Call Of Juarez

خوب همون طوري كه حدس مي زدم گرافيك بازي 7 گرفت و امتياز بازي هم خيلي بالا نشد اما با اين حال بازي رو حتما بخريد پشيمون نمي شيد;)
گرافيك بازي از كامپيوتر ان(نسخه قديمي)بهتره مخصوصا اينكه hdr با انتي همراهه
:cheesygri
البته دوستان گفتن گرافيكه بازي خيلي تغيير كرده منم گفتم 8 مي گيره و الا خودم 7 مد نظرم بود

سلام من بازیش گرفتم بازیش واقعا خوبه و هر کسی که این سبک بازی رو دوست داره بگیره گرافیک بازی خیلی خوبه نمیدونم چراgamespot به بگرافیکش داده 7 محیط های بازی هم خیلی وسیعه

امروز رفتم westgame که tenchu z بگيرم متأسفانه تموم کرده بود گفتم همون call of jaurez
بده...اما چند نکته از اين بازی !!!!
گرافيک : بسيار عالی..واقعاً من نميدونم چرا gamespot به گرافيک نمره 7 داده...!!! واقعاً ميتونم بگم نامرديه نمره گرافيک 7 واسه اين بازی...
جذابيت بازيهم در حد بالايی قرار داره....و در کل اگه من بخوام به اين بازی از 10 نمره بدم
امتياز 8.4 به اين بازی میدم
راستی کسانی که بازيرو تموم کردن میشه بگن چندتا episod هست ?

دوستانی که نسخه PC و 360 رو بازی کردن میشه لطف کنن و بگن که آیا فرقی باهم دارن یا نه؟
من نسخه PC رو بازی کردم .برای 360 بگیرم یا نه؟؟:confused:

ای بابا. عجب اشتباهی کردم بازی رو نخریدم ها :(پس اگه نخریم کلاه رفته سرمون اره. این gamespot هم چت زده ها. این دیگه چه وضع نمره دادنه.:mad:

14تا Episode کوتاه ولی می ارزه من خونه دوستم ورژن Pc رو بازی کردم گرافیک بازی بهتر شده ولی تفاوت زیادی نکرده بازم میگم بازیش هر کس نگرفته بخره که بازی خوبی رو ازدست میده محیط بازی واقعا بزرگه هر چی بگم کم گفتم البته یه جاهایی شبیه OBLIVIONمیشه:biggrin1:

14تا Episode کوتاه ولی می ارزه من خونه دوستم ورژن Pc رو بازی کردم گرافیک بازی بهتر شده ولی تفاوت زیادی نکرده بازم میگم بازیش هر کس نگرفته بخره که بازی خوبی رو ازدست میده محیط بازی واقعا بزرگه هر چی بگم کم گفتم البته یه جاهایی شبیه OBLIVIONمیشه:biggrin1:

گرافيک اين بازی 100 تای oblivion انصافاً.....
gamespot الان ديگه سخت نمره میده...مطمئن باشيد اگه oblivion با اين گرافيک الان ريليز میشد
عمراً گرافيکش از 5 بالاتر نمیرفت!!! البته نسخه 360 رو میگم
من هروقت اين بازيرو انجام میدم
خداييش محو گرافيکش میشم...خيلی قشنگ کار کردن
ای بابا. عجب اشتباهی کردم بازی رو نخریدم ها پس اگه نخریم کلاه رفته سرمون اره. این gamespot هم چت زده ها. این دیگه چه وضع نمره دادنه
شما حتماً بازيرو بگير...چون از دستت رفته اگه نگيری...

یادمه اشکان بود میگفت GS اگه گیم پلی بازی پایین باشه،گرافیک هم خود به خود پایین میده!
الان قضیه coj فکر کنم اینجوریه...چون گیم پلی از GS گرفته 7 !
گرافیکش خوبه ولی گیم پلیش یه خورده...
شماها که بازی کردین با کنترلش مشکل نداشتن؟

در ضمن حالا چرا همش به GS گیر دادین?:)
این لیست رو ببینید :
54iurdv.jpg

انگار بیشتر از اینم حقش نبوده چون بالاترین امتیاز فعلا از 8 سایت شده 8.0 !
پس این نشون میده گیم اسپات عادلانه امتیاز داده. ;)

گيم پلی بازی خيلی خوبه..من که اصلاً مشکل نداشتم باهاش....
خوب نمیشه که به بازی به عنوان يه شاهکار نگاه کرد ...ولی در کل میگم بازی خيلی قشنگيه....
gamespot در حالت multi از بازی خوشش امده..ولی گفته حالت single زياد جالب نيست
ولی من که خيلی حال کردم با حالت single

يه چندتا عکس از هين بازی کردنم گرفتم....

DSC02527.JPG

DSC02525.JPG

http://yahoo-ir.persiangig.com/Call of Juarze/DSC02536.JPG
خودتون قضاوت کنيد بگيد آيا اين گرافيک حقش نمره 7 بود؟
تازه جاهای خيلی قشنگتر با گرافيک بالاترم بود ولی حوصله نداشتم ديگه عکس بگيرم...
البته يه چيزيرو بگم که تو مناطق شب گرافيک بازی جالب نبود...شايد به خاطر
اين بوده !!

گیم اسپات از قیافه شخصیت ها ایراد گرفته!گفته مثل زامبین :laughing:
از گرافیک و گیم پلی هم تعریف کرده ولی مثل اینکه بالاتر جا نداشته بشه.
و همچنین از 2 شخصیت اصلی در بازی (اون پیرمرده و پسر سرخ پوسته) که قابل بازی کردن هستن هم تعریف کرده و همینطور از بخش مولتی پلیر بازی گفته خیلی خوبه.

بازی یه ایراد بزرگ داره که گیم اسپات هم بهش اشاره کرده...
قسمت stealth بازی که بیشتر در شبه و باید دزدکی دشمنا رو نابود کنین،گفته خسته کننده هست (همین مورد که منم تو بازی ازش مینالیدم!)
اسلحه ها هم تو بازی زیاد جالب نیستن وقتی میکشی کیف نمیکنی(البته این مورد رو خودم گفتم)
همین چیزاست که باعث شده گیم پلی بگیره 7.

خيلی حال میکنم با بازيش....واقعاً چند وقتی بود يه بازی درستو حسابی انجام نداده بودم....:love:
امروز از ساعت 12.30 تا 6.30 پاش بودم...لامصب نمیزاره از جات بلند شی.:biggrin1:
من به دوستانی که در شکن اين بازيرو بخرن يا نه حتماً توصيه میکنم بخريد.....
الان که ديگه اخرای بازی هستم بگم بهتون که اگه بازی نکنيد يه بازی فوق قشنگ از دستتون رفته...
مشخص رو بازی زياد کار شده انصافاً...

بازی یه ایراد بزرگ داره که گیم اسپات هم بهش اشاره کرده...
قسمت stealth بازی که بیشتر در شبه و باید دزدکی دشمنا رو نابود کنین،گفته خسته کننده هست (همین مورد که منم تو بازی ازش مینالیدم!)

اونجاش که اصلاً سخت نبود...من فقط يه بار يا 2 بار يادمه باختم اون قسمتو
بعدش اونجا اصلاً شما نبايد دوشمنارو نابود کنيد.....اون قسمت مفخی کاری محض هست...که عالی بود

اونجاش که اصلاً سخت نبود...من فقط يه بار يا 2 بار يادمه باختم اون قسمتو
سخت نه...خسته کننده گفتم.
اونجا هم آره نباید کسی بفهمه،یعنی کشت و کشتار نباید باشه.
همینجوری محض قشنگی گفتم! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or