Capcom می‌خواهد Resident Evil 6 به خوبی RE4 باشد

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
resident-evil-4-HD.jpg

Resident Evil 4 ساخته‌ی Shinji Mikami که بهترین بازی در سبک ترسناک نیز خوانده می‌شود؛ حال سرمشق Resident Evil 6 قرار گرفته و Capcom در نظر دارد تا نسخه‌ی ششم این سری را به درجه‌ی بهتری رسانده و تلاش دارد تا طرفداران سری را بار دیگر به این نسخه برگرداند. در این نسخه، سه قسمت داستانی مجزا که هر کدام حالت های مختلف گیم پلی از جمله: Action، ترس و melee را به نمایش می‌گذارد، وجود دارد.
ناشران Capcom در مصاحبه با AusGamers اعلام داشتند: "همان طور که می‌دانید بازی RE4 یک عنوان تحسین شده از سوی منتقدان بوده و با استقبالی گرم از سوی طرفداران مواجه شد؛ اما حال به RE5 نگاه کنید، این بازی بزرگترین Resident Evil ساخته شده توسط ما بود. در زمان ساخت آن، ما احساسی مبنی بر این که حال ما می‌توانیم بازی را به دست بازیبازان بیشتری برسانیم و بازیبازان جدیدی نیز به سمت خود بکشانیم، داشتیم. طرفداران بازی توقعات زیادی نسبت به دو بازی قبلی داشتند؛ بنابراین ما تلاش کردیم تا از طریق منابع مختلف، بفهمیم که مردم بیشتر جذب چه چیز هایی در Resident Evil 4 شده و از چه چیز هایی در RE5 خوششان آمده است؛ حال ما با توجه به آن ها تلاش می‌کنیم که این موارد را به یک‌دیگر پیوند داده و در Resident Evil 6 استفاده کنیم تا تمامی طرفداران سری را راضی نگه داریم."
منبع

90 درصد اونایی که از بازی 4 خوششون اومده اویلو با اون بازی شناختن چون اصلا و ابدا سری های قبلو به صورت هاردکور تموم نکردن اونایی که خیلی از اویل 4 طرفداری میکنن (تو همین سایت) و میگین 10 بار تمومش کردیم و خیلی بهمون حالد داده و اینا... بیان بگن چند بار اویل 1 رو بدون سیو رو حالت سخت زیر 3 ساعت تمومش کرد؟ بیان بگن اویل 2 رو چند بار، اویل 3.... بازی وقتی به اون سبک کشیده شد و از اون چیز هایی که اویل رو اویل کرد، دور شد باعث شد یه سری از اونایی که فقط با شماره 4 اویل رو شناختن اسم خودشونو بزارن "اویل باز" در صورتی که کل شالوده ی این بازی تو نسخه های اولیش هست.
توصیه میکنم حداقل یه نگاه به 3 شماره اول بندازید یا اگه میتونید یه دور بازیشون کنید حتی شده رمز هم بزنید که همه چیو داشته باشید ولی باز بازی کنید و تفاوت رو احساس کنید
آقا حامد شما بازی رو از دید ترس ، جو و کلا معنوی (:دی) می‌بینین میگین شماره چهار جلو سه تای اول چیزی نداره، ولی‌ کسایی‌ که میگن شماره چهار بهترین شماره بود معمولا دیدشون با شما فرق داره، بیشتر اونو از نظر گرافیک، گیمپلی، آسانی ارتباط برقرار کردن با بازی و ... می‌بینن. حرف شما درست هست که شماره‌های قبلی‌ به جوّی که بازی در شمارهٔ اول ساخته بود نزدیکتر بودن ولی‌ از نظر فنی و حتا سرگرم کنندگی به نظر من بهترین شماره 4 هست.

تا کی میخواستن همون فرمول REهای قدیمی رو ادامه بدن ؟ تا کی فن ها راضی میموندن :-/
یعنی شرط میبندم اگه ادامه میداد یه عده ی زیادی میگفتن ای بابا یکم تنوع ایجاد کنین دیگه :d

Re4 فقط به خاطر جهش گرافیکی و تغییر گیم پلی جذاب بود الان من بخوام اویل بازی کنم میرم نسخه 3 رو بازی می کنم و نسخه های پایین تر رو بازی می کنم
نه نسخه های 4 و 5 چون ترس قبلی ها بیشتر بود الان من فعلا دارم zero رو بازی می کنم و میتونم بگم فوق العاده هستش
شما یک صدا گذاری قشنگ مثل اونجایی که جیل با قطار توی برج ساعت میره بهم نشون بده من میگم 4 هم ترسناک بود

آقا حامد شما بازی رو از دید ترس ، جو و کلا معنوی (:دی) می‌بینین میگین شماره چهار جلو سه تای اول چیزی نداره، ولی‌ کسایی‌ که میگن شماره چهار بهترین شماره بود معمولا دیدشون با شما فرق داره، بیشتر اونو از نظر گرافیک، گیمپلی، آسانی ارتباط برقرار کردن با بازی و ... می‌بینن. حرف شما درست هست که شماره‌های قبلی‌ به جوّی که بازی در شمارهٔ اول ساخته بود نزدیکتر بودن ولی‌ از نظر فنی و حتا سرگرم کنندگی به نظر من بهترین شماره 4 هست.
خب کاوه اگر این به اصطلاح گیمرا به اکشن نیاز دارن، بازی های دیگه ای توی این سبک هست که هم هیجانشون بهتره و هم اکشنشون قویتره. لازم نیست چون گیمر 4 ساله خوشش میاد RE یه خورده سریع تر باشه بیان گند بزنن به این بازی

دقیقا اون استایل RE1,2,3 و اون سبک و سیاق گیم پلی تاریخ مصرفش گذشته بود . واقعا برای بازیه بزرگی مثل RE بد بود که بخواد اون فرمول قدیمی رو ادامه بده . مطمئنم اگه نسخه-ی 4 هم با اون سبک ساخته میشد بیشترمون اون رو یه بازیه بدون نوآوری و تکراری میدونستیم .
کاری که RE4 کرد یه ریسک خیلی بزرگ بود که بیش از حد هم جواب داد . میشه گفت سبک سوم شخص رو کاملا دگرگون کرد . دیگه وقتش رسیده بود که یه تحول بزرگ رو تو سری شاهد باشیم . کاری که RE4 کرد هیچ ربطی به گندی که RE5 و احتمالا 6 زدن نداره .
RE4 فوق العاده بود عالی بود هیچ کم و کسری نداشت . سیاستهای کپکام بعد از نسخه-ی 4 باعث شد بازی به گند کشیده بشه . هرجوری حساب کنید نسخه-ی 4 تکامل یافته-ی RE های قبلیش بود و برای من بهترین نسخه-ی این سری بود .

حامد جان قبول دارم حرفتو ولی خداوکیلی تعدا محدود سیو و تعداد کم گلوله خشاب ترسش اون قدر دلچسب نیست اینو قبول کن(حداقل واسه نسل ما) نمونه شو تو مد هارد کور dead space 2 شاهد بودیم که گاها اعصاب خورد کن میشد تا ترسناک
در ضمن یه چیزی رو هم من بگم اینکه.هرچه ابعاد بیشتری از داستان از ابهام درمیاد از ترس بازی کاسته میشه.ناشناخته بودن یه سری از حقایق بازی هم یکی از دلایل ترس سری های اول بود که تو شماره ۴ و ۵ به دلیل روشن شدن بیشتر داستان اون جنبه ترس رنگ باخت.متاسفانه الان توانایی اکثرا شخصیت های بازی تو گلوله شلیک و کردن استفاده از وسایل جنگی واسه همه ما ثابت شده.هیچ کدوم ضعفی تو این یه مورد ندارن وقتی ما کنترل بازی رو دستمون میگیریم از این اطمینان کامل داریم که در هر صورت میدونم حتی با چاقو مراحل رو پیش ببریم.
من خودم هارد کور تر از خودمو تو اویل دیدم که تو حیاط RPD با یه کلت نمسیس رو از پا در آورد:d و با اون یکی دوستش سر این کل کل میکردن که کی بتونه یه گلوله بیشتر ذخیره کنه:d
اینجور بازی در کنار ترس وحشتناکش لذتی داره که کمتر کسی میتونه درکش کنه (منظورمو بد برداشت نکنید) ولی حرف شما رو هم من قبول دارم گیمیر امروزی سختش میاد دستشو از رو موس برداره برای زدن یه دکمه reload
این حرفت شاید تا حد زیادی درست باشه اما در مورد همه صدق نمیکنه . به عنوان یه کسی که هیچ تعصبی نسبت به سری Resident Evil ندارم باید بگم از تک تک شماره هاش لذت بردم (مخصوصا remake و 0 که تا مدتها محو گرافیک فوق العاده و معماهای بعضا سختش شده بودم) شاید اشتباه کنم اما تا اونجا که من میدونم برای اولین بار توی بازیها شاهد این بودیم که موقع نشونه گیری دوربین روی شونه ی کرکتر قرار میگرفت و یه تجربه ی جدیدی رو برای گیمر بوجود میاورد . منم با خیلی از دوستان هم عقیده ام که اون معماهایی که گیمر رو به چالش میکشوند و برای باز کردن یه در باید به اول بازی برمیگشتیمو و کلی مکافات میکشیدیم تا یه مرحله رو رد کنیم جای خودش رو به ی لشگر زامبی داده که گله ای بهمون حمله میکنن و معما هاشم (بخصوص در RE5) با نهایت 2/3 دقیقه حوصله به راحتی قابل حل کردنه . اما فراموش نکنیم هنوزم RE حرفای زیادی برای گفتن داره و با عرضه ی هر نسخه ش تمام اونایی که انگشت انتقاد بهش گرفتن رو تا حد زیادی راضی میکنه اما چون نمیتونه خاطراتی که تو زمان دورتر با سری کلاسیکش برقرار کردیم رو تداعی کنه دوباره شروع میکنیم به کوبوندنش .
من گفتم 90 درصد خیلی ها تو اون 10 درصد قرار میگیرن یکیشم شمایی
آقا حامد شما بازی رو از دید ترس ، جو و کلا معنوی (:biggrin1:) می‌بینین میگین شماره چهار جلو سه تای اول چیزی نداره، ولی‌ کسایی‌ که میگن شماره چهار بهترین شماره بود معمولا دیدشون با شما فرق داره، بیشتر اونو از نظر گرافیک، گیمپلی، آسانی ارتباط برقرار کردن با بازی و ... می‌بینن. حرف شما درست هست که شماره‌های قبلی‌ به جوّی که بازی در شمارهٔ اول ساخته بود نزدیکتر بودن ولی‌ از نظر فنی و حتا سرگرم کنندگی به نظر من بهترین شماره 4 هست.

تا کی میخواستن همون فرمول REهای قدیمی رو ادامه بدن ؟ تا کی فن ها راضی میموندن :-/
یعنی شرط میبندم اگه ادامه میداد یه عده ی زیادی میگفتن ای بابا یکم تنوع ایجاد کنین دیگه :d

شماره 4 درسته سر آغاز یه تغییر بزرگ بود و تا یه حدودی هم خوب بهش پرداخته شد ولی در ادامه خراب شد از اونجایی که زامبی جماعت شروع کرد به تیر اندازی،:| از اونجا خراب شد در صورتی که میتونستن بهتر از این عمل کنن، کاری که الان داره کپکام میکنه دید برای بدست آوردن یه سری فن مجبور شده یه سری قدیمی رو حذف کنه (تو نسخه های 5 و رولیشنز)، الان داره زور میزنه همه رو راضی نگه داره
من تغییرات زیادی رو تو بازی ها و زندگی حقیقی دیدم ولی هر وقت تغییری نسنجیده تو بازی ها اعمال شده باعث شده از اون موقعیتی که هست جایگاه بازی پایینتر بیاد.
دقیقا اون استایل RE1,2,3 و اون سبک و سیاق گیم پلی تاریخ مصرفش گذشته بود . واقعا برای بازیه بزرگی مثل RE بد بود که بخواد اون فرمول قدیمی رو ادامه بده . مطمئنم اگه نسخه-ی 4 هم با اون سبک ساخته میشد بیشترمون اون رو یه بازیه بدون نوآوری و تکراری میدونستیم .
کاری که RE4 کرد یه ریسک خیلی بزرگ بود که بیش از حد هم جواب داد . میشه گفت سبک سوم شخص رو کاملا دگرگون کرد . دیگه وقتش رسیده بود که یه تحول بزرگ رو تو سری شاهد باشیم . کاری که RE4 کرد هیچ ربطی به گندی که RE5 و احتمالا 6 زدن نداره .
RE4 فوق العاده بود عالی بود هیچ کم و کسری نداشت . سیاستهای کپکام بعد از نسخه-ی 4 باعث شد بازی به گند کشیده بشه . هرجوری حساب کنید نسخه-ی 4 تکامل یافته-ی RE های قبلیش بود و برای من بهترین نسخه-ی این سری بود .
شایان اینا میتونستن فقط دوربینو تغییر بدن و بقیه چیزا سرجاش بمونه

البته میشه گفت پدر این مدل TPS بازی cold fear بود !!
که با ایجاد این TPS بخصوص، سبک سوم شخص رو دگرگون کرد
ولی رزیدنت ایول 4 این tps بخصوص رو باب کرد و تکمیلش کرد در واقع !

اقا چه گیری داداید دوران RE1.2.3گذشت دیگه الان به اون سبک درست کنند یعنی شما بازی میکنید؟؟
بنظرم بهترین اویل اول3 و بعد 4 واقعا عالی بودن

دوستان چرا این همه الکی بحث میکنید ، مسئله اینه که هر تغییری هم توی بازی ایجاد کنند ( یا ایجاد نکنند ) دوباره نمیتونند همه رو راضی نگه دارند ( مخصوصا توی BC )

الان دقیقا وضعیت BC اینطوریه و تقریبا برای همه بازی های مولتی این شرایط وجود داره :

تغییرات و ایجاد نو آوری در یه سری -----> اعتراض عده ایی : از اصالت سری دور شدن ، خراب کردن سری و ...
نبود تغییرات و نوآوری در یه سری -------> اعتراض عده ایی : بازی رو میلک کردن ، حالمون بهم خورد و ...

پ.ن : این پست کلیه و فقط در مورد RE و این تاپیک هم نیست

اره بازی میکنیم. مشکلی هست؟:-/
الان این حرفو میزنید

من حرف و عملم یکیه. بله بازی میکنم و واقعا لذت میبرم نه اینکه همچین عنوانی رو بازی کنم و صرفا به خودم تلقین کنم که دارم لذت میبرم.
لازم نیست نگران باشی. ما از این آدمایی نیستیم که به زمین و زمان گیر بدیم که چرا همون بازی قبلی رو تحویلمون دادن. هنوزم که هنوزه ریمیک بازی میکنم تا یادم باشه RE یعنی RE نه WWE.
شما کارتون درسته دیگه من چی میتونم بگم

آخرین ویرایش:
الان این حرفو میزنید
من حرف و عملم یکیه. بله بازی میکنم و واقعا لذت میبرم نه اینکه همچین عنوانی رو بازی کنم و صرفا به خودم تلقین کنم که دارم لذت میبرم.
لازم نیست نگران باشی. ما از این آدمایی نیستیم که به زمین و زمان گیر بدیم که چرا همون بازی قبلی رو تحویلمون دادن. هنوزم که هنوزه ریمیک بازی میکنم تا یادم باشه RE یعنی RE نه WWE.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or