Capcom در حال آماده سازي بسته ي 15 سالگي RE

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
درود .

كپكام در حال آماده سازي بسته ي 15 سالگي RE ميباشد ، نام اين بسته Resident Evil 15th Anniversary Box است.

محتواي داخل اين بسته به شرح زير است :

• Resident Evil Directors Cut (PSX)
  • Resident Evil 2 (PSX)
  • Resident Evil 3 Last Escape (PSX)
  • Resident Evil Revival Selection (PS3)
  • Resident Evil Code: Veronica soundtrack
  • Resident Evil 4 soundtrack
  • آيتم هاي 15 سالگي : برچسب ها و سنجاق (STARS & Umbrella)
  • جاي قاب RE5 يا RE5 : Gold Edition
Revival Selection همان نسخه ي در حال آمدن براي PS3 ميباشد كه شامل نسخه هاي HD ـه Code: Veronica , Resident Evil 4 است .
اين به اين معناست كه شما تمام بازي هاي اصلي RE رو داريد به جز RE5 كه با توجه به جاي قاب RE5 شما ميتونيد با نسخه ي خودتون جاي اونو پر كنيد.
سي دي هاي soundtrack همون bonus سي دي هاي نسخه ي Code Veronica و Re4 هستن .
Resident Evil 1, 2,3 سي دي هاي اصلي PSone هستن كه خود اين ديسك ها طراحي خاصي دارند.

قيمت اين بسته
¥7,800 ميباشد كه تاريخ عرضه 8 سپتامبر است.

منبع

عكس اين بسته ي زيبا :

• Like
Reactions: Emperor visari
چقدر از کپکام متنفرین ! :d البته توی این نسل واقعا قلب من رو هم شکست =((:((
در ضمن PS3 تمام بازیهای PS1 رو اجرا میکنه.مدلهای 60 گیگ و 20 گیگ و 80 گیگ قدیم هم بازیهای PS2 هم اجرا میکنند.

یعنی این احمق بازی کپ کام بد جوری به نفع من شد :d راستیتش من 1 و 2 و 3 رو که بازی نکرده بودم :d یه PS 1 اورجینال هم که دارم :d همه چی آمادس جز اینکه آیا این پک وارد بشه یا نه :d قیمتشم 3 تا 100 تومنه :دی
نه خیر همه PS3 ها قابلیت اجرای بازی های PS1 رو دارن. اونی که شما میگی بازی های PS2 ـه
خب قضیه دیگه برای همه حل شدس :دی

آخرین ویرایش:
وای عجب پکی می گیرمش حتما حتما حتما
ولی یجورایی هم حال گیریه این پک چون تو ژاپن قرار عرضه بشه
یادش بخیرجوونیامون.....
-----------------------------------------
ولی خداییش ساند ترک های کد ورونیکا و 4 در مقابل شماره دیگه اصلا خوب نبودن مخصوصا 2 و3
من صبح ها با آهنگ اتاق سیو شماره 2 بیدار میشم!!!!

احتمالا یه چند روز دیگه کالکشن بازیهای onimusha و dino crisis و D.M.C را از کپکام خواهیم دید و صد البته به انزوا رفتن این شاهکارهای صنعت گیم..(خدا کنه به OKAMI کاری نداشته باشه:d). یه زمان وقتی میشنیدیم کپکام یه بازی جدید میخواد بده بیرون خودمونو برای ترس فرموش نشدنی و هیجان دیدنی گیمهاش اماده میکردیم اما حالا شرکتی که عده ای از بزرگترین کارگردانهای صنعت گیم رو داشت حالا مجبور شاهکاراش رو به حراج بزاره....
کجایی Hideki Kamiya ،کجایی Hideaki Itsuno ، کجایی shinji mikami....
امیدوارم سیاستهای این شرکت کپکام را به سوی روزهای درخشان هدایت کنند...
مرسی...

• Like
Reactions: RockIT
صفحه اول تاپيك رو خوندم اينطوری شدم=:-o
يعنی شماها واقعا نمی دونيد PS3 بازیهای PS1 رو (تازه با رزولوشن 576p) اجرا می كنه؟o_O
من خودم سه تا بازی PS1 كه از PSN دانلود كردم رو هارد PS3 ـم دارم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or