Capcom آینده ی دراز مدتی برای Remember Me پیش بینی می کند.

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
IP جدید کپکام با نام Remember Me، هفته ی قبل معرفی شد. Michael Pattison رئیس بخش مارکتینگ کپکام در آمریکا و اروپا، در مصاحبه با MCV در مورد اینکه چرا این بازی مورد توجه کپکام قرار گرفته و آنها پتانسیل بسیار زیادی در این عنوان می بینند صحبت کرده است.

Remember-Me2.jpg

Pattison در مصاحبه با MCV، از دلایل کپکام برای قرار داد بستن با استودیوی فرانسوی Dontnod می گوید:" من در حال جستجو در اینترنت بودم که ناگهان چند طرح مفهومی از بازی را دیدم و واقعا شگفت زده شدم. بنابراین ما به پاریس رفتیم و همه چیز خیلی سریع اتفاق افتاد."
به گفته ی Pattison، کپکام تنها شرکت دنبال Remember Me نبود. " وقتی ما به آنجا رسیدیم، تعداد زیادی شرکت مهم و با سابقه برای مذاکره و بستن قرارداد با Dontnod به آنجا آمده بودند. کپکام معمولا اهل گرفتن تصمیم های سریع و بدون فکر نیست، اما به محض اینکه بازی را دیدیم، خواستیم آن را بدست بیاوریم."
البته این تصمیم گیری کپکام به آن اندازه هم سریع و بدون فکر نبوده است. به گفته ی Pattison:" برای یک IP جدید، مخصوصا در این زمان (اواخر نسل) شما باید برای خرج کردنتان برنامه داشته باشید. ما در این مورد آینده ای دراز مدت می بینیم و در آن به خوبی سرمایه گذاری می کنیم."

منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or