capcom در صدد احیای عناوین خفته (امیدواری طرفداران Dino Crisis)

آیا منتظر بازگشت Dino Crisis هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    57

JohnnySilverhand

کاربر سایت
1571397070856.png

کپکام در بین گنجینه ای از ip ها قرار دارد که تنها منتظر احیا شدن هستند این ناشر ژاپنی در اوایل سال جاری با عرضه
onimusha warlords remastered حرکت خود را به سمت گذشته آغاز و قصد دارد تا تا بار دیگر اینکار را انجام دهد.

کپکام در آخرین گزارش مالی خود به سرمایه گذاران اعلام کرد که آثاری شده ای که مالکیت فکری اش در اختیارشان است و برای مدت ها از آنان عنوانی منتشر نشده
با افزایش تعداد سازندگان احیا خواهند شد. در حالی که الویت اصلی کمپانی بر روی پشتیبانی از آثار بزرگ خود همچون
moster hunter world و عناوین در دست توسعه Resident Evil است کپکام اظهار داشته که قصد دارد ip های متوقف شده خود را بکار گیرد.

به عبارت دیگر Dino crisis همچنان فرصتی برای بازگشت دارد. در طی این 16 سال درخواست های بی شمار و بی نتیجه ای برای بازگشت این سری پرطرفدار از سوی طرفداران صورت گرفته و بعد از عرضه قسمت سوم نیز همچنان ادامه دارد و اگر صحبت های کپکام به حقیقت بپیوندد متوجه میشویم که بالاخره به درخواست طرفداران گوش سپرده است.

نظر شما چیست؟ دوست دارید شاهد بازگشت کدام یک از عناوین capcom باشید؟

منبع
Capcom Gives Dino Crisis Fans Hope By Promising to 'Revive Dormant IPs'

آخرین ویرایش:
D.s 2 بهترین بازی پلی ۱ بود برام ، بهترین گرافیک اون نسل رو هم داشت

مگه میشه منتظرش نبود!
مازیار چند وقت پیش داشتم به این فکر میکردم که این کرم فارم کردن تو سولزبورن از کجا تو وجودم رخنه کرده:)):-?
یاد داینوکرایسس۲ افتادم ، اونجاش که اون دایناسور گردن درازا بود تو اب میومدن سمتمون که تو یه زیردریایی مانندی(مثل ناو جنگی بود چی بود یادم نیست)بودیم خوراکه فارم بود
انقدر بین اون دو نقطه که سوار یارو میشدیم میرفتم و برمیگشتم که دیگه دایناسور نمیومد=))))

مازیار چند وقت پیش داشتم به این فکر میکردم که این کرم فارم کردن تو سولزبورن از کجا تو وجودم رخنه کرده:)):-?
یاد داینوکرایسس۲ افتادم ، اونجاش که اون دایناسور گردن درازا بود تو اب میومدن سمتمون که تو یه زیردریایی مانندی(مثل ناو جنگی بود چی بود یادم نیست)بودیم خوراکه فارم بود
انقدر بین اون دو نقطه که سوار یارو میشدیم میرفتم و برمیگشتم که دیگه دایناسور نمیومد=))))
نکته خوبی اشاره کردی اصلا به خاطر این بازیه من استعداد خوبی تو بازی ها rpgو فارم کردم پیدا کردم ،
شونصد بار یه تیکه رو می رفتم و برمیگشتم ، آنقدر که دیگه هیچ جنبنده ای یافت نمیشد ، بازی با زبون بیزبونی می‌گفت گمشو برو دنباله بازی !! منم میگفتم بخورش، نخوردیشم نخوردیش ، یه سیو و لود میکردم دوباره از اول!!! تمام پولی که تا آخر بازی نیاز داشتم همون اول بازی جمع میکردم!

بازی رو من برای نسل قبل گرفتم هنوز هر چند وقت یه بار بازیش میکنم!

اره واقعا بهترین جای فارم کردن بود. کلا بازی با رجینا آسون تر بود:D;))
یه روش دیگه فارم کردن این بود که با اون تفنگ برقیه بری اونجایی که همش دایناسور آبی میومد دورشون بچرخی تیر برقی بزنی:tearsofjoy: هیچ کاری نمیتونستن بکنن;))

آخرین ویرایش:
عناوین کلاسیک کپکام یک چیز دیگه هستند مثل سه گانه اول رزیدنت که وقتی شماره 2 و 3 ریمیک شدند نشان دادند که از عناوین جدید چند سال اخیر رزیدنت چند سر و گردن بالاتر هستند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or