Call of Duty: World at War

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من یه مشکلی با سیو کردن در این بازی دارم و اونم اینه که مثلا مرحله رو تا نصفه که میرم و چک پوینت که میگیرم و سیو میکنه،تا وقتی که به داشبورد نرفتم درسته و اگه دوباره Resume بزنم از هموم چک پوینت آخرم شروع میشه،ولی همینکه به داشبورد برم و برگردم یا خاموش کنم،موقع لود میزنه که ورژنی که سیو کردین با ورژن بازی متفاوته و مجبور میشم از اول مرحله دوباره شروع کنم،سیو کردن رو هم رو هارد هم رو مموری کارد هم امتحان کردم ولی فرقی نکرد.
حالا بگین آیا کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟
راه حل چیه؟ (به جز اینکه هر دفعه یه مرحله رو تا آخر برم:دی)
راستش برای من هم 1 بار این اتفاق پیش اومد ولی بعدش دیگه مشکلی نداشتم!
شاید مشکل از دیسک بازی باشه:-"

سوال
این یارو sniper که از پنجره شلیک میکنه و هی جابه جا میشه را چطور میشه توی درجه veteran کشتش؟ :angry::angry::cursing::wallbash::wallbash:

سوال
این یارو sniper که از پنجره شلیک میکنه و هی جابه جا میشه را چطور میشه توی درجه veteran کشتش؟ :angry::angry::cursing::wallbash::wallbash:
خيلي راحت اول يه نفس عميق بكش:biggrin1:بعد واسا ببين كجا ميره تا اومد شليك كن من بعد 5 دفه مردم با درجه Veteran رفتم خيلي باحاله حالا ديدي بازي cod باحاليش به veteran شه؟؟؟!!!:biggrin1:

از همین الان باید منتظر نسخه جدید بود اخرین نسخش که چند هفته ای هست که تموم کردیم به ما ککه چسبید امیدوارم به اونایی که دارن تازی بازی می کننم بچسبه

سوال
اول بايد چند دفعه زير نظر بگيريش تا نحوه ي شليك كردنش بياد دستت بعد هم دقت و سرعت عمل لحظه ي كه مياد بيرون كه شليك كنه حدود يك ثانيه وقت داري تا بزنيش و قبلش بايد نفستو حبس كني كه دوربين لرزش نداشته باشه 3 بار اينكارو تكرار كني تمومه ضمنا تمركزتو به هيچ وجه نبايد از دست بدي مواظب باش با كلاهش گولت نزنه

واقعا باید به بازیسازان treyarch مخصوصا اونایی که توی قسمت هوش مصنوعی بازی و طراحی اون بودن از صمیم قلب تبریک گفت و بهشون گفت دست مریزاد که البته من بعید میدونم کسی توی این بخش فعالیت کنه
هوش مصنوعی در درجه های easy و normal معمولیه و یارای خودی هم نسبتا خوب عکس العمل نشون میدن
ولی درجه veteran هوش مصنوعی در حد مرغ بلکه کمتره (معذرت از تمام مرغ های عزیز)
یارای خودی مخصوصا این Sgt.Reznov اگه نبود خیلی راحت تر میشد بازی را تموم کرد (نارنجک پرت میکنه طرف خودمون :biggrin1: - نارنجک های آلمانی ها را بر میگردونه عقب :biggrin1: - و وایمیسه با سربازای آلمانی قصه حسین کرد شبستری میگه :biggrin1::biggrin1::biggrin1: - فقط بلد شده بگه دیمیتری(ترجیحا با لهجه روسی بیان شود ))
پ.ن1: تو این چند روز آنچنان این هوش مصنوعی رو اعصابم سنگ کاغذ قیچی بازی کردن که دیگه ترکیدم :biggrin1:
پ.ن2: ممنون از همه دوستانی که توی مرحله اسنایپر کمکم کردن :love:

اينا كه چيزي نيست.....من ميرم پشت ژاپني با تفنگ مي خورم بهش اصلا بر نمي گرده يا يكي از دوستامون داره مي جنگه (اون ازمن نزديكتره نسبت به اون آلماني ها)ولي آلمانه ي منو هدف مي گيره...

واقعا باید به بازیسازان treyarch مخصوصا اونایی که توی قسمت هوش مصنوعی بازی و طراحی اون بودن از صمیم قلب تبریک گفت و بهشون گفت دست مریزاد که البته من بعید میدونم کسی توی این بخش فعالیت کنه
هوش مصنوعی در درجه های easy و normal معمولیه و یارای خودی هم نسبتا خوب عکس العمل نشون میدن
ولی درجه veteran هوش مصنوعی در حد مرغ بلکه کمتره (معذرت از تمام مرغ های عزیز)
یارای خودی مخصوصا این Sgt.Reznov اگه نبود خیلی راحت تر میشد بازی را تموم کرد (نارنجک پرت میکنه طرف خودمون :biggrin1: - نارنجک های آلمانی ها را بر میگردونه عقب :biggrin1: - و وایمیسه با سربازای آلمانی قصه حسین کرد شبستری میگه :biggrin1::biggrin1::biggrin1: - فقط بلد شده بگه دیمیتری(ترجیحا با لهجه روسی بیان شود ))
پ.ن1: تو این چند روز آنچنان این هوش مصنوعی رو اعصابم سنگ کاغذ قیچی بازی کردن که دیگه ترکیدم :biggrin1:
پ.ن2: ممنون از همه دوستانی که توی مرحله اسنایپر کمکم کردن :love:

نوید حالا چرا گیر دادی رو درجه ی veteran بری ؟ به جز اعصاب خوردی چیزی نداره رو 360 هم داری بازی میکنی ومثل بازیای ps3 هفتاد تومن ندادی براش حالا به فرض 100 تا اچیمونت هم باز شد خیلی میره رو اعصاب .... نرو به نظرم ......برات بده :) هیچ چیز جدیدی هم که تو بازی باز نمیشه ؟

من بالغ بر 4000 هزار ار خاطر منفجر شدن با نارجک های خودی کشته شدم..

اينا كه چيزي نيست.....من ميرم پشت ژاپني با تفنگ مي خورم بهش اصلا بر نمي گرده يا يكي از دوستامون داره مي جنگه (اون ازمن نزديكتره نسبت به اون آلماني ها)ولي آلمانه ي منو هدف مي گيره...

میبینم که دوستان مثل من دلشون از هوش مصنوعی سرشار بازی پره :biggrin1:

نوید حالا چرا گیر دادی رو درجه ی veteran بری ؟ به جز اعصاب خوردی چیزی نداره رو 360 هم داری بازی میکنی ومثل بازیای ps3 هفتاد تومن ندادی براش حالا به فرض 100 تا اچیمونت هم باز شد خیلی میره رو اعصاب .... نرو به نظرم ......برات بده :) هیچ چیز جدیدی هم که تو بازی باز نمیشه ؟
آخه بازی که 1 ساعته تموم بشه حال نمیده
5000 تا تیر بخوری هیچیت نشه
حال اینه که با دو تا تیر کله پا شی

البته در این که این بازی فوق العاده هست هیچ شکی نیست.. ولی خوب نسبت به نسخه قبلی پیشرفت نداشت ه و یکمی هم تو بعضی جاها پس رفت کرده..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or