Capcom می‌خواهد Resident Evil 6 به خوبی RE4 باشد

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
resident-evil-4-HD.jpg

Resident Evil 4 ساخته‌ی Shinji Mikami که بهترین بازی در سبک ترسناک نیز خوانده می‌شود؛ حال سرمشق Resident Evil 6 قرار گرفته و Capcom در نظر دارد تا نسخه‌ی ششم این سری را به درجه‌ی بهتری رسانده و تلاش دارد تا طرفداران سری را بار دیگر به این نسخه برگرداند. در این نسخه، سه قسمت داستانی مجزا که هر کدام حالت های مختلف گیم پلی از جمله: Action، ترس و melee را به نمایش می‌گذارد، وجود دارد.
ناشران Capcom در مصاحبه با AusGamers اعلام داشتند: "همان طور که می‌دانید بازی RE4 یک عنوان تحسین شده از سوی منتقدان بوده و با استقبالی گرم از سوی طرفداران مواجه شد؛ اما حال به RE5 نگاه کنید، این بازی بزرگترین Resident Evil ساخته شده توسط ما بود. در زمان ساخت آن، ما احساسی مبنی بر این که حال ما می‌توانیم بازی را به دست بازیبازان بیشتری برسانیم و بازیبازان جدیدی نیز به سمت خود بکشانیم، داشتیم. طرفداران بازی توقعات زیادی نسبت به دو بازی قبلی داشتند؛ بنابراین ما تلاش کردیم تا از طریق منابع مختلف، بفهمیم که مردم بیشتر جذب چه چیز هایی در Resident Evil 4 شده و از چه چیز هایی در RE5 خوششان آمده است؛ حال ما با توجه به آن ها تلاش می‌کنیم که این موارد را به یک‌دیگر پیوند داده و در Resident Evil 6 استفاده کنیم تا تمامی طرفداران سری را راضی نگه داریم."
منبع

90 درصد اونایی که از بازی 4 خوششون اومده اویلو با اون بازی شناختن چون اصلا و ابدا سری های قبلو به صورت هاردکور تموم نکردن اونایی که خیلی از اویل 4 طرفداری میکنن (تو همین سایت) و میگین 10 بار تمومش کردیم و خیلی بهمون حالد داده و اینا... بیان بگن چند بار اویل 1 رو بدون سیو رو حالت سخت زیر 3 ساعت تمومش کرد؟ بیان بگن اویل 2 رو چند بار، اویل 3.... بازی وقتی به اون سبک کشیده شد و از اون چیز هایی که اویل رو اویل کرد، دور شد باعث شد یه سری از اونایی که فقط با شماره 4 اویل رو شناختن اسم خودشونو بزارن "اویل باز" در صورتی که کل شالوده ی این بازی تو نسخه های اولیش هست.
توصیه میکنم حداقل یه نگاه به 3 شماره اول بندازید یا اگه میتونید یه دور بازیشون کنید حتی شده رمز هم بزنید که همه چیو داشته باشید ولی باز بازی کنید و تفاوت رو احساس کنید

حامد جان قبول دارم حرفتو ولی خداوکیلی تعدا محدود سیو و تعداد کم گلوله خشاب ترسش اون قدر دلچسب نیست اینو قبول کن(حداقل واسه نسل ما) نمونه شو تو مد هارد کور dead space 2 شاهد بودیم که گاها اعصاب خورد کن میشد تا ترسناک
در ضمن یه چیزی رو هم من بگم اینکه.هرچه ابعاد بیشتری از داستان از ابهام درمیاد از ترس بازی کاسته میشه.ناشناخته بودن یه سری از حقایق بازی هم یکی از دلایل ترس سری های اول بود که تو شماره ۴ و ۵ به دلیل روشن شدن بیشتر داستان اون جنبه ترس رنگ باخت.متاسفانه الان توانایی اکثرا شخصیت های بازی تو گلوله شلیک و کردن استفاده از وسایل جنگی واسه همه ما ثابت شده.هیچ کدوم ضعفی تو این یه مورد ندارن وقتی ما کنترل بازی رو دستمون میگیریم از این اطمینان کامل داریم که در هر صورت میدونم حتی با چاقو مراحل رو پیش ببریم.

RE4 بهترین شماره Resident Evil، بهترین بازی PS2 و الهام بخش خیلی از بازی های بزرگ این نسل بوده (کلش نظرشخصی!). اگه RE6 حتی نصف کیفیت RE4 رو هم داشته باشه بازم یه بازی عالی به حساب میاد (مجددا نظرشخصی :دی)

این قدر به امتیازاش فکر نکنین الان RE 5 هشت و نیم گرفت یعنی عالی بود؟!
فکر نکنم منتقد بیاد بگه چون سری کلاسیک فلان بود سری 4 خوب بود، و چون این متفاوته و رزیدنت ایول نیست باید نمره پایین بیاره !!!!
رزیدنت ایول 5 یک عنوان TPS فوق العاده زیبا و نفس گیر بود با اکشن تند و تیز و عالی !!!
گیم پلیش محشر بود !!
داستانش بی نقص بود
گرافیکش خوب بود !
co-op عالی داشت
تنوع بازی و اسحله ها خوب بود
چون رزیدنت ایول کلاسیک نبود نمرش باید پایین بشه؟ یا عالی نباشه؟
منتقد نگاهش به گیم از نقطه نظر صِفرِ، نه با توجه به پیشینه و سوء پیشینه ی یک بازی !!!!

آخرین ویرایش:
90 درصد اونایی که از بازی 4 خوششون اومده اویلو با اون بازی شناختن چون اصلا و ابدا سری های قبلو به صورت هاردکور تموم نکردن اونایی که خیلی از اویل 4 طرفداری میکنن (تو همین سایت) و میگین 10 بار تمومش کردیم و خیلی بهمون حالد داده و اینا... بیان بگن چند بار اویل 1 رو بدون سیو رو حالت سخت زیر 3 ساعت تمومش کرد؟ بیان بگن اویل 2 رو چند بار، اویل 3.... بازی وقتی به اون سبک کشیده شد و از اون چیز هایی که اویل رو اویل کرد، دور شد باعث شد یه سری از اونایی که فقط با شماره 4 اویل رو شناختن اسم خودشونو بزارن "اویل باز" در صورتی که کل شالوده ی این بازی تو نسخه های اولیش هست.
توصیه میکنم حداقل یه نگاه به 3 شماره اول بندازید یا اگه میتونید یه دور بازیشون کنید حتی شده رمز هم بزنید که همه چیو داشته باشید ولی باز بازی کنید و تفاوت رو احساس کنید

این حرفت شاید تا حد زیادی درست باشه اما در مورد همه صدق نمیکنه . به عنوان یه کسی که هیچ تعصبی نسبت به سری Resident Evil ندارم باید بگم از تک تک شماره هاش لذت بردم (مخصوصا remake و 0 که تا مدتها محو گرافیک فوق العاده و معماهای بعضا سختش شده بودم) شاید اشتباه کنم اما تا اونجا که من میدونم برای اولین بار توی بازیها شاهد این بودیم که موقع نشونه گیری دوربین روی شونه ی کرکتر قرار میگرفت و یه تجربه ی جدیدی رو برای گیمر بوجود میاورد . منم با خیلی از دوستان هم عقیده ام که اون معماهایی که گیمر رو به چالش میکشوند و برای باز کردن یه در باید به اول بازی برمیگشتیمو و کلی مکافات میکشیدیم تا یه مرحله رو رد کنیم جای خودش رو به ی لشگر زامبی داده که گله ای بهمون حمله میکنن و معما هاشم (بخصوص در RE5) با نهایت 2/3 دقیقه حوصله به راحتی قابل حل کردنه . اما فراموش نکنیم هنوزم RE حرفای زیادی برای گفتن داره و با عرضه ی هر نسخه ش تمام اونایی که انگشت انتقاد بهش گرفتن رو تا حد زیادی راضی میکنه اما چون نمیتونه خاطراتی که تو زمان دورتر با سری کلاسیکش برقرار کردیم رو تداعی کنه دوباره شروع میکنیم به کوبوندنش .

RE4 بهترین شماره Resident Evil، بهترین بازی PS2 و الهام بخش خیلی از بازی های بزرگ این نسل بوده (کلش نظرشخصی!). اگه RE6 حتی نصف کیفیت RE4 رو هم داشته باشه بازم یه بازی عالی به حساب میاد (مجددا نظرشخصی :دی)

با احترامی که به نظر شخصیت دارم ، رزیدنت اویل از اواسظ 4 به بعد دیگه تموم شد...!!:)

مخالفم !
دیگه دوره 1و 2و 3تموم شده فرهاد
اگه تو مایه های 4 باشه عالی هست
حسین جان اون سبک دوربین بازی، اون سبک کنترل کاراکتر، اون سبک گیم پلی دیگه مُرده !!
ورانیکا ایکس به تازگی اچ دی شد و جزو 3 تا بهترین رزیدنت ایول های کلاسیک بود !!
من نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم
با اینکه تک تک لوکیشن ها خاطرم بود و معماها رو حفظ بودم !!
گذشته اون زمان !
اگر همون گیم(دقیقا همون گیم) رو فقط در قالب یک TPS بسازن موفقیتش و چه بسا طرفدارانش بیشتر از همون کلاسیک ها میشه!!
ولی اون دوربین و کنترل و گیم پلی شکست محضه اگر بخوان بسازنش

حسین جان اون سبک دوربین بازی، اون سبک کنترل کاراکتر، اون سبک گیم پلی دیگه مُرده !!
ورانیکا ایکس به تازگی اچ دی شد و جزو 3 تا بهترین رزیدنت ایول های کلاسیک بود !!
من نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم
با اینکه تک تک لوکیشن ها خاطرم بود و معماها رو حفظ بودم !!
گذشته اون زمان !
اگر همون گیم(دقیقا همون گیم) رو فقط در قالب یک TPS بسازن موفقیتش و چه بسا طرفدارانش بیشتر از همون کلاسیک ها میشه!!
ولی اون دوربین و کنترل و گیم پلی شکست محضه اگر بخوان بسازنش
خب کوروش جان نمیشه از روی قطع نظر داد در این مورد. اینو فراموش نکنین که RE6 یه دنباله هست و یه اسپین آف نیست. اگر اسپین آف بود که خب تمام تغییرات توش پسندیده بود ولی چون دنباله هست، غیر از اینه و موقع نقد این بازی، با گذشته-ش سنجیده میشه. مشکل اینه که کپکام یه فرمول خوب دستش اومده و مثل هزاران شرکت بازیسازی دیگه (البته اگر 1000 تا باشن!) تا قطره آخر ازش استفاده میکنه حالا چه خوب باشه و چه بد و صد البته چون گیمرای نسل جدید از بیماری حادی که هممون میدونیم، رنج میبرن، پس اکشن و سریع شدن یه بازی و هر تغییر دیگه ای پسندیده هست. تنها چیزی که هنوز توی RE نابود نشده داستانش هست هنوز جای امیدواری داره.
و مطمئن باشین فروش این بازی تضمین شده هست. وقتی ORC با اوضاع فاجعه آورش اینقدر میفروشه، این دیگه ای خود داره.

فکر نکنم منتقد بیاد بگه چون سری کلاسیک فلان بود سری 4 خوب بود، و چون این متفاوته و رزیدنت ایول نیست باید نمره پایین بیاره !!!!
رزیدنت ایول 5 یک عنوان TPS فوق العاده زیبا و نفس گیر بود با اکشن تند و تیز و عالی !!!
گیم پلیش محشر بود !!
داستانش بی نقص بود
گرافیکش خوب بود !
co-op عالی داشت
تنوع بازی و اسحله ها خوب بود
چون رزیدنت ایول کلاسیک نبود نمرش باید پایین بشه؟ یا عالی نباشه؟
منتقد نگاهش به گیم از نقطه نظر صِفرِ، نه با توجه به پیشینه و سوء پیشینه ی یک بازی !!!!

ولی یه جوری بود.(فک کنم به خاطر اتمسفرش باشه)تنها اویلی بود که دوباره تموم کردنش اصلا نچسبید با وجود این که با قابلیت بی نهایت کردن مهمات و استفاده ازشون تو درجه های سختی بالاتر باج بزرگی به بازیکن داده بودند.

یسری چیزاش از Re4 بهتره
مخصوصا واسه اونایی که شماره های قبل از 4 رو بیشتر دوست دارن ولی خوب این یه واقعیته که re4 سازنده بزرگ تر با تجربه تر و خفن تری داشت و مسلما از نظر کیفی بهتر بود و خواهد بود
خداییش می سوزم وقتی می بینم یه تیم به این بزرگی زیر دست یه کارگردان کم تجربه داره کار می کنه

الان اکتیوژن بیاد به اسم COD یک بازی مثلا رسینگ بسازه بعد کلی امتیاز و فروش بکنه آیا بازم میگید این COD خیلی عالی بود..؟

RE4 زمین تا آسمان با نسخه های اول که ماهیت سری RE هست فرق داشت و بهش المانهای رو اضافه کرده بودن که طرفدارهای بیشتری به خودش بگیره مثل شما ها
این یک چیز بدیهی هست که هرچی اکشن بازی بالاتر بره و سینمایی تر بشه طرفدار بیشتری کسب میکنه نمونه هم COD..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or