Call of Duty: World at War

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا رویه درجه Veteran خیلی سخت میشه .. تکون بخورید کارتون تمومه..

تا مرحله 4 یا 5 فکر کنم رفتم دیگه اونجا فعلا گیر کردم .. همون جای که اولش تو یک اتاقی هستی تا دست میخوای ببری به اسلحه یارو با لگد میزنه بهت بعد بروبچ میریزن و اونها رو میکشن بعد اونجا رو آتش میزنیم.. :biggrin1:

خلاصه رد کردن اون مرحله کار حضرت فیله..

برادر من این مرحله تازه آسونشه
بذار بری مرحله بعد که این ژاپنی های زبون نفهم ریختن سرت و یه مرحله را صبح تا شب بازی کنی نتونی تموم کنی می فهمی که سخت یعنی چی
به جون خودم اگه یار کمکی با این هوش مصنوعی های :sick::sick::sick::sick::sick::sick: تو بازی نبود من تا حالا 5 بار veteran را تموم کرده بودم
بعد هزار مکافات که 5رسیدم به قدمی چک پوینت سرباز گاگول خودی صاف نارنجک را انداخت جلوی پای من :smile:

بذار بری مرحله بعد که این ژاپنی های زبون نفهم ریختن سرت و یه مرحله را صبح تا شب بازی کنی نتونی تموم کنی می فهمی که سخت یعنی چی
به جون خودم اگه یار کمکی با این هوش مصنوعی های :sick::sick::sick::sick::sick::sick: تو بازی نبود من تا حالا 5 بار veteran را تموم کرده بودم
بعد هزار مکافات که 5رسیدم به قدمی چک پوینت سرباز گاگول خودی صاف نارنجک را انداخت جلوی پای من :smile:
منم روی درجه سخت (یه درجه کمتر از وتران) دوساعت این مرحله رو طولش دادم ولی توی coop لامذهب روی درجه وتران یه ضرب برنده شدیم 5 دقیقه هم طول نکشید خودم هم کف کردم!

خدمت وارتان بازا

یه سوال ابتدایی !!

آقا من تا چند و از مرحله ها رو رد کردم آفلاین - بعد آنلاین بازی کردم - حالا هر وقت به یه چک پوینت میرسم نشون میده که چک پوینت رو رد کردی اما وقتی دوباره لود میکنم میاد از اول خبری ازش نیست ؟؟؟و میاد از اول مرحله

خدمت وارتان بازا

یه سوال ابتدایی !!

آقا من تا چند و از مرحله ها رو رد کردم آفلاین - بعد آنلاین بازی کردم - حالا هر وقت به یه چک پوینت میرسم نشون میده که چک پوینت رو رد کردی اما وقتی دوباره لود میکنم میاد از اول خبری ازش نیست ؟؟؟و میاد از اول مرحله
شما هر وقت که می‌خوای از بازی خارج بشی،‌حتما Save کن و بعد خارج شو وگرنه چک‌پوینتت Save نمیشه.

شما هر وقت که می‌خوای از بازی خارج بشی،‌حتما Save کن و بعد خارج شو وگرنه چک‌پوینتت Save نمیشه.

ممنون از توجهتون ولی فک کنم درست منظورم رو نرسوندم !!

من بعد از رد کردن چک پوینت که save میکنم و خارج میشم ، به جای این که از ادامه شروع کنه از اول مرحله شروع می کنه ؟
PS :بابا اینقدر ها هم دیگه شوت نیستم .این مشکل جدیدا برام پیش آمده بعد از لایو بازی کردن یه مدت

منم روی درجه سخت (یه درجه کمتر از وتران) دوساعت این مرحله رو طولش دادم ولی توی coop لامذهب روی درجه وتران یه ضرب برنده شدیم 5 دقیقه هم طول نکشید خودم هم کف کردم!

دیگه اونجوریام که شما میگین نیست بابا ... میشه ردش کرد.

خدمت وارتان بازا

یه سوال ابتدایی !!

سلام
وتران(ودران) :biggrin1:
دقيقا چيزي كه شما ميگي براي من و دوستان هم اتفاق افتاد و چاره ي هم نداري تا مرحله رو به اخر برسوني .(كراپتد پيغامي مبني بر فاسد شدن سيو شما)
كه البته مشكل به خود بازي مربوط ميشه
موفق باشي.

بله خیلی اذیت میکنه اما رد شدنش که میشه ...
اما به نظر من درجه سختیش نصبت به COD4 کمتر شده ... یعنی راحت تر شده .
بعضی از مرحله های COD4 بود که روی veteran واقعا اذیت میکرد ...

البته تمام دوستان تا حالا 10 باره بازی رو کله کردن !! :biggrin1: ولی من تازه اومدم اومدم تو خط بازی :blushing::blushing::blushing:
یه سوال : تو مرحله استالینگراد ، به یه جا میرسیم میگه ژنرال Asmel رو بکش ، که اگه نکشیمش به موقع فرار میکنه ! ، اونجا من گیر کردم هر کاری میکنم ژنرال رو پیدا نمیکنم ، رفیقمون میگه با ماشین میاد ولی من هر چی گشتم نبود همش نیروهای المانی هستن ، اون ژنرال ... !! کجاست ؟؟ :sick: :biggrin1::blushing:

شما بالاي ساختمون هستي . پايين يه حياط نسبتا وسيعه . آخر حياط روبروت رو كه نگاه كني يه ماشين هست كه ژنرال توشه ... از روي خود نقشه ببين ...

شما بالاي ساختمون هستي . پايين يه حياط نسبتا وسيعه . آخر حياط روبروت رو كه نگاه كني يه ماشين هست كه ژنرال توشه ... از روي خود نقشه ببين ...

البته به گفته ی دوست خوبم رضا اضافه کنم که اون ماشین که توش ژنراله یکم طول میکشه بیاد(زیاد نه)شما تو اون لحظه میتونی راننده رو هم بزنی که در اون صورت ژنرال پیاده میشه و فرار میکنه که میتونی به راحتی بزنیش.

و بقیه ماجرا...

بله خیلی اذیت میکنه اما رد شدنش که میشه ...
اما به نظر من درجه سختیش نصبت به COD4 کمتر شده ... یعنی راحت تر شده .
بعضی از مرحله های COD4 بود که روی veteran واقعا اذیت میکرد ...
من COD4 به غیر از مرحله آخر تمام مراحل را رفتم. سخت بود اما حرص نمی خوردم. ولی این COD5 این قدر حرصم داد که فعلا به مرحله 3 بسنده کردم...!:biggrin1:

آقا خبری از COD 6 نشده هنوز ؟ :-"

یادمه توی یکی از همین پستها نقل قول شده بود از سازنده که موقع عرضه ی بازی COD 4 مشغول ساخت COD 5 بوند . :biggrin1: این که دیگه بی مزه شد از بس رو سخت و آسون رفتیم تا آخرش :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or