CAPCOM: حمایت از PC هر روز بیشتر از دیروز.

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
شرکت کپکام قصد دارد حمایتش را از PC Gaming بیشتر کند. آقای Christian Svensson معاونت نشر شرکت کپکام در بیانه ای اعلام کرد که ، این شرکت قصد دارد حمایت خود را از صنعت بازی های رایانه ای بر روی پلتفرم رایانه های شخصی افزایش دهد.
20110420capcom1.jpg

او این مطلب را در یکی از سایت های وابسته به شرکت کپکام بیان کرد.

سونسون در این پست خاطر نشان کرد : "در شش سال گذشته من متوجه شدم که این پلتفرم جز مهمترین پلتفرم های شرکت ماست. نه به دلیل اینکه توانایی جذب مخاطب بیشتر را داراست ، بلکه به دلیل آموزه های مثبت بازار فروش بازی بر روی رایانه های شخصی برای خود شرکت این پلتفرم برای ما مهم است . "

وی افزود " اگر ما بخواهیم بازارمان را در روسیه ، چین ، کره و برزیل حفظ کنیم باید بر روی این پالتفرم سرمایه گزاری بیشتری را صورت دهیم ، زیرا PC پلتفرم اصلی در این مناطق است."

سونسون اشاره کرد که کپکام بازی های زیادی را برای PC در راه دارد ، که از بین آنها میتوان Super Street Fighter IV Arcade Edition و Dead Rising 2 Off The Record و Resident Evil Operation Raccoon City را نام برد.

آقای سونسون عضو هیئت مدیره "انجمن غیر انتفاعی حمایت از PC Gaming" است.

منبع

آخرین ویرایش:
فقط حمایت Capcom که کافی نیست.باید شرکتای دیگه هم حمایت کنن تا PC بتونه مثل گذشته پلتفرم اصلی بازیهای کامپیوتری بشه.
فعلا که همه ی شرکتا با PC ضد افتادن.
(مخصوصا اون Rockstar نامرد:d)

فایتینگ‌ها رو روی PC هم بده، من یه نفر رو راضی می‌کنه :دی اصولاً با بقیه گیم‌هاش ارتباط برقرار نمی‌کنم.
فقط امیدوارم این باعث بشه بقیه شرکت‌ها هم فایتینگ‌هاشون رو برای PC بــِـدن.

خدا كنه توي عمل حرفشون ثابت بشه
فقط حمایت Capcom که کافی نیست.باید شرکتای دیگه هم حمایت کنن تا PC بتونه مثل گذشته پلتفرم اصلی بازیهای کامپیوتری بشه.
ولي يكي از مهمترين شركتها هست چون بازيهاي شاخي هم داره پس ميتونه روي بقيه هم تاثير مشابه بذاره

اخر یکی حرف دل مارو زد مرس از این اقا که اینقدر باحاله رستش بازیای capcom جزو بازیای بزرگ صنعت تاریخ بازیای رایانه ای بوده من که میبینم یکی دلش بحال پی سی سوخته اشکم درمیاد مرسی Christian Svensson :x

آخر نسل همه یاد PC می افتن؟ اتفاقا تنها شرکتی که تمام عناوین معروف و محبوب ش رو برای PC عرضه کرد همین کپکام بود بعضی وقتها یه حرفایی میزنید آدم نمیدونه چی بگه.خیلی بی انصافیه.اگه یه نفر Resident evil 5 PC رو با نسخه کنسولی هردو رو تجربه کرده باشه میدونه من چی میگم.بیشتر از اون چیزی که فکر کنید از همه لحاظ باهم فرق میکنن.حتی عنوان SFIV که خیلی این سبک رو PC رونق نداره رو روی PC عرضه کردن.بنظرم تنها شرکتی که تو عمل حرفاشو (در رابطه با PC ) ثابت کرده همین کپکام بوده.

آخر نسل همه یاد PC می افتن؟ اتفاقا تنها شرکتی که تمام عناوین معروف و محبوب ش رو برای PC عرضه کرد همین کپکام بود بعضی وقتها یه حرفایی میزنید آدم نمیدونه چی بگه.خیلی بی انصافیه.اگه یه نفر Resident evil 5 PC رو با نسخه کنسولی هردو رو تجربه کرده باشه میدونه من چی میگم.بیشتر از اون چیزی که فکر کنید از همه لحاظ باهم فرق میکنن.حتی عنوان SFIV که خیلی این سبک رو PC رونق نداره رو روی PC عرضه کردن.بنظرم تنها شرکتی که تو عمل حرفاشو (در رابطه با PC ) ثابت کرده همین کپکام بوده.

حمید جان در تایید حرفات باید بگم lost planet2هم نسخه PC DX11زمین تا اسمون با نسخه کنسولی فرق می کرد از نظر گرافیک! ;):d

آخر نسل همه یاد PC می افتن؟ اتفاقا تنها شرکتی که تمام عناوین معروف و محبوب ش رو برای PC عرضه کرد همین کپکام بود
کپکام اول نسل گفت دیگه انحصاری نداریم! النم اومده که حرفی زده باشه!

حرف رفیقمون در بارهی حمایت از PC در اخر هر نسل کاملا درسته!

ماشالله چقد بازیاشم شاخه:)) اون از lost planet2ون از dark void اون از evil5 اون از dead resing به به پی سی بازا دیگه چیزی کم ندارن فقط حمایت این شرکت مونده بود اونم به لطف طمع زیاد این شرکت حل شد :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or