Capcom: توده اصلی گیمرهای Resident Evil بین سنین 30 تا 40 سال هستند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
re6_thumb1.jpg

درود.

شرکت کپکام با ساخت Resident Evil 6 این بازی را کاملا اکشن خلق نمود تا شاید بتواند طرفداران این سبک از بازی‌ها را به خود و سری RE جذب کند که در این امر می‌توان گفت ناموفق بود. حال شرکت Capcom در اظهار نظری عجیب عنوان کرده است،

"توده اصلی که بازی Resident Evil را انجام می‌دهند در سنین 30 و نزدیک‌های 40 سال هستند واین امر بسیار ریسک است، زیرا که با بزرگتر و بزرگتر شدن این افراد دیگر این گیمرها در دسترس نمی‌باشند."

حال کپکام برای این اینکه در آینده به مشکل برنخورد اقداماتی برای جذب جوانان از جمله، همکاری با مجلات مُد می‌باشد که بیشتر و بیشتر سری Resident Evil را به جوانانی که این مجلات را دوست دارند یشناساند. از کارهای دیگر این شرکت باز کردن کافی‌نت بازی RE در Shibuya شهر توکیو است. همچنین کپکام تبلیغاتی را برای شب های هالووین نیز در دست کار دارد

من 12 ساله دارم Evil بازی میکنم ولی 30 یا 40 سال سن ندارم کپکام اگه میخواهد هم طرفداران کلاسیک خودش هم مدرن رو خوشحال کنه بهتر است بازی مثل evil 4 بسازه که نیمه کلاسیک بود به اندازه ترسناک بود هم به اندازه اکشن نه مثل 5 یا 6 که آدم فکر میکرد داره مکس پین 3 بازی میکنه البته مکس پین 3 رو خیلی خودم خوشم میاد ولی اکشن به این صورت به evil نمیاد مخصوصا برای طرفداران قدیمی این سری مثل خودم

"توده اصلی که بازی Resident Evil را انجام می‌دهند در سنین 30 و نزدیک‌های 40 سال هستند
عجب... اگه 1 تا 3 این سری بود آره!! ولی الان بچه ده ساله ام این بازی و تموم میکنه و میگه خیلی سخت بود :))

و این فرانچایز به کجا که کشیده نشد:-s
هیچوقت یادم نمیره اولین بازی ای که روی PS1 بازی کردم 7 سالم بود Resident Evil 2 بود .:-s
@ کپکام : زدی تو خط کالاف بعد میگی گیمرا 30 تا 40 ساله اند؟ :|

امیدوارم نسخه ی جدیدش مثل RE6 اکشن خالص نباشه ...مخصوصا داستان کریس ..! لامصب ادمهای نیمه عنکبوتی که اسلحه داشتن خیلی تخیلی بود !:|

یادش بخیر قدیما اینجا یه خبر از رزیدنت اویل میومد کلی بچه ها میومدن نظر و بحث میکردن اما حالا ببین چی شده
کسی هم بیاد فقط یه تیکه به کپکام میندازه و میره :-/

یادش بخیر قدیما اینجا یه خبر از رزیدنت اویل میومد کلی بچه ها میومدن نظر و بحث میکردن اما حالا ببین چی شده
کسی هم بیاد فقط یه تیکه به کپکام میندازه و میره :-/

به خاطر اینکه دیگه از RE هیچی نمونده که بخوایم بحث کنیم هر چند وقت یه دفعه هم که RE جدید عرضه میشه چرت تر از نسخه قبلی بزرگترین مشکل هم سازنده احمقه که طمع گرفتتش .

با این صحبت های چرت و پرتی هم که میکنه بیشتر از پیش به آدم توهین میکنه هر چند وقت یه دفعه آخه بازی چند ساله از عرضه نسخه اول میگزره که طرفدار های بازی 30-40 سال سن داشته باشن یا اون چرت و پرت های که برای بامبول خودشون سر هم میکنن که بازی نیاز به طرفدار جدید داره بازی RE4 سال 2005 امده یعنی هیچ کی طرفدار این بازی نشده از سال 2005 ؟ مشخص بود سبک قدیم کشش نداشت اما دیگه چرا از وجودی سبک RE4 به RE6 رسیدین ؟ .

یادمه من میخواستم آیدی یاهو ثبت نام کنم 12 سال پیش هنوز 18 سالم نشده بود، سال رو میزدم 1980 ! بعد دیگه از اون موقع هر موقع تریلر بازی میخوام ببینم یا سایت بازی میرم که تاریخ تولد میپرسه همین 1980 رو میزنم.
خلاصه اینکه من حدس میزنم خیلی از پلیر های دیگه هم یه تاریخ بی ربط میزنن و از اونجا که کپکام هم همچین نظر مسخره ای داده از نظر من ممکنه یکی از دلایلش همین تاریخ دادن های بی ربط باشه حالا هر جا!
البته بعیده انقدر مسخره آمار در بیارن ولی خب دیگه ... به نظر میاد نظر بی ربطی داره نسبت به پلیر های RE

[h=2]Capcom: توده اصلی گیمرهای Resident Evil بین سنین 30 تا 40 سال هستند[/h]بله...!!!!!دقیق یادمه 16 سالم بود re 3رو بازی کردم بخدا از سختی نمیتنسم جم بخورم..!!!!مخصوصا Hard level حالا دیگه بقوله یکی از دوستان بچه ی 8 9 ساله هم با یکم game over شدن و continue زدن میتونه این بازی رو تمام کنه..!!!دقیق همین سختی رو روی RE 1 برای اولین بار تجربه کردم..!!خدا وکیلی یکی نیست به این کپکام بگه مرد حسابی رزدینت اویل برای یه قشر خاصی بود که از سختی بازی حال میکردن و بازی رو ادامه میدادن..!!نکنه هر تینیجر شوتر پسندی بشین پای بازی دو سوت بازی رو تمام کنه..!!!همین code veronica ببینم بچه ی 8-9 ساله میتونه تمام کنه یا نه./؟؟این حرف و حدیث ها چیه اینا میگن..؟؟حالا بازی بعدی میکامی رو ببینیند یاد بگیرید سختی یعنی چی..!!؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or