Capcom مشغول ساخت دو IP جدید میباشد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

resizeImgKpRatio.asp

در جدیدترین خبر رسیده از استودیو Capcom Game Studio Vancouver خالق بازی Dead Rising 2 ، این استودیو در حال ساخت دو ip جدید (AAA ) میباشد که تا به اکنون معرفی نشده است . استودیو Capcom در جدیدترین اگهی استخدام خود به دنبال فردی با قابلیت design director میباشد . این خبر به همین جا اکتفا نمیکند و گفته میشود این بازی عنوان TPS با ژانر ACTION, ADVENTURE میباشد . در این اگهی استخدام نوع پلتفرم این بازی مشخص نیست ولی برخی از سایتها این عنوان را مولتی پلتفرم ذکر کرده اند .

Capcom Game Studio Vancouver, Inc

یکی نیست بگه IP جدید نمیخوایم ! shadow of Rome میخوایم !

اگه بخوام سه تا بازی محشر PS2 رو انتخاب کنم یکیش همین بازیه. عجب بازیی بود. یادش بخیر
البته این استدیو لیاقت ساخت ادامه این بازی رو به هیچ عنوان نداره .همین IP جدید بهتره

یه بازی بود به اسم haunting ground که واسه ps2 اومده بود. اگه Capcom یه روز به سرش بزنه و ادامه ی این بازی رو بسازه من به همه یکی یه دونه اعتبار میدم:d (اعتبار هم دیگه نمیشه داد!)

آش دهن سوزی نبود اگه نه ادامش میداد. از بازی هایی که دیگه تمدید نشد فقط Dino Cryssis خیلی باحال بود.

امیدوارم رزیدنت ایول open world نسازن فقط همین

---------- نوشته در 09:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:50 PM ارسال شده بود ----------

57838239723952287521.jpg

هر بازی ای که ادامه داده نمیشه ، فلذا "آش دهنسوزی" نیست ...
از هر چیزی باید تو نتیجه در بیاری ؟؟؟؟
بله با سیاست های کپکام اینجوری بیشتر با عقل جور در میاد که بازی بهتر یا پر فروش تر رو ادامه بده

آخرین ویرایش:
از هر چیزی باید تو نتیجه در بیاری ؟؟؟؟بله با سیاست های کپکام اینجوری بیشتر با عقل جور در میاد که بازی بهتر یا پر فروش تر رو ادامه بده.
روفل ... من اسم چنتا بازی رو میارم ، بعد تو بگو کدومشون آش دهنسوزی نیست که ادامه داده نشدن :
1.اونیموشا
2.شنمو
3.سایفون فیـــلـــتـــر
4.کرش بندیکوت
5.ویوتیفول جو
6.نور وینتر نایتز
...
بعد اون وخ من دارم نتیه گیری میکنم یا رفیق شفیق شما با این پستشون ؟ :
آش دهن سوزی نبود اگه نه ادامش میداد.

تا سال 2005 کپکام بهترین بود ولی نمیدونم یه دفعه چی شد بعد از devil may cry3یه دفعه این شرکت افت عجیبی کرد ..مخصوصا تو این نسل بجز dmc4واقعا دیگه چیزی ما از این شرکت ندیدیم یه resident evil5بود که واقعا حتی با code veronicaمقایسه میکنم خیلی ناراحت میشم که چرا تو سال 2001باید یه شاهکار درست بشه با اون موزیک بسیار قشنگ به سبک اوپرایی وتو این نسل!!!!!!

امیدوارم کپکام دوباره این سبک رو زنده کنه ....بشدت به این سبک علاقه دارم ......به نفع همه هست که دوباره کپکام برگرده......

روفل ... من اسم چنتا بازی رو میارم ، بعد تو بگو کدومشون آش دهنسوزی نیست که ادامه داده نشدن :
1.اونیموشا
2.شنمو
3.سایفون فیـــلـــتـــر
4.کرش بندیکوت
5.ویوتیفول جو
6.نور وینتر نایتز
...
:
ROFLOL
1 - 4 تا شماره ساختن ولی شماره 4 فروش درس حسابی نداشت حتی تو لیست بازی های پر فروش کپکام هم نرفت و البته سیاست کپکام به سمت بازی های غرب پسند رفته
2 بازی کپکام نیس
3 بازی کپکام نیس
4 بازی کپکام نیس
5 من که از خدامه می ساختن ولی خداییش فروش بازی خیلی کم بود
6 اینم بازی کپکام نیس

ش دهن سوزی نبود اگه نه ادامش میداد
بله با سیاست های کپکام اینجوری بیشتر با عقل جور در میاد که بازی بهتر یا پر فروش تر رو ادامه بده.
ببین دقت نکردی دیگه وقتی میگه ادامش میداد منظورش به کپکامِ
الانم اکثریت قبول دارن کپکام سیاستش رو بر اساس پول و فروش بازی تعیین می کنه وگرنه آی پی مث okami و سازنده های بزرگی مث میکامی و کامیا رو به فنا نمی داد

بعد اون وخ من دارم نتیه گیری میکنم یا رفیق شفیق شما با این پستشون ؟
دوست من :)
درسته من با حمید دوست هستم ولی شما که دشمن من نیستی که بیام جلو شما از اون دفاع کنم اگر فک کنم کسی درست بگه نظرم رو می گم همین جبهه می گیری چرا

آخرین ویرایش:
من فکر میکنم کپکام میخواد چندتا IP توپ تو مایه های اویل و دویل و اونیموشا و... بسازه که نسل بعد گند بزنه بهشون.
چون اینجوری که پیش رفته چیزی باقی نذاشته برا نسل بعد که نابودشون کنه.

4 تا شماره ساختن ولی شماره 4 فروش درس حسابی نداشت حتی تو لیست بازی های پر فروش کپکام هم نرفت

=d>:thanks:

1.اونیموشا
2.شنمو
3.سایفون فیـــلـــتـــر
4.کرش بندیکوت
5.ویوتیفول جو
6.نور وینتر نایتز
...
بعد اون وخ من دارم نتیه گیری میکنم یا رفیق شفیق شما با این پستشون ؟ :

:-@ ببین آش دهن سوز به Dino Cryssis میگن! من نظرمو گفتم شاید از نظر شما dead rising هم آش دهن سوز باشه. به نظر من HG نبود. حالا بازم اگه خیلی ناراحتی به کپکام ایمیل بزن بگو آَش دهن سوزو دوباره بپزن براتون.
shrewd.gif
انقدر DC قشنگ بود که با این که دیگه شماره های بعدش چند سالیه نیومده ولی براش تاپیک زدن .

آخرین ویرایش:
میخوام صد سال نسازه. اصلا این کمپانی با خاک یکی شه هم برام فرقی نمیکنه دیگه.
چی میخواد بسازه؟ حتما" super street fighter vs naruto !!!
اون یکی هم حتما" راجع به حمله میمون های فضایی به مریخ در سال 6243 هست.

مرد اون کپکامی که بازی بد نمیساخت. از الان معلومه که بازیای اشغالین. چون مهر کپکام روش خورده.

میخوام صد سال نسازه. اصلا این کمپانی با خاک یکی شه هم برام فرقی نمیکنه دیگه.
چی میخواد بسازه؟ حتما" super street fighter vs naruto !!!
اون یکی هم حتما" راجع به حمله میمون های فضایی به مریخ در سال 6243 هست.

مرد اون کپکامی که بازی بد نمیساخت. از الان معلومه که بازیای اشغالین. چون مهر کپکام روش خورده.

یکم صبر و طاقت داشته باش مرد.:d بزار رزیدنت اویل 6 هم بیاد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or