Capcom : دیگر عنوان های انحصاری نخواهیم داشت!

Good Boy

کاربر سایت
capcom_logo.jpg

کمپانی سازنده Resident Evil 5 یعنی Capcom تایید کرده است که تاریخ مصرف عنوان های انحصاری به پایان رسیده است و این کمپانی در آینده عنوان انحصاری برای یک Platform خاص را تولید نخواهد کرد.

بر اساس گزارش مالی سال 2008 کمپانی Capcom که امشب منتشر شده است , تمام عنوان های اصلی این کمپانی در سال مالی بعدی و حتی در آینده به صورت multi-platform ساخته خواهند شد.

484414f8e8a4e_featured_without_text_street_fighter_4.jpg

همچنین از این به بعد Capcom اکثر بازی هایش را با استفاده از تکنولوژی MT Framework خواهد ساخت.این تکنولوژی به گونه ای ساخته شده است که ابزار لازم برای بازی سازی در پلتفرم های XBOX 360 و PC و PS3 را پشتیبانی می کند.

هدف کمپانی Capcom از multi-platform ارایه کردن بازیهایی مثل Resident Evil 5 و Street Fighter IV یا Bionic Commando رشد سود کمپانی و همچنین افزایش user ها خواهد بود.

منبع 1
منبع 2
..........................
K1

پس یعنی میشه منتظر اویل 5 روی پی سی بود
اصولا يك بازي كه بين X360 و PS3 باشه هم نمي گند انحصاري.
اما فعلا بهتر تا اعلام رسمي زياد دل خوش نكنيد تازه بايد اميدوار بود افتضاح نسخه چهارم نشه.

به احتمال زیاد CAPCAM مثل نژاد پرستا فکر نمیکنه براش سیاه و سفید و زرد یکیه!!:-":biggrin1:
بازي هاي انحصاري هويت يك كنسول رو تشكيل ميدند. اگر قرار باشه هيچ بازي انحصاري ميان كنسول ها نباشه پس فرقي هم بين Xbox و PS وجود نخواهد داشت ، همين بازي هاي انحصاري هستند كه يكي رو مجبور ميكنه PS بخره اون يكي رو هم Xbox حالا اگر وجود نداشته باشند و همه MP باشند ديگه چه نيازي كه هر دو كنسول توليد بشند؟

فکر کنم تا چند وقت دیگه تعداده عنوانهایه انحصاری از تعداده انگشتهایه
دست هم کمتر بشه و همه شرکتها بخاطر سوده بیشتر به طرف مولتی کردنه بازیها برن
اون تعداد انحصاری ها هم همونایی هستن که خوده سونی یا مایکرو میسازن
البته به نظر من باید هر دو کنسول رو داشت چون من خودم نمیتونم از انحصاریهایه
هیچ کدوم بگذرم

همچنین کپکام دیروز اعلام کرد EA بزرگترین ناشر در اروپا است.
خسته نباشه!:-":biggrin1:

منم با مولتي موافقم.
اصلا اي كاش فقط يه كنسول وجود داشت (فرقي نداره يا 360 يا ps3) بعد همه همونو ميخريدنو بازيها رو همون ميومدن.:biggrin1:
اين قدر هم دعوا بين فنهاشون وجود نداشت.

خسته نباشه!:-":biggrin1:

منم با مولتي موافقم.
اصلا اي كاش فقط يه كنسول وجود داشت (فرقي نداره يا 360 يا ps3) بعد همه همونو ميخريدنو بازيها رو همون ميومدن.:biggrin1:
اين قدر هم دعوا بين فنهاشون وجود نداشت.

اونوقت دیگه چیزی بنام رقابت ، پیشرفت ویا بهبود کنسولها وجود نداشت.

اونوقت دیگه چیزی بنام رقابت ، پیشرفت ویا بهبود کنسولها وجود نداشت.
منظورتو میگیرم دوست عزیز اما وقتی به طور مثال بازیهای عالی انحصاری PS3 باشه ومن یا کسانی دیگه نمیتونند بازی اورجینال رو واسه PS3 بگیرند باید چه کار کنند؟؟؟
حقوق پدر ما ها اندازه پول تو جیبی بچه های اوناست
وگرنه من خودم هم PS3 دارم هم X360 ولی بیشتر دورو بر X360 هستم
نمیتونم هر بازی PS3 اومد 80 90 تومان بدم یه بازی PS3 بگیرم
تازه من PS3 رو بیشتر از X360 قبول دارم

اصلا اين طور نيست.
مگه اين همه قطعات pc پيشرفت كردن به خاطر جنگ كنسولهاست؟
الان دو سه ساله كه كنسولها اومدن.
خب اگه توجه کنی این چند ساله فروش بازی ها روی PC خیلی کمتر از کنسول ها بوده و سازنده ها به بازی ساختن بر روی کنسول رو اوردن!

اصلا اين طور نيست.

این که دو سه ساله کنسولها اومدن رو به شوخی گفتی یا منظورت
کنسولهایه nextgen هستش؟
چون کنسول بیش از 25 ساله اومده

اصلا اين طور نيست.
نظر جالبي بود.
اولا كه اگر شركت هاي مختلف توي زمينه ساخت قطعات با هم رقابت نمي كردن الان PC هموني بود كه پنجاه سال پيش هم بود. وقتي اينتل يك مدل جديد سي پي يو ميده و بعد اي ام دي هم يك چيز جديد ميده. يا وقتي اي تي آي مياد يك كارت گرافيكي فلان شكلي با چند تا هسته و... ميده و بعدش انويديا مياد فلان نوع كارت گرافيكي رو معرفي ميكنه باعث ميشه قطعات PC روز به روز پيش رفت كنند حالا اگر اينتل و اي ام دي يكي بشند و اي تي آي و انويديا هم يكي بشند ديگه رقابتي وجود نداره !

واقعا جالب بود كنسول ها دو يا سه سال كه درست شدند؟ فقط 7 سال PS2 وجود داشت قبلش هم 5 سال PS1 حالا دو يا سه سال !!! الان X360 هم سه سال كه عرضه شده بعد شما ميگي دو سال؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or