شما یه بار کل مرحله رو ریستارت کنین درست میشه.ممنون از دوستان
پس آقا باگشانس مارو ببین
![]()
شما یه بار کل مرحله رو ریستارت کنین درست میشه.ممنون از دوستان
پس آقا باگشانس مارو ببین
![]()
انشالله!شما یه بار کل مرحله رو ریستارت کنین درست میشه.

خیر. نسخه بعدی همانند Cod4 خواهد بود ولی از آینده هیچکس باخبر نخواهد بود.کلا شرکت Activision بازیه Call Of Duty رو طوری جا انداخت که هر شکلی , چه جنگ جهانی , چه جنگ مدرن بهش میاد و در اینده هم احتمالا شاهد ساختن این بازی در جنگهای اینده هستیم .

کلا سری COD بیشتر اچیومنت هاش مربوط به تمام کردن بازی هستش.اشیومنت هم که خوب نمیده:cheesygri
کلا سری COD بیشتر اچیومنت هاش مربوط به تمام کردن بازی هستش.

منظور از تموم کردن این نیست که روی easy بری منظور اینه که روی وترن بری بعد اگه زیر 600 تا گرفتی هر چی میگی بگو ...آره..تمومش هم کردم 10 تا دونه داد![]()
آره..تمومش هم کردم 10 تا دونه داد![]()
منظور از تموم کردن این نیست که روی easy بری منظور اینه که روی وترن بری بعد اگه زیر 600 تا گرفتی هر چی میگی بگو ...
شما با normal هم تموم كني فكر نكنم كمتر از 200تا بده!!!

نرمال چیه دیگه؟کلا این بازی 4 تا درجه ی سختی داره. اولیش که یادم نیست فکر کنم همون easy بود.بعد regular و hardened و veteran. یه اچیو منت 40 یا 60 تایی داشت که برای تموم کردن بازی رو هر درجه ی سختی بود. یه 100 تایی رو دو درجه ی آخر داشت و بقیه ی اچیومنتهاشم اکثرا برای تموم کردن mission ها رو وتران بود. یه سری اچیومنتهاش برای بخش چند نفره(آف و آن)بود. یه سری هم چرت و پرت. مثلا یه نارنجک بنداز زیر پای خودت 5 تا بهت میده. یا اینکه یه بار یکی از یاراتو از مرگ حتمی نجات بده 10 تا بهت میده و ...نرمال رفتم و 10 تا داده دیگه![]()