Call of Duty: World at War

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کلا شرکت Activision بازیه Call Of Duty رو طوری جا انداخت که هر شکلی , چه جنگ جهانی , چه جنگ مدرن بهش میاد و در اینده هم احتمالا شاهد ساختن این بازی در جنگهای اینده هستیم .

کلا شرکت Activision بازیه Call Of Duty رو طوری جا انداخت که هر شکلی , چه جنگ جهانی , چه جنگ مدرن بهش میاد و در اینده هم احتمالا شاهد ساختن این بازی در جنگهای اینده هستیم .
خیر. نسخه بعدی همانند Cod4 خواهد بود ولی از آینده هیچکس باخبر نخواهد بود.

اصلا از این بازی خوشم نیومد...cod4 کجا و این کجا....یک تکرار ساده و کسل کننده...نه تنوعی و نه ابتکاری....اشیومنت هم که خوب نمیده:cheesygri

نمره ی من به این بازی 7 هست:evil:

کلا یه چیز تو این بازی برای من دلچسب بود اونم خون و قطع عضو و سوختن بدن...جالب بود خداییش
کلا تو سری کال آف خون در این حد نبود...خدا کنه نسخه بعدی هم که مدرنه همچین خونی داشته باشه که حتما داره و اونم با کیفیت بهتر...
وسیله نقلیه هم داشت...:love:

منظور از تموم کردن این نیست که روی easy بری منظور اینه که روی وترن بری بعد اگه زیر 600 تا گرفتی هر چی میگی بگو ...

من رو این درجه عمرا" بازی نمی کنم...شما می خوای می تونی بری ولی من به جای رفتن رو این حالت اونم فقط به خاطر اچیومنت ترجیح می دم بازی ای چون asterix in olympic رو انجام داده و هر 37 اچیومنت اون رو به سادگی کسب کنم:cheesygri

شما با normal هم تموم كني فكر نكنم كمتر از 200تا بده!!!

نرمال رفتم و 10 تا داده دیگه:sick:

نرمال رفتم و 10 تا داده دیگه:sick:
نرمال چیه دیگه؟کلا این بازی 4 تا درجه ی سختی داره. اولیش که یادم نیست فکر کنم همون easy بود.بعد regular و hardened و veteran. یه اچیو منت 40 یا 60 تایی داشت که برای تموم کردن بازی رو هر درجه ی سختی بود. یه 100 تایی رو دو درجه ی آخر داشت و بقیه ی اچیومنتهاشم اکثرا برای تموم کردن mission ها رو وتران بود. یه سری اچیومنتهاش برای بخش چند نفره(آف و آن)بود. یه سری هم چرت و پرت. مثلا یه نارنجک بنداز زیر پای خودت 5 تا بهت میده. یا اینکه یه بار یکی از یاراتو از مرگ حتمی نجات بده 10 تا بهت میده و ...

آقا اون مرحله آخرش هست که میرین جلوی ساختمون (روی پله ها) بعد اگه یادم باشه ستونه میریزه راه باز میشه میرن تو ساختمون.

الان روی وترن اونجاشم همرم میزنم هیچکی هم نیست اما ستونه نمیریزه.:confused: یعنی راه باز نمیشه. کار خاصی باید انجام بدم اونجا ؟؟ فقط نگین باگه که نمیشه دیگه از اول رفت دهنم آسفالت شد تا اینجا رسیدم.:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or