Capcom می‌خواهد Resident Evil 6 به خوبی RE4 باشد

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
resident-evil-4-HD.jpg

Resident Evil 4 ساخته‌ی Shinji Mikami که بهترین بازی در سبک ترسناک نیز خوانده می‌شود؛ حال سرمشق Resident Evil 6 قرار گرفته و Capcom در نظر دارد تا نسخه‌ی ششم این سری را به درجه‌ی بهتری رسانده و تلاش دارد تا طرفداران سری را بار دیگر به این نسخه برگرداند. در این نسخه، سه قسمت داستانی مجزا که هر کدام حالت های مختلف گیم پلی از جمله: Action، ترس و melee را به نمایش می‌گذارد، وجود دارد.
ناشران Capcom در مصاحبه با AusGamers اعلام داشتند: "همان طور که می‌دانید بازی RE4 یک عنوان تحسین شده از سوی منتقدان بوده و با استقبالی گرم از سوی طرفداران مواجه شد؛ اما حال به RE5 نگاه کنید، این بازی بزرگترین Resident Evil ساخته شده توسط ما بود. در زمان ساخت آن، ما احساسی مبنی بر این که حال ما می‌توانیم بازی را به دست بازیبازان بیشتری برسانیم و بازیبازان جدیدی نیز به سمت خود بکشانیم، داشتیم. طرفداران بازی توقعات زیادی نسبت به دو بازی قبلی داشتند؛ بنابراین ما تلاش کردیم تا از طریق منابع مختلف، بفهمیم که مردم بیشتر جذب چه چیز هایی در Resident Evil 4 شده و از چه چیز هایی در RE5 خوششان آمده است؛ حال ما با توجه به آن ها تلاش می‌کنیم که این موارد را به یک‌دیگر پیوند داده و در Resident Evil 6 استفاده کنیم تا تمامی طرفداران سری را راضی نگه داریم."
منبع

کپکام تو این یکی دو سال آخر به همه IP های قدیمیش بدون استثنا گند زده!! اینم همینطور :d
استریت فایتر رو فاکتور بگیر میلاد!!!در ضمن RE:Revelations هم خیلی عالی بود.آخ دلم میخاد اون روزو ببینم که بازی امتیاز بالا آورده ینی اینجا اعدام دست جمعی راه میندازم:دی

---------- نوشته در 05:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:00 PM ارسال شده بود ----------

رزیدنت اویل 4 یک بازی عالی بود که خودم 10 بار تمامش کردم ولی نه از نظر این که بازی ترسناکی بود بلکه بخاطر داستان بازی و شخصیت های ان. رزیدنت اویل 6 هم اگه داستان و همون شخصیت پردازی را داشته باشد برای من کافی است چون این کپکام معنی واژه ترس رو خیلی وقت است فراموش کرده...........
یه دور Revelations رو بازی کن لطفا

درود
من ميگم فقط صبر كنيد و اميدوار باشيد، مطمئن هستم اين نسخه كاملا متفاوت هستش و ميتونه نظر ما رو كاملا عوض كنه.

آخرین ویرایش:
بحث شتر و پنبه دانه و ایناست!:d

کلا الان از هر 10 تا خبر دنیای گیم، 6 تاش مربوط به RE6 ـه! تا الان کسایی که قصد خرید بازی رو هم نداشتن، متقاعد شدن که بعد انتشار برن بازی رو بخرن ببینن این همه هایپ و مصاحبه و ... برای چیه!:d

RE4 هم هچین مالی نبود ولی این RE6ی که ما دیدیم بیشتر از ندای وظیفه : جنگ مدرن 3 تقلید کرده تا RE4 البته بعضی المان های L4D هم به کار برده..

به نظر من کپکام داره بزرگترین اشتباه را میکنه که اینقدر هایپ میکنه RE6 را و با این کارش داره بیشتر و بیشتر توقعات طرفدارهاش و مسلما منتقدانش را میبره بالا
اگه نتونه عمل کنه به این وعده وعیدهاش خیلی براش بد میشه

والبته نیمه خالی لیوان هم در نظر بگیر شاید همونطور شد که گفتند

RE4 هم هچین مالی نبود...

البته نظر شخصی هست و قابل احترام ولی
کل سایت ها ی معتبر دنیا ی چیز دیگه می گن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
متای 96 برای بازی
http://www.metacritic.com/game/playstation-2/resident-evil-4

آخرین ویرایش:
به نظر من کپکام داره بزرگترین اشتباه را میکنه که اینقدر هایپ میکنه RE6 را و با این کارش داره بیشتر و بیشتر توقعات طرفدارهاش و مسلما منتقدانش را میبره بالا
اگه نتونه عمل کنه به این وعده وعیدهاش خیلی براش بد میشه

کپکام خیلی برای این بازی تلاش کرده، یک تیم توسعه قوی، یک بازی بزرگ با چهار سناریو، واضحه که محاصبه‌های زیاد کپکام و انتشار تریلرهای بیش از حد برای اینه که فروش بازی تضمین بشه، این رویه رو بعد از E3 و نمایش ضعیف RE6 و انتقاد طرفدارها پیش گرفت.

والبته نیمه خالی لیوان هم در نظر بگیر شاید همونطور شد که گفتند

نیمه خالی یا نیمه پر؟ :d

با همچین کامنتهایی اکسیژن کم می آد واسه تنفّس ...

سر این قضیه قبلا 2000 صفحه بحثش شده خصوصا با خودت..

RE4 زمین تا آسمون با نسخه های قبلی تفاوت داشت و این تفاوتش رو هم به RE5 و عنوان های بعد از خودش داد..سری RE با نسخه های اولش معروف شد و این همه ازش استقبال کردن

RE ORC

دوستان شاید خندتون بگیره ولی من تازه تونستم امروز بازی ORC رو نصب کنم نسخه ی بلک باکسش رو با سرعت اینترنت 17 KB در ثانیه بابام در اومد
:d:d:d:d:d:d:d

اولش تعجب کردم نه از کپکام بلکه از Activition که خجالت نمیکشه کپکام توی اکشن ساختن ازش زده جلو LOL :)):)):)):))

ولی بد نسیت چپتر اولش مضخرف :: چپتر 2 که زامبی ها میاند کاملا بنظرم تقلب از Left 4 Dead کرده ::: اصلا گرافیکش با 5 مقایسه کردنی نیست ::: واقعا هوش مصنوعیش VEEEEEEty تعطیل

ولی نمی دونم چرا منه منگل خوشم میاد :d

من نميدونم اين بحث كه RE4 فلان كار رو با سري كرد و گند زد بهش از كجا شروع شده درسته اين سري فوق العاده بوده ولي RE4 يك پله بالاتر از ديگر نسخه ها بود يعني يه جهش بزرگ به سوي موفقيت اگه بازم قراره اين ترول كردن ها ادامه پيدا كنه لطفا به نمرات توجه كنيد و در مورد حرفتون فكر كنيد;) اين ديگه حرف من و دونفر ديگه نيست حرف تعداد بيشماري سايت معتبره....

Resident Evil
Resident Evil for PlayStation - GameRankings

Resident Evil 2
Resident Evil 2 for PlayStation - GameRankings

Resident Evil 3
Resident Evil 3: Nemesis for PlayStation - GameRankings

Resident Evil 4
Resident Evil 4 for GameCube - GameRankings

خوش باشيد;)

بابا هایپ این بازی دیگه خیلی بیشتر از جهاد 3 شد من نمیدونم اینا چه مرگشون هست به جای اینکه بشینند هی نظریه بدند یکم درست و حسابی رو بازی کار کنند یکم این گرافیک را بهبود بدند(گرافیک که عین همون 5 بود) اینقدر هم تریلر و .......دادند که کل بازی اسپویل شد من دیگه به چه امیدی بازی کنم :|

فکر کنم فقط تو این فروم باشه که هر وقت بحث RE می‌شه چند نفر میان میگن RE 4 گند زد به RE و سبک!!! منظور از گند زدن هم عوض کردن دوربین هست! کسی‌ بیاد بگه RE 4 جو و این چیزا نداشت دیگه ایشون رو نمی‌شه کاری کرد :دی

فکر کنم فقط تو این فروم باشه که هر وقت بحث RE می‌شه چند نفر میان میگن RE 4 گند زد به RE و سبک!!! منظور از گند زدن هم عوض کردن دوربین هست! کسی‌ بیاد بگه RE 4 جو و این چیزا نداشت دیگه ایشون رو نمی‌شه کاری کرد :دی
اگر نسخه های کلاسیک رو حساب نکنیم، خب صد در صد 4 بهترین میشه. ترسناک هم بود (تا وقتی توی دهکده بود و یه خورده هم قلعه).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or