Capcom می‌خواهد Resident Evil 6 به خوبی RE4 باشد

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
resident-evil-4-HD.jpg

Resident Evil 4 ساخته‌ی Shinji Mikami که بهترین بازی در سبک ترسناک نیز خوانده می‌شود؛ حال سرمشق Resident Evil 6 قرار گرفته و Capcom در نظر دارد تا نسخه‌ی ششم این سری را به درجه‌ی بهتری رسانده و تلاش دارد تا طرفداران سری را بار دیگر به این نسخه برگرداند. در این نسخه، سه قسمت داستانی مجزا که هر کدام حالت های مختلف گیم پلی از جمله: Action، ترس و melee را به نمایش می‌گذارد، وجود دارد.
ناشران Capcom در مصاحبه با AusGamers اعلام داشتند: "همان طور که می‌دانید بازی RE4 یک عنوان تحسین شده از سوی منتقدان بوده و با استقبالی گرم از سوی طرفداران مواجه شد؛ اما حال به RE5 نگاه کنید، این بازی بزرگترین Resident Evil ساخته شده توسط ما بود. در زمان ساخت آن، ما احساسی مبنی بر این که حال ما می‌توانیم بازی را به دست بازیبازان بیشتری برسانیم و بازیبازان جدیدی نیز به سمت خود بکشانیم، داشتیم. طرفداران بازی توقعات زیادی نسبت به دو بازی قبلی داشتند؛ بنابراین ما تلاش کردیم تا از طریق منابع مختلف، بفهمیم که مردم بیشتر جذب چه چیز هایی در Resident Evil 4 شده و از چه چیز هایی در RE5 خوششان آمده است؛ حال ما با توجه به آن ها تلاش می‌کنیم که این موارد را به یک‌دیگر پیوند داده و در Resident Evil 6 استفاده کنیم تا تمامی طرفداران سری را راضی نگه داریم."
منبع

من تغییرات زیادی رو تو بازی ها و زندگی حقیقی دیدم ولی هر وقت تغییری نسنجیده تو بازی ها اعمال شده باعث شده از اون موقعیتی که هست جایگاه بازی پایینتر بیاد.
خب حامد این تغییرات تو نسخه-ی پنجم بازی اعمال شد که هرچی نسخه چهارم رشته کرده بود رو پنبه کرد !! :دی
من خودم مخالف 100% زامبیهای اسلحه گرم بدست تو این سری هستم . ولی ببین هرچی زامبیها باهوشتر باشن خب قاعدتا تجهیزاتشون خیلی بیشتر دوتا دست و یه دهن میشه واسه گاز گرفتن میشه !
تو نسخه-ی چهارم هم وقتی به ماشین گان بدستها میرسیدیم که خب تکنولوژی محیط خیلی پیشرفت کرده بود . مثل درهای برقی ! یا آزمایشگاههای خفن . بازم میگم من موافق این نوع دشمن تو بازی نیستم .
ولی این دشمنها به هیچ وجه به گیم پلی و حس RE بودن بازی لطمه-ای نزد ! دقیقا برعکس کاری که نسخه-ی پنجم کرد . المانهای موفق RE4 رو یا حذف کرده بود یا کمرنگ یا بعضیاش رو انقدر پررنگ کرده بود که شورش رو درآورده بود !
البته میشه گفت پدر این مدل TPS بازی cold fear بود !!
که با ایجاد این TPS بخصوص، سبک سوم شخص رو دگرگون کرد
ولی رزیدنت ایول 4 این tps بخصوص رو باب کرد و تکمیلش کرد در واقع !
دقیقا حرفت درسته کوروش مثل قضیه کاور گیری تو بازیها میمونه که اول کیلسوئیچ ابداعش کرد و گیرز اون رو تکمیل کرد .

اره بازی میکنیم. مشکلی هست؟:-/

ناراحت نشی اما برای کپکام مهم نیست که شما بازی کنید و خوشتون بیاد چون اینطوری بازی نهایت 1 میلیون بفروشه، اینکارارو میکنه که حداقل بالای 3 میلیون بفروشه "همه برای پول زندگی میکنیم نه برای رضایت بقیه"

ناراحت نشی اما برای کپکام مهم نیست که شما بازی کنید و خوشتون بیاد چون اینطوری بازی نهایت 1 میلیون بفروشه، اینکارارو میکنه که حداقل بالای 3 میلیون بفروشه "همه برای پول زندگی میکنیم نه برای رضایت بقیه"

نه باو برای چی ناراحت بشم. ایشون پرسیده بودن اگر RE6 به صورت کلاسیک بود هنوزم بازیش میکردن و منم گفتم اره بازیش میکنم.

دقیقا حرفت درسته کوروش مثل قضیه کاور گیری تو بازیها میمونه که اول کیلسوئیچ ابداعش کرد و گیرز اون رو تکمیل کرد .
شایان خود Cold Fear یه تقلید از4 Resident Evil بود !بعد از RE4 هم عرضه شد .

خودتون رو به زمین و آسمان بزنید هر بهانه چه درست و چه غلط باشه این اویل های جدید اویل نیستن اویلی که توش ترس , معماهای پیچیده ,کمبود مهمات, داستانی گیرا البته این آخری همیشه تو بیشتر اویل ها خوب بوده و از همه مهمتر اویلی که بالا سرش استاد میکامی نباشه اویل نیست کپکام خیلی وقته که مرده ....................

در کل اگر سری RE معروف شد و موفقیت های الان رو کسب کرده فقط به خاطر RE های کلاسیک بود و الان هم اگر بخوای تو نسخه های جدید اسم RE رو ازش برداری یک بازی سطحی مثل L4D یا امثالهُم میشه..

البت شاید خیلی از دوستان به خاطر سنشون RE4 اولین تجربشون بوده و خاطرات خیلی خوبی ازش دارن و باید به خاطر این نظراتشون بهشون حق داد..

يخرده هم سعي ميكردن شبيه re هايه كلاسيك بسازنش بد نبود...
انگار كپكام اصلا اصالت وريشه اين بازيرو به فراموشي سپرده.
كپكام انگار فقط از نسخه چهارم به بعد ايولرو ميشناسه انگار نه انگار 3 شماره اول غولي بودن زمان خودشون.

سری RE همه قشنگیش به تم قدیمش و اون زامبی های خاصش مثل RE3 و 2 که واقعا شاهکار بودن تو این سری ... نسخه چهارم رو میگیم قشنگ چون هنوز المان های ترس توش زندن و خیلیرو به اکشن نرفته ولی نسخه پنجم افتضاح بود امیدوارم این یکی دیگه آبرو نبره تو تریلر هاش که بد نشون نداده

در کل Capcom با قرار دادن شخصیت هاش داره آخرین زور هاش میزنه تا مخاطباش رو راضی نگه داره

RE 4 بازی خوبی بود ولی بر خلاف نظر بعضی از دوستان معتقدم بهترین نسخه تو سری نبود! چه از لحاظ داستان و چه از لحاظ استانداردهای سبک survival horror، این نسخه فاصله زیادی با شماره‌های CV و Remake داشت. محبوبیت نسخه چهارم بیشتر به خاطر گیم پلی نوآورانشه، که البته من هم این نوآوری رو دوست دارم، RE4 استانداردهای جدیدی رو تعریف کرد که البته بهش نیاز داشت، درسته کمی از سبک نسخه‌های کلاسیک فاصله گرفت ولی باز هم در نوع خودش بی نظیر بود، RE4 از لحاظ گیم پلی، اتمسفر و روایت داستان عالی بود، این رو از نمرات و استقبال طرفداران هم میشه فهمید.

و اما در مورد نسخه ششم، بازی‌های سبک survival horror تغییرات زیادی کردند، استانداردهای این سبک تغییر کرده و به سمت بازی‌هایی مثل RE4 رفته، چون سلیقه‌ها متفاوت شده، دیگه الآن یک J Horror واقعی طرفداران زیادی نداره پس کپکام دیگه نمیتونه RE6 رو کاملاً به سبک و سیاق قدیم بسازه.
من خودم از سیاست‌های احمقانه کپکام متنفرم ولی همین که سازنده‌ها سعی می‌کنند RE6 رو شبیه به نسخه محبوب RE4 بسازند جای بسی خوشحالی داره! الآن نسل CO-OP و Multi هست، واقعاً چند درصد از گیمرها سبک‌های کلاسیک رو می‌پسندند؟ این یک واقعیته و باید قبولش کنیم.
کپکام سعی میکنه همه سلیقه‌ها رو از خودش راضی نگه داره هر چند در این کار کاملاً موفق نیست!
گیمرها نسل جدید ترجیح می‌دند درِ یک اتاق رو باز کنند و کله ده‌ها زامبی رو با مگنوم و شاتگان بترکونند تا اینکه یک معمای چالش برانگیز رو تو همون اتاق حل کنند.

پاینده باشید.

بدبختی اینه که یه تعدادی فکر میکنند فقط خودشون RE های کلاسیک رو بازی کردن و هرکی داره از RE4 و RE6 حمایت میکنه و بهشون علاقه داره ، تازه کاره و سنش به نسخه های اصلی قد نمیده !

نخیر ، ما هم مثل شما RE 1 2 3 رو بازی کردیم و کلی لذت بردیم ، تنها تفاوت ما اینه که نمیاییم توی هر تاپیک این موضوع رو فریاد بزنیم تا بقیه فکر کنند هاردکور ـیم

در ضمن اگه کسی بخش لیان توی دموی RE6 رو بازی کرده ولی هنوز میگه این بازی Resident Evil نیست دیگه مشکل از خودشه نه کاپکام ! کمپین لیان ( حداقل این بخشی که داخل دمو بود ) کاملا همون جو و اتمسفر RE های کلاسیک رو داره

خب حامد این تغییرات تو نسخه-ی پنجم بازی اعمال شد که هرچی نسخه چهارم رشته کرده بود رو پنبه کرد !! :دی
من خودم مخالف 100% زامبیهای اسلحه گرم بدست تو این سری هستم . ولی ببین هرچی زامبیها باهوشتر باشن خب قاعدتا تجهیزاتشون خیلی بیشتر دوتا دست و یه دهن میشه واسه گاز گرفتن میشه !
تو نسخه-ی چهارم هم وقتی به ماشین گان بدستها میرسیدیم که خب تکنولوژی محیط خیلی پیشرفت کرده بود . مثل درهای برقی ! یا آزمایشگاههای خفن . بازم میگم من موافق این نوع دشمن تو بازی نیستم .
ولی این دشمنها به هیچ وجه به گیم پلی و حس RE بودن بازی لطمه-ای نزد ! دقیقا برعکس کاری که نسخه-ی پنجم کرد . المانهای موفق RE4 رو یا حذف کرده بود یا کمرنگ یا بعضیاش رو انقدر پررنگ کرده بود که شورش رو درآورده بود !

حرفت قبول، ولی خدایی بیان 1 کاراکتر مثل برکین یا نمسیس وارد بازی کنن بهتره یا به زامبی اسلحه بدن؟
تو اویل 3 تو حالت عادی (اسلحه های محدود) وقتی صدای استارز نمسیس رو میشنویدی اولین فکری که به ذهنت خطور میکرد فرار نبود؟
منم قبول دارم اویل 4 بهتر از اویل 5 بود (تو بعضی چیز ها) ولی خب چه میشه کرد کپکامه هر بازی ای به اسم اویل بسازه من و امثال من میخریمش و حداقل یه تستی میزنیم
اون دوستی هم که ناراحت شده و میگه بعضی ها خودشونو فقط میبینن و فکر میکنن خودشون گیمر اویل هستن، من به شخصه نمیخوام ناراحت کنم ولی گیمر اصیل این بازی به همین راحتی ها نسخه های کلاسیک رو بیخیال نمیشه
من و دوستام تو تاپیک اویل (همین سایت) از خدامونه ریمک اویل 2 و 3 ساخته بشه و مطمئن باش حتما و حتما بازیش میکنیم با همون سبک و سیاق قدیمی و کلاسیک

اون دوستی هم که ناراحت شده و میگه بعضی ها خودشونو فقط میبینن و فکر میکنن خودشون گیمر اویل هستن، من به شخصه نمیخوام ناراحت کنم ولی گیمر اصیل این بازی به همین راحتی ها نسخه های کلاسیک رو بیخیال نمیشه
حامد جان اسم اینکار بیخیال شدن نیست ، بلکه ادامه دادنه

من به عنوان یه فن RE کلاسیک قبول کردم که اون سبک قدیمی دیگه جواب نمیده و تغییرات نسخه چهارم لازم بود ، ولی متاسفانه بعضی ها فکر میکنند هرکسی از نسخه 4 خوشش اومده یعنی اصلا RE کلاسیک به چشم ندیده

حامد جان اسم اینکار بیخیال شدن نیست ، بلکه ادامه دادنه

من به عنوان یه فن RE کلاسیک قبول کردم که اون سبک قدیمی دیگه جواب نمیده و تغییرات نسخه چهارم لازم بود ، ولی متاسفانه بعضی ها فکر میکنند هرکسی از نسخه 4 خوشش اومده یعنی اصلا RE کلاسیک به چشم ندیده

جواب میده علی آقا من نمیگم کپکام آی پی اصلیو ول کنه من میگم به جای دادن اون بازی خزعبلی چون ORC میتونست نسخه های 2 و 3 رو ریمیک کنه هم فروش خوبی بهش میداد هم امثال ما ها که طرفدار کلاسیکشیم حال میکردیم
باورت نمیشه من حتی 10 دقیقه هم نتونستم این ORC رو تحملش کنم
اون همه هزینه اون همه وقت و تبلیغات.......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or