Capcom: توده اصلی گیمرهای Resident Evil بین سنین 30 تا 40 سال هستند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
re6_thumb1.jpg

درود.

شرکت کپکام با ساخت Resident Evil 6 این بازی را کاملا اکشن خلق نمود تا شاید بتواند طرفداران این سبک از بازی‌ها را به خود و سری RE جذب کند که در این امر می‌توان گفت ناموفق بود. حال شرکت Capcom در اظهار نظری عجیب عنوان کرده است،

"توده اصلی که بازی Resident Evil را انجام می‌دهند در سنین 30 و نزدیک‌های 40 سال هستند واین امر بسیار ریسک است، زیرا که با بزرگتر و بزرگتر شدن این افراد دیگر این گیمرها در دسترس نمی‌باشند."

حال کپکام برای این اینکه در آینده به مشکل برنخورد اقداماتی برای جذب جوانان از جمله، همکاری با مجلات مُد می‌باشد که بیشتر و بیشتر سری Resident Evil را به جوانانی که این مجلات را دوست دارند یشناساند. از کارهای دیگر این شرکت باز کردن کافی‌نت بازی RE در Shibuya شهر توکیو است. همچنین کپکام تبلیغاتی را برای شب های هالووین نیز در دست کار دارد

به خاطر اینکه دیگه از RE هیچی نمونده که بخوایم بحث کنیم هر چند وقت یه دفعه هم که RE جدید عرضه میشه چرت تر از نسخه قبلی بزرگترین مشکل هم سازنده احمقه که طمع گرفتتش .

با این صحبت های چرت و پرتی هم که میکنه بیشتر از پیش به آدم توهین میکنه هر چند وقت یه دفعه آخه بازی چند ساله از عرضه نسخه اول میگزره که طرفدار های بازی 30-40 سال سن داشته باشن یا اون چرت و پرت های که برای بامبول خودشون سر هم میکنن که بازی نیاز به طرفدار جدید داره بازی RE4 سال 2005 امده یعنی هیچ کی طرفدار این بازی نشده از سال 2005 ؟ مشخص بود سبک قدیم کشش نداشت اما دیگه چرا از وجودی سبک RE4 به RE6 رسیدین ؟ .

منم همینا دارم میگم
کپکام چه بلایی سر این بازی اورده که حتی طرفدارا 2 آتیشه هم دیگه یادی از این بازی نمی کنند

چرت گفته يارو!
من دختر خالم ١٢ سالشه re 4 بازي ميكنه!
تازه بهش ميگه اهريمن خاموش:|
والا من خودمم تو ٨. ٩ سالگي يكشو بازي كردم!چند سال قبلش پسر خالم بازي ميكرد ١١ سالش فكر كنم بود كه من اون موقع ميترسيدم!)

ای درد! ای کوفت! ای مرض! ای زهر هلاحل! جدا چرا تو ساکت نمیشی کپکام؟ شدی مثه این دخترای پلنگ که هر چی تیغ میزنن باز راضی نمیشن!
خیلی جالبه، داره میگه طرفدارای بازی 30 - 40 سالشونه، اما دنبال اینه که این سن رو بیاره پایین! دنبال این نیست که دل این هوادارا رو بدست بیاره!
اینجاست که باید گفت: _|_ از طرف یه طرفدار 27 سالت!

راست میگه خوب
یکیش من... هر نسخه رو به این امید که دوران نسخه های کلاسیک زنده بشه میخرم اما فقط نا امید کننده تر میشه

واقعا که این کمپانی که یه زمانی یه عالمه طرفدار داشت ، حالا خودشو اینجوری زده به خواب و همه چیزرو شوخی گرفته و اینطوری فک میکنه!!!
اصلا اسمش میاد حالم بهم میخوره!!!

حال کپکام برای این اینکه در آینده به مشکل برنخورد اقداماتی برای جذب جوانان از جمله، همکاری با مجلات مُد می‌باشد که بیشتر و بیشتر سری Resident Evil را به جوانانی که این مجلات را دوست دارند یشناساند. از کارهای دیگر این شرکت باز کردن کافی‌نت بازی RE در Shibuya شهر توکیو است. همچنین کپکام تبلیغاتی را برای شب های هالووین نیز در دست کار دارد

فرهاد جان اون کافی نت نیست داداشم کافه رستوران هست :d Resident Evil café

اینم ترجمه ی کامل خبر

کپکام در وبسایت مربوط به امرو مالی و سرمایه گذاران خود ترس و واهمه ی خود را از افزایش سن فن های اصلی رزیدنت اویل اعلام کرد و گفت: در حال حاضر دسته ی اصلی هواداران رزیدنت اویل یا همان فن های قدیمی در رده سنی 30 تا 40 سال قرار دارند و این یک زنگ خطر است چرا که در نهایت تعدادشان زیادتر هم خواهد شد .
اگه بخواهید از این که همیشه پلیر های جدید با رزیدنت اویل آشنا شوند اطمینان حاصل کنید مثل همیشه راه حل جذب کردن آنها به سمت بازی است یکی از راهکار های کپکام برای تسهیل در انجام این کار همکاری کپکام با مجلات مد و فشن است . همکاری با برندهایی که در بین نسل جوان رایج و معمول است و این کمک میکند تا رزیدنت اویل بیشتر در معرض دید جوانان باشد. فعالیت های تبلیغاتی دیگر جذب کردن افرادیست که گیمر نیستند به عنوان مثال از طریق مراسم شب های وحشت هالووین که با همکاری Universal Studios Japan برگزار شد و افتتاح کافه رستوران رزیدنت اویل در Shibuya توکیو

من و بگو فکر کردم بازی The Evil Within شینجی میکامی یه تکونی به کپکام میده و یک رقابت سخت بین این دو بازی شکل میگیره حالا میبینم نه مثل اینکه کپکام قراره نه تنها فن های COD بلکه فن های GTA رو هم جذب بازی کنه تو قیمه سبزی بریزی میشه قیمه سبزی نه قرمه سبزی! کپکام اگر معنی همین جمله رو درک کنه رزیدنت اویل به دوران اوجش برمیگرده :)) والا!

آخرین ویرایش:
البته دوستان یک نکته خیلی بزرگ رو فراموش کردند اینکه بقیه کشورها ایران نیست که بچه 7 ساله بتونه همچین بازی رو تهیه کنه.
دقیقا یادم نیست اویل های 1- 3 درجه سنی چند رو داشتند ولی اینجا والدین به درجه سنی که بر روی کاور بازی درج شده . اهمیت زیادی میدن و غیر ممکن هست برای بچه زیر اون سن تهیه کنن.
من خودم طرفدار اویل های قدیمی هستم ولی حرف که کپکام زده کاملا درسته(البته اکه منظورش این بوده که بیشتر کسانی که از اویل های کلاسیک لذت میبرن دیگه سنی ازشون گذشته ..)

آخرین ویرایش:
البته دوستان یک نکته خیلی بزرگ رو فراموش کردند اینکه بقیه کشورها ایران نیست که بچه 7 ساله بتونه همچین بازی رو تهیه کنه.
دقیقا یادم نیست اویل های 1- 3 درجه سنی چند رو داشتند ولی اینجا والدین به درجه سنی که بر روی کاور بازی درج شده . اهمیت زیادی میدن و غیر ممکن هست برای بچه زیر اون سن تهیه کنن.
من خودم طرفدار اویل های قدیمی هستم ولی حرف که کپکام زده کاملا درسته(البته اکه منظورش این بوده که بیشتر کسانی که از اویل های کلاسیک لذت میبرن دیگه سنی ازشون گذشته ..)

بله درسته.!ولی از شما سوال دارم اولا قدیم از این چیزا نبود سن شما رو نمی دونم خودم 30 سالمه دارم با اون موقعه مقایسه میکنم دوما الان هر بچه ای با اینترنت آشنایی داشته باشه میتوئنه برسته سایت resident evil.com با دادن مشخصات دروغی تریلر بازی رو ببینه بعد اسم خودش رو ریجستر کنه درسته..!!؟طرف 14 سالشه و تریلر باز نمیشه یه سن الکی میزنه مثلا 1980 یا 1976 بعد راحت ریجستر میشه..! :) اونوقت کپکام هم خر کیف میشه :d

بله درسته.!ولی از شما سوال دارم اولا قدیم از این چیزا نبود سن شما رو نمی دونم خودم 30 سالمه دارم با اون موقعه مقایسه میکنم دوما الان هر بچه ای با اینترنت آشنایی داشته باشه میتوئنه برسته سایت resident evil.com با دادن مشخصات دروغی تریلر بازی رو ببینه بعد اسم خودش رو ریجستر کنه درسته..!!؟طرف 14 سالشه و تریلر باز نمیشه یه سن الکی میزنه مثلا 1980 یا 1976 بعد راحت ریجستر میشه..! :) اونوقت کپکام هم خر کیف میشه :d
نه دوسته من . اونا احتمالا از روی فروش بازی حساب کردن منظورم تریلر بازی نبود
منظورم خارج از ایران بود . کاملا واضح هست که که کپکام اهمیتی به کشورهای که قوانین کپی رایت رو رعایت نمی کنن نمیده
بعدم اینه قانون درجه سنی از امروز و دیروز نیست و تنها بازی رو هم شامل نمیشه
من هم در ایران نیستم و چیزی که یادم میاد اینه که زمانی که اویل های کلاسیک امد بازار .. الان همه کسانی که اون زمان بازی رو خریدند واسه خودشون زن و بچه دارن و سنی ازشون گذشته

فکر کنم کپ کام دنبال بهانه می گرده اویل هم بفرسته بغل دست مگامن.

ولی دوستان اویل ریتینگ M داره مناسب افراد زیز ۱۵ تا ۱۶ ساله نیست.

بچه ها اگر فکر میکنید re به شکوه عظمت گذشته خودش بر میگرده سخت د اشتباه هستید چونکه کسی که این فرنچایز به یکی از محبوبترین و معروفترین بازیهای تاریخ تبدیل کرد دیگه نیست که راه چاه به این بازیسازای بی شعور کپکام نشون بده بله دوستان این یک حقیقت تلخه متاسفانه تنها امید ما فقط به خود استاد هست بس .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or