Capcom از DmC پشتیبانی می‌کند.

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
dmcdevilmaycry071412-600x170.jpg

Motohide Eshiro و Hideaki Itsuno اذعان داشتند که آن ها کاملا واکنش های طرفداران بازی وقتی این نسخه برای اولین بار معرفی شد را درک می‌کردند.
در مصاحبه با destructoid تهیه کننده و کارگردان Capcom به این نکته اشاره کرد که شرکت آن ها و Ninja Theory به طور 100 درصد از DmC جدید پشتیبانی می‌کنند.
Itsuno خاطر نشان کرد: "ما از ابتدا می‌دانستیم که تغییر دادن چیزی مانند این[شخصیت اصلی بازی] باعث به وجود آمدن گروهی از بازیبازان که خیلی به این تغییر علاقه‌مند هستند، گروهی که از این تغییر می‌ترسند و گروهی که از این کار عصبی می‌شوند، خواهد شد."
وی ادامه داد: "اگر شما نگران باشید و مسیر کلی خود را تغییر دهید، به احتمال فراوان این که از ابتدا به دنبال ساخت چه بازی بوده اید را از یاد خواهید برد و این دقیقا همان مشکلی است که باعث می‌شود بازی های بد، بدتر شوند. چیزی که ما نیاز داشتیم این بود که به کار خود ادامه دهیم و سپس بازی را در مقابل عده‌ی بیشتری از مردم قرار داده تا آن ها بازی را به صورت کامل درک کنند. ما داریم بیشتر به سمت هدف اشاره شده حرکت می‌کنیم و به مردم اجازه‌ی بازی کردن را داده و اطلاعات بیشتری منتشر می‌کنیم."
Itsuno همچنین اشاره کرد: با این حال که DmC مسیر جدیدی را در پیش گرفته اما Gameplay و روش بازی های قبلی سری را نیز فراموش نکرده است.
وی ادامه داد: "ما می‌خواهیم بگوییم که اعتقاد ما مبنی بر این است که باز کردن یک در، به معنی اجبار در بسته شدن خودکار در دیگری نیست! ما تمامی انتخاب ها را روی میز قرار داده‌ایم. ما نسبت به این نسخه هیجان زیادی داریم و دوست داریم تا بازی به دستان شما رسیده و ببینیم که شما در حال بازی کردن و لذت بردن از این نسخه هستید. اگر مردم هنوز به گشت و گذار در دنیای بازی علاقه‌مند هستند، ما خوشحال می‌شویم تا دوباره آن را به خوبی گذشته برگردانیم. ما به این به عنوان یک جایگزین برای دنیای Devil May Cry نگاه نمی‌کنیم، بلکه آن را یک توسعه دهنده می‌خوانیم. هیچ کس نمی‌داند این درکجا ختم خواهد شد، اما ما به دنبال به کارگیری تمام عناصر ممکن هستیم."
DmC: Devil May Cry در تاریخ نامشخصی برای Xbox 360 و Play Station 3 منتشر خواهد شد.
منبع

^^
گیم پلی ، کامبت سیستم ، موسیقی ، لول دیزاین ، آرت دیزاین ...

آها حالا شد ( فقط بیا منطقی بحث کنیم :دی )

فعلا این دوتا رو بررسی میکنیم ، این سیستم کامل کمبو ها ، جاهایی که میشه Canceling رو انجام داد و همینطور قابلیت ترکیب کمبوهای سلاح های مختلف ( بی زحمت الان دقیقا بگو کدوم بخشش مشکل داره ؟ )
After playing E3's demo I managed to jot down the available amount of specials, weapon combinations and different changes/additions to the game play mechanic presented in this build.

Starting with Dante's move list:

- = Pause

Rebellion

Δ,Δ,Δ,Δ or Y,Y,Y,Y : Standard 4 hit Slash; it is possible to quickly cancel to another move after the first 3.

Δ,Δ - Δ,Δ,Δ or Y,Y - Y,Y,Y :
*Air* Δ,Δ,Δ,Δ or Y,Y,Y,Y : Similar to Nero's.
Δ,Δ - Δ,Δ : Third swipe resembles much to Nero's "Roulette", it carries the enemy back to the air.
Drive: Δ/Y charge(hold until glows) follow up with extra Δ,Δ or Y,Y(Optional) Similar to DMC4 where Dante can throw two extra sonicbooms. Cancel is possible after first sonicboom.
Stinger : Double tap foward on the joy stick and press Δ/Y. Mashing the button will follow-up a Million Stab but now called "Trillion Stab" and a final short-stinger. Cancel is possible after initial Stinger and Trillion Stab.
High Time: O/B : The classic launcher. Press once to execute a regular launch, hold to launch Dante into the air as well.
*Air*Helm Breaker: O/B : Classic Helmet Breaker.

Angel Mode Rebellion (Osiris)

To activate the Angel Mode, it is required to hold L2 or LT in order to execute the presented moves/specials.

Δ,Δ,Δ or Y,Y,Y : Osiris standard. Cancel possible anytime during combo.
Δ,Δ - Δ,Δ,Δ or Y,Y - Y,Y,Y : Third press executes a 2-hit animation where Dante swings it like nun-chucks from right arm to left. Fourth and fifth work like overhead propellers. Cancel possible after third press.
*Air* Δ,Δ,Δ or Y,Y,Y
Δ,Δ - Δ Δ
Streak: Double tap foward on the joy stick and press Δ/Y - similar to Nero's "Streak".

Prop: O/B then optional O/B follow-up: Classic Swordmaster Prop Shredder but includes a reverse counter-clockwise Prop Shredder. Cancel possible after first Prop.*Air* Rake: O/B : It allows Dante to drag the aerial target back in front of Dante - resetting the amount of possible combos.
Angel evade (not official name): Double tab the Evade button to trigger a teleport similar to Nero's Table Hopper except it teleports Dante behind the auto locked target. It resembles closer to Vergil's Air Trick except the distance of the teleport is much smaller and invincibility frames are granted when Dante disappears/after the white smoke appears. Executable in the air.
Air Dash: X/A : Grants Dante the ability to Dash in the air. This is nowhere similar to Trickster's Dash. There are no invincible frames and it is possible to quickly stop the dash by letting go.
Angel Lift: □/X optional □/X : Dante latches onto target then drags himself towards target and allows a extra follow up punch/uppercut.

Demon Mode Rebellion (Arbiter)
To activate the Devil Mode, it is required to hold R2 or RT in order to execute the presented moves/specials.Δ,Δ,Δ or Y,Y,Y : Standard heavy and slow 3 hit combo. Cancel possible after first and second hit.
Δ,Δ - Δ or Y,Y - Y : Third hit is an over head lumberjack hit. It also sends a limited-distance shockwave towards the target. Cancel possible after first and second hit.

Flush: Double tap foward on the joy stick and press Δ/Y. Dante throws Arbiter's metal blade to his target. The sonicboom itself seems to have no distance limit.
Tremor
: O/B: An overhead hit that launches the target up into the air.

*Air* Δ/Y : Works similarly to Flush except performed in the air.
O/B : An Arbiter version of Helmet Breaker except it contains armor breaking properties.
Demon Evade:Double tab the Evade button to trigger a teleport - away from the target's attack and slows down time for a second. This maneuver requires proper timing. It was said to be able to harm targets[Needs confirmation].
Demon Pull: □/X optional □/X : Dante grabs the traget towrds him and a follow up kick - similar to DMC3's "thrust kick". It can be used to tear an enemy's shield away.

General
Δ/Y - Attack
□/X - E&I: General shooting.

O/B - Special
X/A - Jump
L1/R1 LB/RB - Evade button; grants easy use if player needs an adjacent evade button and if added with a direction, Dante can evade in the air.
L2(Hold) - Angel Mode
R2(Hold) - Demon Mode
Left Analog - Movement
Right Analog - Camera
L3 + R3 Simultaneously- Devil Trigger

محیط ها که مثل همون DMC 4 ـه
موزیک بازی هم مگه قرار بوده همیشه یکی باشه ؟
اتفاقا این جدیده هیجانش بیشتر از نظر موزیک
اون شمشیر و تفنگ هاش هم که من تو تریلر ها دیدم دقیقا هموناست

تنها کاری که کردن ریدن به قیافه دانته

^^
گیم پلی ، کامبت سیستم ، موسیقی ، لول دیزاین ، آرت دیزاین ...

موسیقی که واقعا زیباست! تو DMCهای قبلی هم همراه با موسیقی متال موسیقی الکترونیک هم بوده. الانم که یه گروه با سبک electro - Industrial داره روی بازی کار می کنه که بین این دوتا سبکه.

آرت دیزاین هم که نسبتا مثل سری اصلی هم گاتیک_ه و هم مدرن.
4d0ac9ee5e74eac93ba4d0ad78e2f1b84478fe07.jpg__939x820_q85.jpg

برای لول دیزاین هم به نظرم یه خورده زوده که قضاوت کنیم.

الآن من به تو چی بگم که Button Config بازی رو واسه من لیست می کنی ؟!
توی نینجا تئوری که مشتی گوساله ننشسته براد من ! بازیسازن ، و از همه مهم تر گیمر هم هستن . 4 تا شماره از یه بازی هم اومده ، قشنگ نشستن کمبوهای خوشکل رو گلچین کردن فرو کردن تو DmC ، یه نفر که شماره های قبلی رو بازی کرده باشه اصلا نگاه می کنه به بازی داد میزنه همش کپیه ؛ اونم یه کپی مسخره و بی کیفیت . مکانیزم کاورگیری n بار توی بازیها پیاده شده ، الآن تو به من بگو ، کدومشون در حد گیرز هستن ؟
اینم همینطوره ، اون تیمی که داره بازی رو می سازه کاملا وضعیتش توی کامبت سیستم مشخصه !
یه خوبی 4 DMC و سیستم مبارزاتش داشت اونم این بود که نسبت به سومی کلی نو آوری داشت و لا اقل حس میکردی داری یه بازی جدید بازی می کنی ، فقط بلنس نبود . این جدیده از 7 دولت آزاده ! قرقره 4 نسخه قبلیه عملا" ...

آخرین ویرایش:
محیط ها که مثل همون DMC 4 ـه
موزیک بازی هم مگه قرار بوده همیشه یکی باشه ؟
اتفاقا این جدیده هیجانش بیشتر از نظر موزیک
اون شمشیر و تفنگ هاش هم که من تو تریلر ها دیدم دقیقا هموناست

تنها کاری که کردن ریدن به قیافه دانته

lol محیط ها؟!؟!؟! اسلحه ها هم اونا نیستن کلا عوض شدن.
الان دقیقا به جز دانته کدوم بخش بازی به نظرتون نابوده ؟!
نظر من:
لول دیزاین، خودِ دانته، گیم پلی، خودِ دانته، اسلحه ها، خودِ دانته، طراحی هنر، خود دانته.

لول دیزاین کاملا مرده و بدرنگ خواستن خلاقیت به خرج بدن.
گیم پلی هم نینجا تئوری کاملا مشخصه چه شاهکارهایی ساخته اولین تجربه Air Combo ِ استودیوس ظاهرا بعد میخوان گیم پلی DMC بسازن؟
تغییر دانته و همه چی که بیخیال.
طراحی هنری، محیط ها و به خصوص دیمن ها فاجعه. DMC تعریفش با DMc 4 کاملا فرق داشت چون بازی ریشه اش توی RE بود. خواستن مثلا بیارن به اون چیزی که قرار بود DMC باشه ولی کاملا گند زدن. 2 زار کار بلد نیست این استودیو. فقط داستان های معمولا خوب یا Okـی دارن.

هر دفعه یه سری تریلر مخضرف میدن با یه سری شوخی ها فوق العاده لوس که فقط و فقط بخوان طرفدارهای قدیمی رو سمت خودشون بکشن. مثلا خیلی ما خندیدم از مشت زدن دانته به بادیگارد؟؟ یا خواستن الکی بگن نه این دانته همون دانته اس فقط ظاهرش فرق کرده تا هیتر هایی مثل من یه درصد به بازی کردن این بازی فکر کنن. البته با توجه به اینکه توی هر تریلر قیافه اش کاملا تغییر میکنه، بعید نیست تا زمان عرضه قشنگ بشه همون دانته قبلی.

الآن من به تو چی بگم که Button Config بازی رو واسه من لیست می کنی ؟!
توی نینجا تئوری که مشتی گوساله ننشسته براد من ! بازیسازن ، و از همه مهم تر گیمر هم هستن . 4 تا شماره از یه بازی هم اومده ، قشنگ نشستن کمبوهای خوشکل رو گلچین کردن فرو کردن تو DmC ، یه نفر که شماره های قبلی رو بازی کرده باشه اصلا نگاه می کنه به بازی داد میزنه همش کپیه ؛ اونم یه کپی مسخره و بی کیفیت . مکانیزم کاورگیری n بار توی بازیها پیاده شده ، الآن تو به من بگو ، کدومشون در حد گیرز هستن ؟
اینم همینطوره ، اون تیمی که داره بازی رو می سازه کاملا وضعیتش توی کامبت سیستم مشخصه !
یه خوبی DMC و سیستم مبارزاتش داشت اونم این بود که نسبت به سومی کلی نو آوری داشت و لا اقل حس میکردی داری یه بازی جدید بازی می کنی ، فقط بلنس نبود . این جدیده از 7 دولت آزاده ! قرقره 4 نسخه قبلیه عملا" ...

کیوان مطمئنم خودت چندوقت پیش بهم گفتی دیگه تا عرضه بازی هیچ تریلری ازش نمیبینی ، یعنی اینکه این Stream های اخیر بازی رو هم ندیدی پس نمیتونی درست در مورد بازی قضاوت کنی

الان اون حرفی که در مورد کمبوهای تکراری گفتی فقط برای Rebellion صدق میکنه ( که اونم کاملا قابل درکه ، اصلا تصور یه DMC بدون Trillion Stab ، Stinger و بقیه کمبوهای کلاسیک DMC برام غیر ممکنه ) به جز اون تمام کمبوهای Arbiter و Osiris جدید هستن ( فقط Prop قدیمیه ) که تنوع زیادی توی گیم پلی بازی ایجاد میکنه ، در ضمن قراره ماه دیگه سلاح های جدیدی رو معرفی کنند که تمام کمبوهاشون جدید هستن

کیوان جان یه بار بازی کردن GregaMan از Capcom Unity رو ببینی تا بفهمی چقدر گیم پلی بازی سریع و رسپانسیوه ، این مورد رو حتی فن هایی که از DmC خوششون نمیاد و دمو رو امتحان کردن هم تایید میکنند ، این حرفهای Berto از هوادارای قدیمی سری DMC در DMC.org که هنوز هم زیاد از DmC خوشش نمیاد و سری اصلی رو ترجیح میده ( توی Comic-Con بازی رو انجام داده )

This is a very responcive game in the areas that it shines in. Weapon switching is easy and immidiate and connecting combos needs little to no pause. I was, actually impressed at the speed of the game. I can say that, im my opinion, even though DMC4 plays at 60 fps and DmC at 30 DmC is the faster game with a very tight input. As soon as you push the botton the effect tatkes place. No worries there. And the pace is faster than DMC4, you run faster and you pull of attacks faster (not as fast as reved up attack or one of Dante's fastest but at a better pace than most standard attacks

در ضمن در کنار اون گوساله ها این شخص هم حضور داره و مستقیم روی کارشون نظارت میکنه

78039080943317575428.jpg

عاشق تونم. یه جاهایی ملاک میشه میانگین بعد اگر اون بالاباشه روی میارن به آوارد بعد نوبت میرسه به فروش (توی این بخش امتیاز مهم نیست) حالا ام "میزان، نظر فنها ست". این بازی میانگین بالای 90 ام بیاره بازم یه بامبولی سرش Create میکنید.
ویدئو گیم‌پلی ازش زیاده. در بدترین حالت خیلی بهتر از DMC 4 هست.

لول دیزاین، خودِ دانته، گیم پلی، خودِ دانته، اسلحه ها، خودِ دانته، طراحی هنر، خود دانته.

اول از همه در مورد اسلحه ها بگم ، والا تا الان توی تریلر های DmC ما سه تا اسلحه دیدم ( از اسلحه کلا منظورم Melee ـه نه سلاح گرم ) که از لحاظ تعداد تا همینجا با DMC4 برابری میکنه ( بماند که توی DMC4 دوتا از سلاح ها تکراری بودن و اون لوسیفر که تنها اسلحه جدید هم بود علنا هیچ کاربردی نداشت ) ، در ضمن توی همین GamesCom قرار سلاح های جدید معرفی بشه

گیم پلی رو بالاتر توضیح دادم ، لول دیزاین و طراحی هنری هم یه جورایی سلیقه اییه ( من موندم چطوری از اون لول دیزاین ها و طراحی هنری نسخه 4 دفاع میکنی ولی به این گیر میدی !!!)

اما برسیم به اصل مطلب و Dante!!!!! هرچند میدونم من اگه تا صبح هم دلیل و برهان بیارم بعیده بتونم تورو راضی کنم شهاب ولی خب At Least I Can Try :دی

کدوم دانته ؟! مگه غیر از اینه که دانته توی هر نسخه اخلاق و رفتارش تغییر میکرد ؟! الان من دانته ها رو از لحاظ خط زمانی برات مینویسم ببین اصلا با عقل جور در میاد ؟!!

DMC3 و دانته جوون : پرحرف ، پر رو ، رفتار بچگانه ، اهمیت ندادن به هیچکس و هیچ چیز ، شوخ طبعی بیش از حد
DMC1 دانته عاقل و شوخ : یکی از بهترین دوران دانته ، شوخ ولی عاقل ، به موقعش جدی میشد و اهمیت مسائل رو درک میکرد
DMC4 و دلقک : من موندم چطور میشه شخصیت پخته ایی مثل دانته DMC1 یهو تبدیل بشه به این دلقک ؟!!! این رو یکی برای من روشن کنه
DMC2 و ... : شخصیت بیش از حد جدی همراه با یک سکه !!!!

پس تغییر اخلاق دانته همچین چیز عجیبی هم نیست که بخوایم ازش شاکی باشیم و توی هر نسخه اتفاق میوفتاده ( در ضمن همین الان دانته DmC به شدت به دانته DMC3 که یجورایی محبوبترین دانته هم هست شباهت داره )

اگه منظورت چهره/قیافه دانته است که اونم توی هر نسخه تغییر کرده !!!

DMC3 : پوستی سفید و بدنی عضلانی ، اوایل خیلی ژاپنی بود با وجود تغییراتی که توی نسخه نهایی ایجاد شد باز هم به شدت انیمه ایی بود
DMC1 : پوستی نسبتا تیره ، حالت چهره هم نسبتا جدی تر ، بیشتر آمریکایی به نظر میاد تا شخصیت ژاپنی
DMC4 : دیوید بکهام با ته ریش !!!!
DMC2 : شخصیتی ایتالیایی که خیلی هم جدیه و موهای بلندی داره و دوباره سفید شده ( این تغییر رنگ پوست دانته منو کشته )

پس تغییر چهره دانته هم چیز زیاد عجیبی نیست و تقریبا توی همه نسخه ها اتفاق افتاده !!! توی این نسخه هم چهره جدید دانته ترکیبی از دانته نسخه های 3 و 1 ـه که انصافا خوب هم درش آوردن

تنها نکته ایی که باقی میمونه اون موی سیاهه دانته است !!!! یعنی واقعا دلیل دانته نبودن این شخصیت رنگ موهاشه ؟! یعنی اگه ما بیاییم مثلا دانته DMC3 رو برداریم موهاش رو بکنیم سیاه و بعد بگیم این دانته است اشتباهه ؟!

شهاب جان، دانته هیچ مشکلی نداره. تنها دلیلی هم که شما اون رو به عنوان دانته قبول نمیکنی اون آرم Ninja Theory ـه که اول هر تریلر نمایش داده میشه ، مطمئنم اگه همین بازی ( دقیقا همین بازی ) رو الان خود کاپکام داشت میساخت هیچکدوم از این اشکالات به چشمتون نمیومد و دانته هم به نظرتون هیچ اشکالی نداشت ( حتی با همین چهره و موهای سیاهش )

شما اگه فکر میکنی دانته مشکلی نداره که خب بحثی نیست علی جون. چون سلیقه ایه. به گفته خودت، همون دانته سابق بجز 2 یه شخصیت کول داشت که فقط برحسب شرایط یه چیزاییش تغییر میکرد اما در این حد که تبدیل به یه شخصیت لات بشه نبود. فرق بین چهره دانته بین 4 نسخه در حد این نسخه نیتس که تو الان با ته ریش 4 مقایسه میکنی :دی.
ضمنا من هیچ پدرکشتگی با NT ندارم که بخوام بگم بده. NT فقط یکی از 3 سری محبوب زندگی من رو نابود کردش. این بازی اگه یه اسم دیگه داشت من همین الان فنش بودم ولی من DMC رو صرفا بخاطر اون دانته بازی میکردم تا باقی چیزاش مثل گیم پلی. اگه قراره DMC بدون اون دانته باشه که همه جا جزو بهترین شخصیتهای گیمینگ بودش من این سری رو راحت کنار میذارمش با وجود اینکه فن بازی ام.
( در جواب اون دوستمون که حرف متا رو زد، کسایی که بازی رو بایکوت میکنن کاری به متا ندارن. روز اولم گفتم این بازی متا 99 بگیره من بازیش نمیکنم چون رسما برام فرقی نداره همونطور که Max Payne 3 رو بازی نکردم و هیچ وقت بازی نمیکنم )
منظور من هم از سلاح Rebellion و Ebony and Ivory بودش که تغییر کرده به یه شلنگ. من از سلاح توی DMC4 هم اصلا خوشم نیومد چون کاربرد نداشت هرچند که اگه ویدئو کمبوهارو ببینی خیلی کاربرد دارن.

و یه چیز دیگه اونم من از لول دیزاین 4 حمایت نکردم بلکه گفتم از لحاظ هنری خیلی بهتر از یه محیط مرده که هیچ سنخیتی با DMC ( از لحاظ طراحی ) نداره.

شما اگه فکر میکنی دانته مشکلی نداره که خب بحثی نیست علی جون. چون سلیقه ایه. به گفته خودت، همون دانته سابق بجز 2 یه شخصیت کول داشت که فقط برحسب شرایط یه چیزاییش تغییر میکرد اما در این حد که تبدیل به یه شخصیت لات بشه نبود. فرق بین چهره دانته بین 4 نسخه در حد این نسخه نیتس که تو الان با ته ریش 4 مقایسه میکنی :دی.
ضمنا من هیچ پدرکشتگی با NT ندارم که بخوام بگم بده. NT فقط یکی از 3 سری محبوب زندگی من رو نابود کردش. این بازی اگه یه اسم دیگه داشت من همین الان فنش بودم ولی من DMC رو صرفا بخاطر اون دانته بازی میکردم تا باقی چیزاش مثل گیم پلی. اگه قراره DMC بدون اون دانته باشه که همه جا جزو بهترین شخصیتهای گیمینگ بودش من این سری رو راحت کنار میذارمش با وجود اینکه فن بازی ام.
( در جواب اون دوستمون که حرف متا رو زد، کسایی که بازی رو بایکوت میکنن کاری به متا ندارن. روز اولم گفتم این بازی متا 99 بگیره من بازیش نمیکنم چون رسما برام فرقی نداره همونطور که Max Payne 3 رو بازی نکردم و هیچ وقت بازی نمیکنم )
منظور من هم از سلاح Rebellion و Ebony and Ivory بودش که تغییر کرده به یه شلنگ. من از سلاح توی DMC4 هم اصلا خوشم نیومد چون کاربرد نداشت هرچند که اگه ویدئو کمبوهارو ببینی خیلی کاربرد دارن.

و یه چیز دیگه اونم من از لول دیزاین 4 حمایت نکردم بلکه گفتم از لحاظ هنری خیلی بهتر از یه محیط مرده که هیچ سنخیتی با DMC ( از لحاظ طراحی ) نداره.

بخش قرمز رو از اول میگفتی همه چیز حل بود ، یعنی چون بازی ریبوته و داره توسط استدیوی غربی ساخته میشه پس نباید بازیش کرد ؟! حتی اگه نمره اش شد 99 و شاهکار از آب در اومد ؟!

در مورد اون بخش آبی هم بهت توصیه میکنم این رو ببینی ( کلا به همه دوستان توصیه میکنم به این لینکی که پایین گذاشتم یه سری بزنند )

The Escapist : Video Galleries : Jimquisition : A Game By Any Other Name

@ دانته زار نمی زنه :
علی من اصلا مثل شهاب فکر نمی کنما ، من اصلا کاری به ریبوت و اسم بازی ندارم ، از چیزی که دیدم بدم اومده . هر کس یجوره ، من اتفاقا از مکس پین جدیده خیلی هم خوشم اومد ! اما این DmC اصلا .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or