Call of Duty : World at War | PS3

• Thread starter Thread starter Airbus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اوایل حال نمیده ولی بعدا به مراتب جذاب میشه مخصوصا اون مرحلش که دو نفریم بهتر از اون مرحله 2 نفره 4 بود که باید یارتو حمل میکردی واقعا تو 4 این یه ضعف بود ولی این ضعف تو 5 نبود و به نظرم بازی قشنگی بود.4 پر محتوا بود و هر مرحلش آدمو تو خودش غرق میکرد اما 5 خیلی سطحی بود.کلی حساب کنیم 4 یه چیز دیگست:love:{البته به جز اون قسمت که باید یارتو حمل کنی:evil:}

آقا هر کی پایه آنلاین هست بیاد .
------------------------------------------
فقط من یه سوال داشتم : تو قسمت آنلاین توی Find Game چرا من تو هیچ Lobby پر نمیرم .
دوستان ممنون میشم جواب بدید .

5 سطحیه؟!!!

نمیدونم چی جواب بدم!!!
ببینید 5 یه بازی شوتر بی هدف تو جنگ جهانی بود و هیچ چیز جدیدی واسه عرضه نداشت به جز سوزوندن آدما اما 4 داستان غنی داشت که من فقط واسه کشتن اون zakharov تا آخر بازیو با رضایت کامل رفتم اما 5 واسم خسته کننده بود نمیگم بازی بدی بود اما چیزی که میخواستم نبود بازی فقط تو گزاشتن بمب خلاصه شده بود

دوستان نیخه پنجم هم از نظر داستانی در سطح بسیار خوبی برای این سری بوده و هست. منتهای مراتب بخاطر بازگشت به تم جنگ جهانی دوم روایت داستان یک نفر عاقلانه بنظر نمیرسیده ولی روایت داستان نبردهای WWII هرچند داستان ساده‌ای هستش به خوبی انجام گرفته. نمونه بارزش مراحل روس‌ها هستش که شخصیت بازی چندین‌بار از مرگ نجات پیدا میکنه تا بتونه تا آخرین لحظه و برافراشته شدن پرچم کشورش زنده بمونه... .
حرف از سطحی بودن هم خواهشا نزنید چون همونطور که گفتم روایت در هر دو بازی خوب هستش. همونطور که بارها گفتم مشکل این بازی تنها در اینه که دوستداران نسخه قبلی رو از فضاسازی اون بازی دور میکنه و دوباره ناخواسته به دوران جنگ جهانی دوم میاره. همین... .

همونطور که بارها گفتم مشکل این بازی تنها در اینه که دوستداران نسخه قبلی رو از فضاسازی اون بازی دور میکنه و دوباره ناخواسته به دوران جنگ جهانی دوم میاره. همین... .
Cod در اصل از اول هم همین بوده و به نظر من این نسخه تازه Cod شده !

من نگفتم بازی بدیه خیلیم خوبه مخصوصا اون مرحله اسناپریش من کلی حال کردم داستانشم خوبه گرافشم خوبه گیم پلیشم خوبه امااااااااااااااا.......فقط میگم در سطح 4 نیست گرافش که برابری میکنه در حالی که باید بالاتر باشه داستان 4 هم که فوق العاده غنی تر از این بود انصافا نبودددد؟داستان 5 فقط پیروز شدن تو جنگ بود که طبیعتا باید همینطور باشه چون مال جنگ جهانی دومه منم حرفی در این مورد ندارم اما اگه بخوایم با هم مقایسشون کنیم 4 سرتره.واقعا 5 به جز افکت آتش خارالعاده چیز دیگه ای هم داشت؟اگه داشت بگبد تا منم بفهمم
در ضمن این سایتارو ول کنید بشینید خودتون بازیو کندوکاو کنید چون این سایتا بنابر سلایق خودشون و کسی که گیم رو انجام داده نمره میدن اگه حرف اینا درست بود بازیا تو همه سایتا یه نمره می اوردن نه متفاوت
ign:call 4:9.4
ign:call 5:9.2

آخرین ویرایش:
من فقط نظرمو گفتم نظر همه دوستانم برام محترمه.ولی به همه شما توصیه میکنم اصلا به این سایتا توجه نکنید همشون سلیقه ای هستن مگه غیر اینه؟همونطور که گفتم اگه امتیازشون درست بود یه بازی تو 4 سایت 4 تا امتیاز متفاوت نمی اورد و همه این امتیاز های سایت ها منشاشون گیمر اون سایت هست و نظر همه مردم اون نیست.به هر حال هر کی یه سلیقه ای داره اونطوری که من از بازی دستگیرم شد اینو فهمیدم که 4 همه چیش{یه چیزایی هم بالاتر} با 5 برابری میکنه مخصوصا گرافیک که نباید اینطوری باشه
شب خوش دوستان:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or