N Negin76 کاربر سایت Sep 4, 2016 #1 سلام من تو بازی کالا مرحله 4 قسمتی که 6 تا موشک قراره شلیک بشه گیر افتادم به قسمت موشک ها که میرسم اژیر به صدا در میاد و میمیرم باید چیکار کنم؟
سلام من تو بازی کالا مرحله 4 قسمتی که 6 تا موشک قراره شلیک بشه گیر افتادم به قسمت موشک ها که میرسم اژیر به صدا در میاد و میمیرم باید چیکار کنم؟
N Negin76 کاربر سایت Sep 4, 2016 #9 نوشته شده توسط .::PUИK::.: کدوم کالاف 100 تا کالاف هست بیشتر... کلاف 4 مرحله ای که نباید بزاری 6 تا موشک شلیک بشه
نوشته شده توسط .::PUИK::.: کدوم کالاف 100 تا کالاف هست بیشتر... کلاف 4 مرحله ای که نباید بزاری 6 تا موشک شلیک بشه
AGENTkiler کاربر سایت Sep 4, 2016 #10 مرحله 4نیست مراحله پایانی بازی هست یه وقت بهت میده که باید بتونی در اون وقت بازی تموم کنی
Albis کاربر سایت Sep 4, 2016 #11 البته قابل توجه دوستانی که میگن کالاف اون کال آو دیوتی هستش نه کالاف
N Negin76 کاربر سایت Sep 5, 2016 #13 نوشته شده توسط AGENTkiler: مرحله 4نیست مراحله پایانی بازی هست یه وقت بهت میده که باید بتونی در اون وقت بازی تموم کنی بیشتر... خوب بعدش؟؟
نوشته شده توسط AGENTkiler: مرحله 4نیست مراحله پایانی بازی هست یه وقت بهت میده که باید بتونی در اون وقت بازی تموم کنی بیشتر... خوب بعدش؟؟
AGENTkiler کاربر سایت Sep 5, 2016 #14 نوشته شده توسط Negin76: خوب بعدش؟؟ بیشتر... خوب مرحله تموم میشه
N Negin76 کاربر سایت Sep 5, 2016 #15 نوشته شده توسط AGENTkiler: خوب مرحله تموم میشه بیشتر... من میگم گیر کردم توش باید چیکار کنم تو قسمتی که باید از موشک ها بگذری تا به اتاق کنترل برسی میمیرم صدای اژیر در میاد همه جا اتیش میگیره باید چیکار کنم صدای اژیر در نیاد
نوشته شده توسط AGENTkiler: خوب مرحله تموم میشه بیشتر... من میگم گیر کردم توش باید چیکار کنم تو قسمتی که باید از موشک ها بگذری تا به اتاق کنترل برسی میمیرم صدای اژیر در میاد همه جا اتیش میگیره باید چیکار کنم صدای اژیر در نیاد