Capcom : تغییرات دانته برای یک "دید بهتر" لازم بود!

TCSCELL

8
کاربر سایت
newdante.jpg

وقتی کپکام استودیوی Ninja Theory را مسوول ساخت DmC کرد,تغییرات احتمالی قابل پیشبینی بود.ولی وقتی دانته ی جدید در TGS رونمایی شد,صدای بسیاری از گیمر ها درآمد.

معاون برنامه ریزی و توسعه ی Capcom آقای Christian Svensson به IGN uk گفت نه تنها کمپانی انتظار واکنش شدید از طرف طرفدارها را داشت,بلکه این بخشی از نقشه ی آنها بود.
او ادامه داد:" منصفانه بگویم,فکر میکنم برخی از استراتژی ها در اینجا بود که این بحث ها را بوجود آورد و من فکر میکنم این کار به شدت دیدمان را نسبت به این عنوان بهتر می کند در مقابل اینکه ما دوباره همان دانته را طراحی میکردیم!!"

Svensson اشاره کرد که تغییرات دانته برای این نبود که باعث رنجش طرفداران شود,بلکه یک دستور از بالا بود.
Concept اصلی که برای دانته طراحی شده بود بسیار به دانته ای که ما میشناسیم و دوست داریم نزدیک بود.Svensson در این مورد توضیح داد: بازخوردی که از طرف Keiji Inafune و Hideki Itsuno داشتیم این بود:" نه بچه ها!!این باید کاملا متفاوت باشه.باید بیشتر جلو برید و خلاق تر باشید!!"

Inafune رئیس بخش تولیدات کپکام و Itsuno کارگردان DMC 4 است.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: VahiD_ST
مضخرف مضخرف مضخرف باز هم مضخرف

خودشونم خوب فهمیدن گند زدن اساسی. نمیخوان نشون بدن کم اوردن . ای کاش میشد تمام گیمرها و فن های این سری رو هماهنگ کرد تا کسی این بازی رو نخره حالشون جا بیاد

بالاخره یه تغییر اساسی نیاز بودش...به نظر من این تغییر باید توی dmc 4 اعمال می شد که نشد...
مطمعنا این قسمت خیلی جالبه
یعنی با تغییر چهره میشه یه تغییر اساسی تو بازی بوجود آورد ؟!
------------------------------
والا تا اینجا طبق شواهد و مدارک نینجا تئوری عزیز سعی در **** ( تکرار کردن) DMC 1 دارن ! همونطورکه قبلا سایر برادران قصد این کار رو تو DMC 4 داشتن که حتی demon ها هم یه سریشون عینا از شماره 1 بازی منتقل شده بودن یه سریشون هم الهام گیری از همونا بودن ! حالا تو این شماره هم که شروعش با کلیپ فوق طوفانی برادر دانته بود که اگه دقت می کردید rebellion اش به نیزه و داس و ... تبدیل میشد دقیقا همون اتفاقی که تو شماره ی 1 با شمشیر sparda افتاد که دانته اونو به همین نیزه و داس و ... تبدیل می کرد ! کلا تو نسل جدید هر کس می خواد شخصیت خودشو به دانته تحمیل کنه توی dmc4 عینا کات سینس هایی رو برای نرو می دیدیم که تو شماره های قبلی برای دانته ساخته شده بودن و حالا هم که طراحان عزیز یه دانته ی جدید خلق نمودن !
در کل من که بازم از بازی استقبال می کنم ( همونطور که از DMC 4 هم خوشم اومد) ولی خداییش چه بلاهایی که به سر ما نیاوردن اینا تو این نسل !

اصلا دیگه سوسول نیست .
این که من دیدم کم کم بچه لب خطه.:d
:))

سوسول دیگه چیه؟! اون تریپ ژاپنی بود خیلیم cool بود! :d منتها سلیقه ها فرق میکنه.
همچینم بد نشده ولی این کاملا غربیه (زیادی :d) اون یکی شرقی بود (به مقدار کافی :d )

نه خب ببین ورجیل با این که خوشگل و خوشتیپ بود ولی سوسول نبود
خیلیم قیافه خفنی داشت:x

ولی دانته چراb-)

کپکام : "تغییرات دانته برای یک "دید بهتر" لازم بود!":blink:-->:wacko:-->:hurted1:
داشتن دیدمونو بهتر می کردند، انگشت مبارکشون رفت توی چشم بی دفاع ما!
:))

نه خب ببین ورجیل با این که خوشگل و خوشتیپ بود ولی سوسول نبود
خیلیم قیافه خفنی داشت:x

ولی دانته چراb-)
ویرجیل که همون دانته بود که موهاش دست به دعا برداشته بودند:))

نه جدی ورجیل و دانته که کپ هم بودند.حالا اگر ورجیلی تو این نسخه باشد,می تونید خیلی راحت قیافه اش را خدس بزنید.موهای دانته را بدید بالا!

من فقط یه چیزو میدونم اگر Inafune روی این پروژه نظارت داشته باشه و نظریات گوهر بارش رو روی این بازی پیاده کنه از همین الان میگم این بازی به ف....ک رفته
چقدر این بشر چندش اوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or