلاسیک بسازن و 4 تا نمره ی زیر 5 هم بهش بدن همتون شروع میکنید به فحش دادن به کپکام !
تغییراتی که در RE4 ایجاد شده بود ، لازم ، ضروری و به جـــا بود ، نقطه سر خط .

RE4 زیبا بود ولی فکت نبود، این بازی پایه گذار و شروع یک ساخت ناموفق برای این سری بود. نمونش در RE5 نمونش هم در RE6 داریم میبنیم. کنترل کارکتر شبیه به کنترل کامیون میمونه! کسایی که این قسمت ها مورد تاییدشون هست همونایی هستند که BF3 و MW3 براشون مثل رویا و بهترین بازی هست.

اگر من به شخصه میگم بازی باید به خوبی RE1 و 2 باشه، منظورم دوربینش نیست (هرچند دوربین سری‌های اول شرف داره به قسمت 5 و 6 ) منظور سبک بازی، تم بازی هست. بازی هیچ جذابیتی نداره! شما شاهد یک بازی شوتر هستید که 4 تا زامبی ننه مرده اون هم بسیار مصنوعی با شما رودرو هستند.ترس هیچ معنایی در بازی نداره و صحنه های اکشن جای اون رو گرفته. معما در بازی هیچ جایی نداره، چون اقایون گیمر و هاردکور باز به قول خودشون(شوتر) باز هستند!

کسانی که واقعا در اون سال‌هایی که تازه RE پخش شده بود اگر بازی کرده باشن میدونن من چی میگم و برای چی از سریها جدید خوشم نمیاد. در کل نظرات دوستان قابل احترام هست و من به شخصه با این دو سری اخر RE حال نکردم چون اون چیزایی که من در RE دیدم اصلادرشون وجود نداشت.

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
بدبختی اینه که یه تعدادی فکر میکنند فقط خودشون RE های کلاسیک رو بازی کردن و هرکی داره از RE4 و RE6 حمایت میکنه و بهشون علاقه داره ، تازه کاره و سنش به نسخه های اصلی قد نمیده !

نخیر ، ما هم مثل شما RE 1 2 3 رو بازی کردیم و کلی لذت بردیم ، تنها تفاوت ما اینه که نمیاییم توی هر تاپیک این موضوع رو فریاد بزنیم تا بقیه فکر کنند هاردکور ـیم

در ضمن اگه کسی بخش لیان توی دموی RE6 رو بازی کرده ولی هنوز میگه این بازی Resident Evil نیست دیگه مشکل از خودشه نه کاپکام ! کمپین لیان ( حداقل این بخشی که داخل دمو بود ) کاملا همون جو و اتمسفر RE های کلاسیک رو داره
علی یه سوال ازت دارم:
خودت، وقتی دموی لیون رو رفتی، واقعا ترسیدی؟ جو و محیطاش قابل قبول ولی واقعا تونستی یه ذره ترس احساس کنی؟ ربطی هم به بالا رفتن سن هم نداره چون اونی که داره بازی رو میسازه باید بلد باشه چجوری بترسونه. نمونه-ش Amnesia که خیلیا رو ترسوند با اینکه سناشون بالا بود.
آقا دوربین تغییر کرد => قبول
منتها حرف من و اونایی که کلاسیک رو میپسندن اینه که لااقل یه ترس ذاتی همون اول تو وجودشون هست. ولی الان واقعا نیست اون ترس.

RE4 زیبا بود ولی فکت نبود، این بازی پایه گذار و شروع یک ساخت ناموفق برای این سری بود. نمونش در RE5 نمونش هم در RE6 داریم میبنیم. کنترل کارکتر شبیه به کنترل کامیون میمونه! کسایی که این قسمت ها مورد تاییدشون هست همونایی هستند که BF3 و MW3 براشون مثل رویا و بهترین بازی هست.

اگر من به شخصه میگم بازی باید به خوبی RE1 و 2 باشه، منظورم دوربینش نیست (هرچند دوربین سری‌های اول شرف داره به قسمت 5 و 6 ) منظور سبک بازی، تم بازی هست. بازی هیچ جذابیتی نداره! شما شاهد یک بازی شوتر هستید که 4 تا زامبی ننه مرده اون هم بسیار مصنوعی با شما رودرو هستند.ترس هیچ معنایی در بازی نداره و صحنه های اکشن جای اون رو گرفته. معما در بازی هیچ جایی نداره، چون اقایون گیمر و هاردکور باز به قول خودشون(شوتر) باز هستند!

کسانی که واقعا در اون سال‌هایی که تازه RE پخش شده بود اگر بازی کرده باشن میدونن من چی میگم و برای چی از سریها جدید خوشم نمیاد. در کل نظرات دوستان قابل احترام هست و من به شخصه با این دو سری اخر RE حال نکردم چون اون چیزایی که من در RE دیدم اصلادرشون وجود نداشت.

موفق باشید.

آخ گفتی آقا فرهاد حرف دلمونو زدی
خدمت اون دسته که میگن اگه سبک کلاسیک ساخته میشد فروش یا امتیاز خوبی نداشت عرض کنم
ما نمیگیم همه چی دقیقا مثل اون بشه حرفتونو در مورد دوربین قبول دارم آره اون مدل دوربین دیگه برای خیلی ها جذابیتی نداره ولی در کنار تغییر دوربین بقیه چیزای کلاسیک نباید حذف میشدن

کسی توقع شماره ی اصلی کلاسیک نداره ولی اگه یکم مدیرای کپکام باهوش بودند یه نسخه کم خرج کلاسیک می ساختند و به صورت دانلودی عرضه می کردند تا ببینن واکنش مردم و فروشش چطور میشه.کپکام که از آخرین عنوان کلاسیک که فک کنم ریمیک باشه چپ و راست اسپین آفای ضعیف داده.به جایی بر نمی خوره که.

علی یه سوال ازت دارم:
خودت، وقتی دموی لیون رو رفتی، واقعا ترسیدی؟ جو و محیطاش قابل قبول ولی واقعا تونستی یه ذره ترس احساس کنی؟ ربطی هم به بالا رفتن سن هم نداره چون اونی که داره بازی رو میسازه باید بلد باشه چجوری بترسونه. نمونه-ش Amnesia که خیلیا رو ترسوند با اینکه سناشون بالا بود.
منتها حرف من و اونایی که کلاسیک رو میپسندن اینه که لااقل یه ترس ذاتی همون اول تو وجودشون هست. ولی الان واقعا نیست اون ترس.
البته کاش مشکل فقط ترسناک بودن بازی بود ، علاوه بر از بین بردن ترس بازی ، عملا تمامی اون معماها پیچیده و لذت بخش بازی رو هم از بین بردن و بازی رو به یک شوتر صرف تبدیل کردن . که طبیعتا با این کار فروش بازی رو بالا بردن و عامه توجهشون به این سری بازی بیشتر شد . که این کثیف ترین سیاست ممکن هست که از سوی کپکام اتخاذ شد .

p.s : بعضی حرکات Leon در این دمو ها که با حرکات فایتینگ زامبی ها رو پرت می کنه بیشتر منو یاد بازی های فایتینگ می ندازه تا یه RE ترسناک !! اسلحتو اپگرید کن و بکش و برو جلو ! بیشتر خندم می گیره از این Re تا بخوام ازش لذت ببرم !

موفق باشید

علی یه سوال ازت دارم:
تا الان بارها این بحث رو توی تاپیک های مختلف دوستان انجام دادن

ترس نسخه های کلاسیک برمیگشت به محدودیت های اون ، مثلا نسخه 3 رو مثال میزنم ( تازگی دوباره تمومش کردم برای همین بهتر یادمه ) ، یکی از صحنه های ترسناک این نسخه فرار از دست نمسیس ـه ، خب نگاه کن توی نسخه های کلاسیک به دلیل ثابت بودن دوربین خیلی راحت میتونستن گیمر رو بترسونند.

همون صحنه اداره پلیس دقیقا وقتی از جلوی پنجره رد میشی و دیگه دوربین اونجا رو نشون نمیده ، صدای شکستن شیشه و ورود نمسیس میاد که ناخواسته باعث ترس گیمر میشه ، اولین دلیلش هم همون ندیدن نمسیس ـه ، چون نمیدونی دشمنت دقیقا کجاست و کی قراره بهت حمله کنه اون احساس ترس درت به وجود میاد

ولی توی نسل فعلی انجام یه همچین کاری خیلی سخته ( Amnesia فرق داره چون بیشتر خود محیط که شخص رو میترسونه ولی توی RE باید با BOW ها این حس رو بهت منتقل کنند )

توی دموی لیان یه صحنه هیجان انگیز داشت ، لئون داشت آروم آروم توی یه اتاق نسبتا تاریک راه میرفت که یهو یه نفر با سرعت اومد جلوش. هماهنگی این صحنه با محیط یه ذره احساس ترس رو به وجود میاورد ، البته دموی لیان خیلی کوتاه بود برای همین میگم باید تا انتشار نسخه اصلی صبر کرد ( بجز نمایش E3 من تا الان از همه نمایش های بخش لیان لذت بردم )

اگه به جای این , کپکام میخواهد RE6 به اصالت خودش برگردد راضی کننده تر بود .

البته نمیخوام بگم RE4 نسخه بدی بود , فقط تو داستان و .. ضعف هایی داشت ولی حداقل بعضی المان های سری کلاسیک رو حفظ کرده بود و نسخه خیلی خوبی بود .
من نظرم اینه میکامی این تحولات رو ایجاد کرد چون میخواست ایده هایی رو که تو ذهنش داشت برای سری بعد پیاده کنه که متاسفانه از کپکام رفت و RE5 دست کسانی ساخته شد که ایده های جالبی برای ساختن یه بازی RE نداشتن (البته داستان بازی و گرافیک و... عالی بود) و همین روال پیش رفت و RE به این روز افتاد .
البته امیدوارم RE6 همه فن های رو راضی کنه و فقط روی اکشن بازی تمرکز نشه .
اینم قبول دارم بهترین نسخه های بازی سری کلاسیک بودن (RE1 2 3 و Remake و ...) و به شخصه عاشق این نسخه هام و هیچ وقت برای من تکراری نمیشن واینها یه RE واقعی به حساب میان اما به نظرم با این تحولات که حالا نیاز بود یا نه میکامی میخواست بازی بسازه که جو و اتمسفر و خیلی ویژگی های سری کلاسیک رو حفظ کنه که نشد .

سبک SH واقعی دیگه مرده .

حرفت قبول، ولی خدایی بیان 1 کاراکتر مثل برکین یا نمسیس وارد بازی کنن بهتره یا به زامبی اسلحه بدن؟
تو اویل 3 تو حالت عادی (اسلحه های محدود) وقتی صدای استارز نمسیس رو میشنویدی اولین فکری که به ذهنت خطور میکرد فرار نبود؟
منم قبول دارم اویل 4 بهتر از اویل 5 بود (تو بعضی چیز ها) ولی خب چه میشه کرد کپکامه هر بازی ای به اسم اویل بسازه من و امثال من میخریمش و حداقل یه تستی میزنیم
اون دوستی هم که ناراحت شده و میگه بعضی ها خودشونو فقط میبینن و فکر میکنن خودشون گیمر اویل هستن، من به شخصه نمیخوام ناراحت کنم ولی گیمر اصیل این بازی به همین راحتی ها نسخه های کلاسیک رو بیخیال نمیشه
من و دوستام تو تاپیک اویل (همین سایت) از خدامونه ریمک اویل 2 و 3 ساخته بشه و مطمئن باش حتما و حتما بازیش میکنیم با همون سبک و سیاق قدیمی و کلاسیک
حامد یه چیزی میخوای که هیچوقت شدنی نیست بنظرم ! :دی اینهمه سال از RE3 میگزره کدوم دشمنی تونسته مثل نمسیس ( که وقتی صدای اومدنش رو میشنیدیم قبل از هرچیزی من استارت میزدم نفس میگرفتم واسه فرار ! :دی ) باشه ؟ از نظر ابهت و ایجاد ترس واسه من هیچ شخصیتی مثل نمسیس تا بحال نیومده .
بنظر من RE4 بهترین بود ولی خب کم کسری هم داشت . مثل نبود دشمنی مثل نمسیس که کلا از RE3 به بعد هیچ REی نتونست جای خالیش رو پر کنه ( بماند که هیچ بازی-ی نتونست :دی )
منم ریمیک اویل 2-3 رو با همون سبک قدیمیش دوست دارم کسی که اویل باز باشه نمیتونه بدش بیاد ولی اگه ریمیکشون رو با گیم پلی نسخه-ی چهارم بسازن بیشتر لذت میبرم :دی

به قرآن خود شينجي ميكامي خالق بازي بياد اينجا دهنش وا ميمونه كه برخي از دوستان هميشه در صحنه الان 6 صفحه هست كه دارن RE4 رو ميبرن زير سوال و الكي فاز منفي ميدن علي دانته خيلي حرف خوبي زد چه تغييرات ايجاد بشه چه ايجاد نشه يه عده از دوستان بازي سنتري ول كن نيستن من نميدونم چرا هر خبري از اين بازي مياد حتما بايد ربطش بديم به RE4 و ببريمش زير سوال تك تك دهن همه ي شماها( نميگم فقط شما به ويژه به ويژه خودم) موقع بازي كردن وا مونده بود حالا 7 سال گذشته 30 بار بازي كردين بازي رو خوردين كل عشق و حالتون رو كردين اين همه بازي از استايل RE4 اسكي رفتن بعد اومدين بستينش به فحش؟
ول كنيد بابا خودتون ميدونيد الكي داريد بازي رو ترول ميكنيد نكنيد اين كارهارو بازي RE4 از همه كس و همه جا تحسين شده ( البته به جز برخي عزيزان سايت بازي سنتر ) و بازي بود كه كل سري رو كشيد بالا فقط هم داريد وقت خودتون رو هدر ميديد چون نه با تعريف هاي من به ارزش بسيار بسيار زياد اين بازي افزوده ميشه و نه با زير سوال بردن هاي شما از ارزشش كم ميشه.

دوستان رزیدنت اویل 4 عالی بود از هر نظر غیر از ترسناک بودن........دیگه باید به نبودن ترس در این بازی عادت کنیم. پس توقع نو اوری در ایجاد ترس در رزیدنت اویل بی معنی است.

Dante Never Cry

نه علی همینجاست که اشتباه میکنی. این 2 تا صحنه ای که گفتی (نمسیس و اون سناریو لیون)، هر دوتاشون بهت شوک وارد میکنن تا ترس. تفاوت اینجاست که توی کلاسیک و مخصوصا شماره 3، بر خلاف بقیه بازی ها، میان همون اول بازی و توی اداره پلیس، رئیس اخر رو نشون میدن و ترس رو تو وجودت میکارن. یعنی از اول تا آخر بازی مراقبی و میترسی که نمسیس بیاد. توی نسخه های جدید این ترس فوق العاده کمرنگ هست و در صورتی هم که مراقب هم باشی، باز اطمینان 100% داری که میتونی از پس همه چیز بر بیای. این یه واقعیته. باز تو RE4 لیون توی یه منطقه دور افتاده و با ناشناخته ها روبرو می شد. تفاوت ترس شماره 4 با 5 اینجاست که لیون مثل شماره های کلاسیک یه آدم ضعیف بود و این ضعفش همه جای بازی به خوبی نمایان بود ولی شماره 5 آدم با دیدن کریس همون اول بازی میفهمه که قرار نیست بترسه. میدونی علی، من شاید بتونم با تمام این عوامل خودمو وفق بدم ولی نمیتونم این گیم پلی جدید رو تحمل کنم. منظورم گیم پلی شماره 6 هست. افتضاحه. RE تمام نسخه هاس گیم پلی سنگینی داشت ولی این بدجور رو اعصابه. با این همه قابلیتی که نشون دادن، شک دارم بیشتر ماها از این همه قابلیت استفاده کنیم مثلا بغلتیم رو زمین و .... . این سریع شدن بازی حداقل برای من قابل قبول نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or