Capcom : دیگر عنوان های انحصاری نخواهیم داشت!

Good Boy

کاربر سایت
capcom_logo.jpg

کمپانی سازنده Resident Evil 5 یعنی Capcom تایید کرده است که تاریخ مصرف عنوان های انحصاری به پایان رسیده است و این کمپانی در آینده عنوان انحصاری برای یک Platform خاص را تولید نخواهد کرد.

بر اساس گزارش مالی سال 2008 کمپانی Capcom که امشب منتشر شده است , تمام عنوان های اصلی این کمپانی در سال مالی بعدی و حتی در آینده به صورت multi-platform ساخته خواهند شد.

484414f8e8a4e_featured_without_text_street_fighter_4.jpg

همچنین از این به بعد Capcom اکثر بازی هایش را با استفاده از تکنولوژی MT Framework خواهد ساخت.این تکنولوژی به گونه ای ساخته شده است که ابزار لازم برای بازی سازی در پلتفرم های XBOX 360 و PC و PS3 را پشتیبانی می کند.

هدف کمپانی Capcom از multi-platform ارایه کردن بازیهایی مثل Resident Evil 5 و Street Fighter IV یا Bionic Commando رشد سود کمپانی و همچنین افزایش user ها خواهد بود.

منبع 1
منبع 2
..........................
K1

میثم از اون جهت ممنون :biggrin1:
PC چیزی نداره که میثم لپ مطلب و گفت اگه فردا یکی یکی برن کنار کامپیوتر چیزی براش باقی نمیمونه . قربونش برم الان کسی که یک کارت گرافیک GTX 8800 ( میدونم جای جی تی ایکس با عدد برعکس هست نیاین بگین برعکس نوشتی ) داره 2 سال دیگه این کارت گرافیک کم کم دیگه دیده نمیشه اما یک کنسول تا هر وقت نسل بعدش نیاد بهترین انتخاب میتونه باشه چه 360 چه PS3 .
بعدش توجه کنید شرکتها دنبال سود بیشتر هستند نه به اینکه کی چی دوست داره .

تقریبا کپ کام ده سالی میشه که بازیهاش مولتی شدن! فقط با اختلاف زمانی برای کنسولهای مختلف میومد :laughing:
چه بهتر که دست از بازار گرمی برداشتن و یه دفعه اعلام کردن همه چیشون مولتیه!

قبل از اینکه اینو اعلام کنن هم معلوم بود اویل 5 برای پی سی میاد... حالا که اعلام کردن اومدن اویل 5 دیگه صد درصد شد... ;)

اي خدا! آدم غلط ميكنه نظرشو بگه. هر كس هر جور دلش خواست برداشت ميكنه.
خب اگه توجه کنی این چند ساله فروش بازی ها روی PC خیلی کمتر از کنسول ها بوده و سازنده ها به بازی ساختن بر روی کنسول رو اوردن!
جناب آقاي امين.
اصلا اين چه ربطي به حرف من داشت؟!!!
من اينو در جواب اون دوستمون گفتم كه ميگه در صورت عدم وجود دو كنسول سخت افزار پيشرفت نميكنه. وگرنه اين كه ديگه مشخصه سازنده ها بازيهاشونو بره كنسول ميسازن.
این که دو سه ساله کنسولها اومدن رو به شوخی گفتی یا منظورت
کنسولهایه nextgen هستش؟
چون کنسول بیش از 25 ساله اومده
واقعا جالب بود كنسول ها دو يا سه سال كه درست شدند؟ فقط 7 سال PS2 وجود داشت قبلش هم 5 سال PS1 حالا دو يا سه سال !!! الان X360 هم سه سال كه عرضه شده بعد شما ميگي دو سال؟
واقعا شما فكر كرديد من انقدر احمقم كه بيام همچين چيزي بگم؟!!!
منظورم كنسولهاي نسل حاضر بود نه ps2 يا هر چيزه ديگه.
نظر جالبي بود.
اولا كه اگر شركت هاي مختلف توي زمينه ساخت قطعات با هم رقابت نمي كردن الان PC هموني بود كه پنجاه سال پيش هم بود. وقتي اينتل يك مدل جديد سي پي يو ميده و بعد اي ام دي هم يك چيز جديد ميده. يا وقتي اي تي آي مياد يك كارت گرافيكي فلان شكلي با چند تا هسته و... ميده و بعدش انويديا مياد فلان نوع كارت گرافيكي رو معرفي ميكنه باعث ميشه قطعات PC روز به روز پيش رفت كنند حالا اگر اينتل و اي ام دي يكي بشند و اي تي آي و انويديا هم يكي بشند ديگه رقابتي وجود نداره !
مثل اين كه شما از بيخ منظورمو يه جور ديگه برداشت كردي.
منم دقيقا همينو گفتم!!!!
يعني اگه فقط يه كنسولم وجود داشت باز سخت افزار پيشرفت ميكرد كه جناب zers گفت نه.
بخدا همين. شما مثل اينكه عادت داري الكي به همه گير بدي!

جناب ps3 terabay شما هم اشتباه فهميدي منظورمو. من فقط گفتم وجود دو كنسول و يه كنسول فرق زيادي تو پيشرفت سخت افزار نداره چون خود به خود هر نسل پيشرفته تر ميشه. به اون دليل كه ميثم گفت.
حالا باز بيايد يه چيز ديگه برداشت كنيد.

واقعا شما فكر كرديد من انقدر احمقم كه بيام همچين چيزي بگم؟!!!
منظورم كنسولهاي نسل حاضر بود نه ps2 يا هر چيزه ديگه.
واقعيش رو كه نميدونم ولي يك لحظه چنين فكري زد به سرم :blushing:

مثل اين كه شما از بيخ منظورمو يه جور ديگه برداشت كردي.
منم دقيقا همينو گفتم!!!!
يعني اگه فقط يه كنسولم وجود داشت باز سخت افزار پيشرفت ميكرد كه جناب zers گفت نه.
بخدا همين. شما مثل اينكه عادت داري الكي به همه گير بدي!

جناب ps3 terabay شما هم اشتباه فهميدي منظورمو. من فقط گفتم وجود دو كنسول و يه كنسول فرق زيادي تو پيشرفت سخت افزار نداره چون خود به خود هر نسل پيشرفته تر ميشه. به اون دليل كه ميثم گفت.
حالا باز بيايد يه چيز ديگه برداشت كنيد.
آخه ببين اشتباه است. من كه نميخوام به كسي گير بدم.

شما در نظر بگير فقط كنسول PS2 بود درست؟ نه Xbox وجود داشت نه GC ، خب سوني چه نيازي داشت PS3 عرضه كنه؟ وقتي كسي نبود كه كنسول قوي تر و بهتر از مال اون عرضه كنه؟ همون PS2 تا آخر عمر مي فروخت.

نمونه بارزش هم كشور خودمون ، ماشين هاي خارجي قيمتشون سر به فلك ميزنه كسي هم نميره بخره. ايران خودرو و سائيا هم مطمئن از اين كه طرف اگر نخواد پرايد اين ها رو بخره بايد پياده بره سركارش هرچي رو بخوان به خورد طرف ميدند.

وجود يك حريف يكي از دلايل پيش رفت است. شما مطمئن باش اگر فايرفاكس نبود IE 7 هم نميومد يا اگر لينوكس نميومد اينقدر مايكروسافت براي بهتر كردن ويندوزش زجه نمي زد.
نحصاری زمانی هم شاملش میشه ؟ !
من كه فكر نكنم.

ولي اون اعلام بسيار مهم كه براي طرفداران PS3 ميخواستن بكنند پريد!

واقعيش رو كه نميدونم ولي يك لحظه چنين فكري زد به سرم :blushing:
از لطف شما بسيار ممنونم.
آخه ببين اشتباه است. من كه نميخوام به كسي گير بدم.

شما در نظر بگير فقط كنسول PS2 بود درست؟ نه Xbox وجود داشت نه GC ، خب سوني چه نيازي داشت PS3 عرضه كنه؟ وقتي كسي نبود كه كنسول قوي تر و بهتر از مال اون عرضه كنه؟ همون PS2 تا آخر عمر مي فروخت.

نمونه بارزش هم كشور خودمون ، ماشين هاي خارجي قيمتشون سر به فلك ميزنه كسي هم نميره بخره. ايران خودرو و سائيا هم مطمئن از اين كه طرف اگر نخواد پرايد اين ها رو بخره بايد پياده بره سركارش هرچي رو بخوان به خورد طرف ميدند.

وجود يك حريف يكي از دلايل پيش رفت است. شما مطمئن باش اگر فايرفاكس نبود IE 7 هم نميومد يا اگر لينوكس نميومد اينقدر مايكروسافت براي بهتر كردن ويندوزش زجه نمي زد.
درسته رقابت باعث پيشرفت ميشه ولي ديگه اينجوري هم نيست كه سوني با همون ps2 ادامه ميداد. به قول رئيس شركت نينتندو (اسمشو يادم نيست) يه كنسول زماني عمرش تموم ميشه كه ديگه سازندگان ايده اي براي اون سخت افزار نداشته باشن. بره ps2 هم همين اتفاق افتاد.
بعدش تا قبل از اينكه ps3 بياد سخت افزارهاي پيشرفته ي pc كه قدرتي 3 برابر ps2 داشتن به بازار ميومدن. اونوقت سوني بياد با همون ps2 به كارش ادامه بده؟!!
در واقع دليل اصلي پيشرفت كنسولها پيشرفت سخت افزارهاي كامپيوتره نه رقابت. اگه pc پيشرفت نكنه كنسول ميخواد چجوري پيشرفت كنه؟ چون pc روز به روز داره پيشرفت ميكنه و كنسول هم خواه نا خواه پيشرفت خواهد كرد. چه با رقابت چه بي رقابت.
در واقع بزرگترين رقيب كنسول تو پيشرفت سخت افزار pc يه. سوني هم مجبور بود كه ps3 بده بيرون.

آخرین ویرایش:
اینا همش برای پول بیشتر هست اونا نه به فکر کنسول هستند نه بازی فقط پول خودشون بازی های انحصاری همیشه خواهند بود به نظر من کمپانی های بزرگ به جای اینکه بازی انحصاری معرفی کنند باید بیان بازی ها را از انحصار در بیارن مثل فاینال فانتزی که البته تا مولتی شد دیگه اکثرا ساکت شده بودن چون بد شوکی داده بود ولی واقعا از معرفی یک بازی جدید حالش بیشتر بود از نظر من

میثم از اون جهت ممنون :biggrin1:
PC چیزی نداره که میثم لپ مطلب و گفت اگه فردا یکی یکی برن کنار کامپیوتر چیزی براش باقی نمیمونه . قربونش برم الان کسی که یک کارت گرافیک GTX 8800 ( میدونم جای جی تی ایکس با عدد برعکس هست نیاین بگین برعکس نوشتی ) داره 2 سال دیگه این کارت گرافیک کم کم دیگه دیده نمیشه اما یک کنسول تا هر وقت نسل بعدش نیاد بهترین انتخاب میتونه باشه چه 360 چه PS3 .
بعدش توجه کنید شرکتها دنبال سود بیشتر هستند نه به اینکه کی چی دوست داره .
آقا من یه استدلالی دارم:
1.به گفته شما PS3 و XBOX360 بهترین انتخابه
2.این کنسولا تا 5سال دیگه براشون بازی میاد وساپورت میشن
3. اکثر بازی های تا 5سال آینده برای بهترینها ساخته میشوند
4.تا 5 سال دیگه قطعات بهترینها عوض نمیشه
5.من یه PC میگیرم بهتر از بهترینها
پس من تا 5سال دیگه ساپورتم البته در حد بازی های این دو کنسول
ضمنا به این میگن استدلال استنتاجی اگه یه دونه مثال نقض داری بگو تا بشنویم فقط نگو MGS4 که ما هم crysis , bioshock و... داریم

دوست عزیز درسته اما اینم داشته باشین شما وقتی کنسول بگیرین لازم نیست مثلا برای far cry 2 سیستم خودتونو قوی کنید با یک 360 یا ps3 میتونین رو بهترین حالت بازی کنید و لذت برید الان فردا یک بازی ساخته میشه منظورم دو یا سه سال دیگه که اگه رو این سیستمی که الان دارین اجرا کنید بازی بالا نمیاد . همش و همش باید سیستم عوض کنید . من 2 سال پیش یک سیستم خریدم باز 800 تومان امسال عوض کردم .
بعد لذت بازی روی کنسول خیلی بیشتره من devil 4 یا گیرز یا resistance ( تو سبک این بازی برای کامپیوتر زیاده ) را روی کنسول بازی کردم اما اگه روی pc بازی کردم لذت زیادی نبردم . ;)

آقا من یه استدلالی دارم:
1.به گفته شما PS3 و XBOX360 بهترین انتخابه
2.این کنسولا تا 5سال دیگه براشون بازی میاد وساپورت میشن
3. اکثر بازی های تا 5سال آینده برای بهترینها ساخته میشوند
4.تا 5 سال دیگه قطعات بهترینها عوض نمیشه
5.من یه PC میگیرم بهتر از بهترینها
پس من تا 5سال دیگه ساپورتم البته در حد بازی های این دو کنسول
ضمنا به این میگن استدلال استنتاجی اگه یه دونه مثال نقض داری بگو تا بشنویم فقط نگو MGS4 که ما هم crysis , bioshock و... داریم
استدلال جالبي بود.
ولي شما تا 5 سال بايد پول 10 تا 360 و PS3 رو بدي تا اميدوار باشي PC ات بتونه بازي هاي 2012 رو با مشخصات متوسط يك بازي اجرا كنه.

استدلال درست اين كه وقتي من ميخوام يك كامپيوتر بخرم فقط بشينم بازي كنم باهاش و ابديت كردن كامپيوتر رو هم فقط براي بازي كردن مي كنم. برم يك كنسول بخرم خيال خودم و جيب بابام رو راحت كنم.

از قبل هم پیش بینی میشد که capcom رو به مولتی آورده وقتی re4 وdmc3 رو برای pc پورت کرد بسیاری گفتند فقط در حد پورت کردن همین 2 عنوان میمونه اما امروز همگان دیدند که با پروت کردن DMC4 عملا ثابت کرد که capcom دیگه اشتیاقی برای انحصاری کردن بازی هاش نداره (از نظر مالی خودکفا هست و نیازی نمیبینه که خودش رو برای سونی یا مایکروسافت قربانی کنه همچنین درآمد و معروفیت capcom بر روی PC بیشتر خواهد شد با این کار) در ضمن همین کنسول ها برای پورت شدن بازی capcom روی کنسولشون دست و پا میشکنند، به یاد بیارید 2 سال پیش رو زمانی که بازی RE5 رسما برای کنسول مایکروسافت تایید شد چه خوشحالی تیم Xbox در سایتشون میکردند و مدام screenshoot و آخرین اخبار این بازی رو میزاشتن در کل ما خوشحالیم فقط فاصله زمانی پخش شدن روی کنسول و pc هم کم کنه دیگه مشکل خاصی نمیبینم در نهایت capcom for ever

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or