Call of Juarez: The Cartel | PC

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
callofjuarez.jpg

امروز Ubisoft تایید کرد نسخه ی جدیدی از سری Call of Juarez در راه است.
بنابر اعلام این شرکت بازی جدید که Call of Juarez: The Cartel نام خواهد داشت توسط سازنده ی دو عنوان قبلی یعنی شرکت Techland در حال توسعه است و تابستان سال 2011 میلادی برای سه پلتفورم PC و XBOX360 ,PS3 منتشر خواهد شد.

اما نکته ی جالب در این بین پرش چندین ساله ی زمان وقوع بازی است ، به طوری که بر خلاف دو عنوان قبلی که در غرب و حشی و اواخر قرن 19 میلادی اتفاق می افتاد حلا بنابر اعلام Techland بازی در یک غرب وحشی کاملا مدرن رخ میدهد !

Techland پیش از این در سال 2006 عنوان Call of Juarez و در سال 2009 پیش در آمد بازی اصلی یعنی Call of Juarez: Bound را ساخته بود که چه از لحاظ فروش و چه استقبال منتقدین با بازخورد مناسبی روبرو شده بود.

آره راست میگه wanderمن واقعا دیگه هیچ ارزشی واسه یوبی قائل نستم.به نظر من یوبیسافت داره تلاش میکنه در آینده بیشتر به مسائل مالیش فکر کنه تا بازی.اما نباید اینم فراموش کرد که بازی های خود یوبی که روش نظارت میستقیم داره خوبن هنوز.اما من میگم یوبی زنده هست به خاطر assassisn creed & Splinter cell.راستی دقت کردی من هم wand3rهستم؟من 9 ساله wand3r هستم شما چند ساله؟میخوام بدونم جالبه واسم.http://www.5peclan.blogfa.com/

یه نیم ساعتی بازی کردن در کل بد نبود تو این کمبود FPS ارزش بازی کردن داره ولی مشکل هم زیاد داره اولین چیزی که خیلی رو اعصابه FOV بازیه Pistol ها تو دماغ کارکتره:d مدل بعضی اسلحه ها هم آخرشه مثل AK-47 گرافیک بازی انصافا بد نیست بعضی جاها هم زیبا هست از نظر داستانی فکر کنم قدرت کشوند گیمر تا آخر بازی داشته باشه ولی The Cartel اصلا به نظر من COJ نیست و زیر سایه 2 شماره قبل هست( کدوم آدم عاقلی دوئل و اسب سواری مبارزه با سرخپوست ها ول میکنه از شیشه ماشین بیاد بیرون تیر بزنه یا سوار جیپ بشه ...:d) ولی FPS خوبیه.

فردا میان بیانیه میدن که ما از تغییرات بوجود آمده اصلاً راضی نیستیم و میدونیم که طرفداران هم راضی نیستند:دی
بعداً تازه پروژه مـــیلک شروع میشه :دی
سالی یه کوج :دی یکی فضایی یکی،یکی سوم شخص :دی
امیدوارم که اون پروژه BIA کنسل کنن تا پشیمونی ببار نیاورده :دی

اینم عکس هایی از بازی ! بلاخره اجرا شد ! یوبی سافت مزخرف !

گرافیک قابل قبول ! گیم پلی کمی سخت حتی روی حالت easy

چرا پس save نمی کنه این بی شعوررررررررر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کرک بچه مثبت رو ریختم که لینک مدیا فایر گذاشته بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسی مشکل save نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
چرا پس save نمی کنه
کرک بچه مثبت رو ریختم که لینک مدیا فایر گذاشته بود
کسی مشکل save نداره
از کرک اسکیدرو استفاده کنید. اون کرک به درد نمی خوره: http://www.nodvd.net/1505-call-of-juarez-the-cartel-v10-enru-fixed-files.html

سلام
قفلی که برای بازی به کار بردن همون DRM معروف هست ؟
بازی هیچ قفلی نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or