Capcom از Resident Evil و آینده آن می گوید

A.R.A.$.H

کاربر سایت
43647791207503500927.jpg

شرکت Capcom اخیرا درباره یکی از مهمترین سری بازی های خود یعنی Resident Evil در زمینه های مختلف صحبت کرده است. در بحث موفقیت این سری با توجه به دنیاها و وقایع بازی گفته شده:
راز موفقیت سری در طراحی استادانه فضای محیط و دنیاها نهفته است. وحشت، یک سبک معمول در سرگرمی های سراسر دنیا است اما Resident Evil موضوع فراگیر شدن بیماری های همه گیر را مطرح می کند که نسبت به یک موضوع فانتزی ترس را بیشتر می کند. این حس واقع گرایی، وحشت را به خوبی در بازی تغذیه می کند.
Capcom به شخصیت های سری Resident Evil بهای زیادی می دهد و معتقد است آنها یکی از بهترین دلایل جذب همیشگی گیمرها هستند:
شخصیت های اصلی به دفعات در عناوین مختلف حضور پیدا کرده اند و با ادامه یافتن سری، آنها بالغ و مسن تر می شوند. یک افسر تازه کار به فردی بالا مقام تبدیل شده که مستقیما از رئیس جمهور دستور می گیرد و یک دختر جوان و ضعیف هم اکنون تبدیل به مامور ایالات متحده شده است. به جای اینکه طی 17 سال گذشته آنها حذف شوند، شخصیت های عمیق تری پیدا کرده اند. چنین شخصیت پردازی در جذب مخاطبین اصلی هم موفق بوده است.
هر بازی توسط تیم متفاوتی ساخته می شود که Capcom درباره این مسئله می گوید:
تیم سازنده و تهیه کنندگان عنوان Resident Evil هر سری تغییر می کند. به همین دلیل هر خالقی عقیده خود را در هویت قدرتمند Resident Evil پیاده می کند و اینگونه یک Resident Evil جدید خلق می شود.
بازی Resident Evil 6 به شدت مورد انتقاد قرار گرفت و عملکر ضعیفی را به نمایش گذاشت. در هر حال این مسئله بدین معنی نیست که باید از عناوین آینده مانند Resident Evil 7 قطع امید کرد:
سری Resident Evil در آینده فرصت های تازه ای را بدست خواهد آورد و می تواند به صورت یک عنوان جهانی هیچ کس را نا امید نکند.
نظر شما درباره آینده Resident Evil چیست؟
GB

طبق معمول هر سال وعده دادن و فیلم کردن ما شروع شد .. فقطم کپکام و کونامی این قابلیتو دارن که رو اعصاب برن.
موندم هنوزم هستن کسایی که فن واقعی این سری(از شماره 1) شروع کارشون باشه امیدی به این حرف ها میتونن داشته باشن یا نه؟!
من که بشخصه از شماره 3 به بعد نتونستم اویلی رو یه معنای 3 شماره اصلیش ببینم.
همه چی از 4 شروع شد :((

آخ قربون دهنت تو اولين نفري هستي كه حرف منو ميزني واقعا اصل بدبختي از 4 شروع شد از همون موقع بود كه سنگ اول رو معمار كج گذاشت اما آخرين اويل خوب 3 نبود ريميك و زيرو رو پيشنهاد ميكنم روي گيم كيوب بازي كني اگرم گيم كيوب نداري امولاتور دلفين رو بگير بازي كن اونا هم خيلي عالين علي الخصوص ريميك

- - -ویرایش - - -

RE6 که به قدر کافی WWE داشت :-/
امیدوارم فیفا رو هم وارد RE بکنن ، آخه لامصب خیلی خوب میفروشه !!!

اگه همه چیز از 4 شروع شده در عوض 4 کوآلیتی داشت که کلاً تو تاریخ 10 تا بازی هم به اون خفنی نیومده !! :-" :دی کل و یوم نسل بعد از خودش رو هم تحت تاثیر قرارداد!
بعد 4 برخلاف 6 تِم فان و خنده داری نداشتا :-/
ببين RE4 بازي خيلي خوبي بود درست اما واقعا RE نبود و من يكي واقعا تو ذوقم خورد نميدونم اون Suspence كه شما تو كد ورونيكا و يا RE2 داشتي رو اصلا تو اين نميديدي بازي خيلي خوبي بود ولي هيچ شباهتي به RE نداشت و فقط اسمشو يدك ميكشيد

ببين RE4 بازي خيلي خوبي بود درست اما واقعا RE نبود و من يكي واقعا تو ذوقم خورد نميدونم اون Suspence كه شما تو كد ورونيكا و يا RE2 داشتي رو اصلا تو اين نميديدي بازي خيلي خوبي بود ولي هيچ شباهتي به RE نداشت و فقط اسمشو يدك ميكشيد
من خودم به RE4 میگم جریان انحرافی :دی ولی هیچ کس حق نداره اسمش رو کنار 2 تای بعدی بیاره :-l :d
اين حرفتو قبول دارم بازي فوق العاده اي بود ولي بنظر من RE نبود و RE بعد از REmake تموم شد و به تاريخ پيوست اين جديدا اسمشون فقط RE هست خودشون نيستن خيلي راحت اسمشو عوض كنن بزارن Walking Dead هيچكس شك نميكنه. اسم چقدر مهمه؟ من الان اسممو عوض كنم بزارم باراك حسين اوباما كه اوباما نميشم
عوض نمیشی ولی بخاطر اسمت کلی فروش میکنی :دی

آخرین ویرایش:
من خودم به RE4 میگم جریان انحرافی :دی ولی هیچ کس حق نداره اسمش رو کنار 2 تای بعدی بیاره :-l :d

اين حرفتو قبول دارم بازي فوق العاده اي بود ولي بنظر من RE نبود و RE بعد از REmake تموم شد و به تاريخ پيوست اين جديدا اسمشون فقط RE هست خودشون نيستن خيلي راحت اسمشو عوض كنن بزارن Walking Dead هيچكس شك نميكنه. اسم چقدر مهمه؟ من الان اسممو عوض كنم بزارم باراك حسين اوباما كه اوباما نميشم

تیم سازنده و تهیه کنندگان عنوان Resident Evil هر سری تغییر می کند. به همین دلیل هر خالقی عقیده خود را در هویت قدرتمند Resident Evil پیاده می کند و اینگونه یک Resident Evil جدید خلق می شود.
با این حرفش میگه هرچی شد ، شد دیگه ، هر بلایی میخواین سر بازی در میاریم توسط هر تیم سازنده ای .
تجربه RE4 برای من خیلی یونیک بود ، دیگه هم فکر نمیکنم مثلش تکرار بشه ...
RE4 واقعا تو همه چیز بالانس بود . هرچند داستان یک جورایی Spinn OFF بود .

تنها امیدی که میشه داشت برای نجات این بازی یه گیم پلی و داستان بین RE4 و RE5 برسه که هم انها خوشحال باشن هم طرفدار های بازی اما اینکه هر روز یکی بیاد با یه نظریه جدید اینجور که خودش گفته دارن نظریه تست میکنن مشخصه که خودشون درک درستی از نظر طرفدار ها و منتقدا ندارن .;)

این هم که بازی شده این وسط موش آزمایشگاهی خیلی بده میشه امید داشت درست بشه اما تا وقتی این آزمودن ها تمام نشه نمیشه امید زیادی داشت .;)

اگه همه چیز از 4 شروع شده در عوض 4 کوآلیتی داشت که کلاً تو تاریخ 10 تا بازی هم به اون خفنی نیومده !! :-" :دی کل و یوم نسل بعد از خودش رو هم تحت تاثیر قرارداد!
بحث من اسمی که بازی وامدار اونه یعنی رزیدنت اویل با شناسنامه و سبم مشخص!
نه اینکه معما از جریان بازی حذف بشه و تو یه صحنه کلی زامبی بریزه سرت و بری با مشت بزنی و ترس هم بشه خاطره.
اویل 4 بازی خوبیه کسی هم منکرش نیست ولی وقتی بازی خوبیه که اسم اویل رو از کنارش بردارن.
آخ قربون دهنت تو اولين نفري هستي كه حرف منو ميزني واقعا اصل بدبختي از 4 شروع شد از همون موقع بود كه سنگ اول رو معمار كج گذاشت اما آخرين اويل خوب 3 نبود ريميك و زيرو رو پيشنهاد ميكنم روي گيم كيوب بازي كني اگرم گيم كيوب نداري امولاتور دلفين رو بگير بازي كن اونا هم خيلي عالين علي الخصوص ريميك

- - -ویرایش - - -

بازی کردم اونو و بقیه رو ولی برای من بالاترین جایگاه تو کل سری شماره 2 بوده و نمیدونم چرا هیچ وقت اون حال و هوا و اتمسفر بازی دیگه برام تکرار نشد.

خوبه خودشون فهمیدن Evil 6 مورد انتقاد شدید قرار گرفته شاید کمی تغییر بدن نسخه بعدی رو. ولی در کل به نظر من ایول مرده !

صبر کن بازی استاد برسه(evil within)به غلط کردن و چیز خوردن هم میافتن...!!تا اینا باشن به فکر جذب پلیر شوتر پسند نباشن..!!!تازه فهمیدن اگه به فکر پلیر جدید باشن قدیم ها رو حتما از دست میدن.!!

یه حرف‌هایی میزنه که آدم رو مجبور به واکنش میکنه!

Capcom به شخصیت های سری Resident Evil بهای زیادی می دهد و معتقد است آنها یکی از بهترین دلایل جذب همیشگی گیمرها هستند:
واسه همین مهمترین شخصیت سری رو اون‌ هم بدون اینکه معادلی داشته باشه زد کشت؟!!

آحه مگه سیستم اداری کشور هست که از ترس تمرکز قدرت افراد رو عوض میکنن؟

یه حرف‌هایی میزنه که آدم رو مجبور به واکنش میکنه!

واسه همین مهمترین شخصیت سری رو اون‌ هم بدون اینکه معادلی داشته باشه زد کشت؟!!

آحه مگه سیستم اداری کشور هست که از ترس تمرکز قدرت افراد رو عوض میکنن؟

احد جان داداش از قدیم میگن عرصه که به تنگ آید capcom به جفنگ آید..!! یه حرفهایی میزنن از شرکتشون گنده تر:dآخه ببین چی نوشته.!!به شخصیت و کاراکترها بها میده:dالبته نوع بها بستگی داره به نوع فروش:dاین کپکام از هرکی خوشش بیاد یا اخراجش میکنه یا میکشتش:dیعنی تو تمام عمرم فقط منتظر یک بازی هستم evil within یعنی معتقدم کاری با این کپکام میکنه این بازی که کلا بزارن کنار برن همون مگا من درست کنن..!!دست از سبک SH بردارن..!!!

راز موفقیت سری در طراحی استادانه فضای محیط و دنیاها نهفته است. وحشت، یک سبک معمول در سرگرمی های سراسر دنیا است اما Resident Evil موضوع فراگیر شدن بیماری های همه گیر را مطرح می کند که نسبت به یک موضوع فانتزی ترس را بیشتر می کند. این حس واقع گرایی، وحشت را به خوبی در بازی تغذیه می کند.
این جمله با Resident Evil های جدید بشدت بیگانه هست.
تقریبا ترس از شماره چهارم حذف شد و تو شماره 6 رسما یه شوتر داشتیم که به جای دشمن های زنده یه مشت زامبیه خنگ بودن

اینقدر اویل 6 بد بود که نتونستم 30 دقیقه بازیش کنم رسما تیکن و cod تحویل ملت دادن شماره 3 به بعد بازی رسما چرت شد اویل در شماره 3 به اوج رسید و ریمیک و zero عالی بودن اما تمامی این نسخه ها با شماره 4 خراب شد
اخر سر هم این عنوان میره کنار dino crisis و ارام میگره و از ذهن ها فراموش میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or