Call of Duty: World at War | PC

logo-505x163.jpg

شركت سازنده : Treyarch
شركت پخش كننده : Activision
ژانر : Shooter
تاريخ عرضه : November 11, 2008
اسكرين شات ها : اينجا
تريلر ها : اينجا

سال پیش Infinity Ward با یک قدرت فراوان گیمرها را متحیر کرد.جلوه های گرافیکی ویژه , و یا یک قسمت مالی پلیر واقعا معتاد کننده.اما اکنون Treyarch شیوه IW را در جنگ مدرن پیش نگرفته و دوباره به جنگ جهانی دوم برگشته است.در واقع این Treyarch هست که بازی رو میسازه نه IW
Mark Lamia رئیس Treyarch میگوید: مردم دوست ندارند که همان WWII بازی کنند که قبلا بازی میکردند.در واقع Treyarch میخواهد تا بهترین شوتری را که مردم آنرا انتظار داند توصیف کنند.
World at War دو حالت campaign خواهد داشت. یکی از آنها Red Army نامیده میشود که نزدیک به اواخر جنگ جهانی دوم اتفاق می افتد.و دیگری که Pacific campaign است شما در نقش یک سرباز آمریکایی هستید که به مبارزه با ژاپنی ها میروید. Pacific campaigns واقعا در این سبک بسیار کمیاب است ,نسبتا به این خاطر که تکنولوژی به تسخیر گرفتن جنگل های پر آب و باشکوه نبوده است.

Lamia میگوید:این فقط درباره به کار گرفتن Pacific فقط به عنوان یک مکان نیست!...ما میخواستیم که به جنگل بریم و همه چیز را انجام دهیم.اما این در مورد پادشاهی دشمنان ژاپنی است که اساسا با دشمنان اروپایی متفاوت است.

call-of-duty-world-at-war-20080623001245076-000.jpg

روسی ها دوباره به WaW برگشته اند

سازندگان به ما یک ماموریت از بازی را نشان داند که بر اساس حمله به Makin Island در اگوست سال 1942 بود.ماموریت وقتی آغاز میشود که شما در نقش یک زندانی جنگی در زندان ژاپنی ها هستید و شما در مامور ژاپنی را میبینید که در حال شکنجه و اجرای آن بر روی یک شخص دریادار در جلوی شماست.این فقط یک cutscene در خود بازی بود.آیا واقعا این شکنجه در خود تاریخ اتفاق آفتاده؟ Treyarch برای این کار (تحقیق در مورد وقایع جنگ) با سربازان کهنه کار که از جنگ جهانی دوم زنده و باقی مانده بودند صحبت هایی را انجام داد و همچنین به مطالعه بیشمار در این زمینه پرداخت.

call-of-duty-world-at-war-20080622115729935-000.jpg
مرحله Makin Raid level

gameplay بازی این اطمینان این را که بازی بی رحم و خشن است را به شما میدهد.سربازان ژاپنی که مشهور به مبارزان جنگل بودند قادر خواهند بود ناگهان از هرجایی خودشان را ظاهر سازند زمانی که شما کمترین انتظار را از ان داشتید(انتظار اینکه از اونجا پیداشون بشه نداشتید).ژاپنی ها همچنین میتوانند استتار کنند در حالی که تنها چند یارد دور تر از شما هستند.یکی از راه های مقابله کردن با این تاکتیک این است که از شعله افکن (flamethrower)جهت سوزاندن و روشن کردن استفاده کنید و با این کار محیط را تغییر دهید.اگر شما علف های بلند و طویل را بسوزانید و تبدیل به خاکستر کنید ژاپنی ها دیگر هرگز نخواهند توانست که با آن خود را استتار کنند.همچنین تک تیر انداز های ژاپنی خود را با استتار به درختان میبندند و رمدت ها منتظر میمامنند.

call-of-duty-world-at-war-20080622115717827_640w.jpg

از دیگر جنبه های جالب در بازی این است که Treyarch راه های متعدد برای شیوه رزم آرایی به شما ارئه میدهد. برای مثال در Makin level جایی که سر آغاز مبارزه است در بالا دست یک دهکده ماهیگیری در فراز آب اتفاق میفتد , شما میتوانید به پایین دست دهکده رفته و از طریق آب به ساحل برسید و در امتداد ردیف های درختان عبور کنید یا میتوانید در همال بالا دست بر فراز آب بمانید. زمانی که جنگ به اوج رسید همه چیز به شما نزدیک میشود! از انفجار ها و هیاهو ها و نارنجک ها گرفته تا جنگ های خونین و مهلک hand-to-hand

call-of-duty-world-at-war-20080622115714592_640w.jpg
Treyarch همانند Infinity Ward یک شرکت مال Activision است که یقینا بسیار فایده رسان هستند. Activision قبل از این که COD4 شیپ شود بر روی انجین آن کار میکرده است. این چرخش دورهای (یک در میان) باعث شده است که سازنده ها بتوانند ویژگی های زیادی را به گیم پلی بازی بیش از نسخه قبلی بیفزایند. شاید موثر ترین خاصیت اضافه شونده در World At War از Modern Warfare خاصیت co-op چهار نفره باشد که به شما و سه بازیکن دیگر اجازه میدهد تا با هم قسمت single-player campaign بروید.این خاصیت برای اولین بار در سری COD است که اتفاق میفتد و همچنین بازی از قابلیت split screen در یک نمایش منفرد استفاده میکند.بعلاوه, بازی سطح سختی را بر اساس اینکه چند نفر بازی میکنند و سطح بازی آن ها چقدر خوب است می سنجد.

call-of-duty-world-at-war-20080622115727170_640w.jpg

در حالت مالی پلیر World at War از Modern Warfare پیروی میکند و بیشتر ویژگی های آن همان ویژگی های Modern Warfare است.
Lamia علاقه داشت که خاطر نشان کند که Treyarch در گیری زیادی با Call of Duty داشته است.
استدیو که United Offensive را ساخت, یک پک که برای سری اول COD بود(که فقط برای PC بود),بعلاوه Call of Duty: Big Red One که تنها برای کنسول ها بود و البته Call of Duty 3 بازیی که نقد های خوبی را دریافت کرد اما سرانجام توسط Modern Warfare تحت شعاع قرار گرفت. به نظر میرسد که کمپانی تجربه های زیادی را از این مشکلات بدست آورده است و همچنین وقت بیشتری نسبت به ساخت COD3 داشته است.این بازی از همان موتور بازیسازی Modern Warfare استفاده میکند.اگر Treyarch به همان نیرومندی Modern Warfare بازی را ارائه کند و با همان گیم پلی که Modern Warfare داشت میتوان یقین داشت که بهتری بازی شوتر خواهد شد.

ّ
First Look از رضا جان:love:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
خب می‌خوام نظر بدم :دی
به نظر من COD متعلق به جنگ جهانیه و به سختی میشه COD 4 رو بعنوان یه اسپین آف توجیح کرد، گیم‌پلی فوق‌العاده نامتعادلی داشت و بسیار بسیار کوتاه بود. ولی خیلی چیزها تو ِِCOD W@W وجود داره که میشه ازش بیشتر لذت برد، طوری که EGM نوشته بود بازی از COD 4 هم بهتره!
خب یکی از جالبترین نکات بازی سطح خشونتش هست که خیلی بالا رفته و جنگ رو اون چیزی که هست نشون داده، اگه تریلر Berlin Streets رو دانلود کنید کاملا متوجه فضاسازی عالی بازی می‌شید.
هیچی به خوبی این نیست که با یه پنزرشرک به یه تیم 5 نفره تیربار آلمانی شلیک کنی و دست و پاهاشون + مقدار زیادی خون رو ببینی که تو هوا معلق می‌زنه
نکته بعدی، حالت Co-Op نسخه PC هستش که میشه آنلاین 4 نفره بازی کرد و یه خصوصیت فوق‌العاده برای بازی محسوب میشه.
حالا تو همون تریلر شاهد یه چیز باحال هستیم، یک تعداد آلمانی زخمی تو ورودی مترو تسلیم شدند، انتخاب با شماست، میتونید کبابشون کنید (با Molotove) می‌تونید زنده بزاریدشون که خب کسی که دمو رو بازی می‌کرد ازشون باربکیو ژرمن درست کرد :دی
حالت آنلاینش رو فقط باید منتظر بتا موند تا ببینم بالانس هست به اندازه کافی یا یه چیز خزی مث COD 4 تحویلمون خواهند داد که اونم به لطف PC کاملا رایگانه و Key و اینا نمی‌خواد، همین ماه هم به دستمون می‌رسه...
به نظر من بهترین دنباله برای سری COD این بازی خواهد بود چون همون انتظاری که از یک Call of Duty دارم رو برآورده کرده

البته امیر یه کم داری نامردی میکنی ها :دی COD4 قسمت آنلاینش بد نبود...یه سری مشکلات داره که نمیدونم به چه امیدی همین جوری ولش کردن به امان خدا...
مثلا توی Perk هاش ،perk ـی که واقعا باعث بالانس بازی بشه خیلی کم هست و بر عکس یه سری perk ها داره که به گسترش فرهنگ ناپسندیده n00b ـیت کمک میکنه...مثل n00b Stand و 3X Frag و iron lugs (از این یکی بدم میاد چون اسنایپر n00b زیاد به تور ـم میخوره! :-W ) و غیره...
مشکلات هم با یه mod تقریبا حل شده... PAM4

ولی هنوز یه مشکل اساسی هست به اسم Fire rate بدون لگد !!! مخصوصا که HC هم بازی کنی با 1 تیر میمیری!

خوب بیخیال :دی اعلام نشده Beta Multi کی عرضه میشه ؟

نه جواد جان کلا مشکله :دی اتفاقا به نظر من اصلا پرک‌هاش مشکلی نداره :دی منو اگه ول کنن همینجور پرک سوار می‌کنم رو خودم :دی
کلا گیم‌پلی بالانسی نداره،‌ خصوصا مساله Recoil. هرچند WaW هم همچین ریکویل درست حسابی نداره ولی یه مقدار بهتره :دی
مثلا یه نفر مثل من تازه وارد یه سرور میشه با یه پروفایل جدید، عملا فقط می‌تونه روسپی گری کنه تو سرور تا لول آپ بشه :دی
این مد HC رو هم کلا باید بخاطرش IW رو آتیش زد :دی
تاریخ هم نداره بتا :دی گفتن اکتبر :دی

baha ! :دی یعنی به نظرت n00b stand مشکل نداره؟ مثلا روی 34 تا kill streak هستی یکی و میزنی بعد با این perk میزنه W-: واقعا میره رو اعصاب آدم :دی (این قضیه دیروز واسم پیش اومد)
این مد HC رو هم کلا باید بخاطرش IW رو آتیش زد :biggrin1:
اینو هستم :دی بنزینش با من :دی

امیر جان لیست perk های WaW اعلام نشده ؟

Perk 1:
- Special Grenades x3
- Satchel Charge x2
- M9A1 Bazooka x2
- Bomb Squad
- Bouncing Betty x2 (similar to claymores)
- Bandolier
- Primary Grenades x2
- M2 Flamethrower

Perk 2:
- Stopping Power
- Fireworks (explosives cause more damage)
- Flak Jacket (decreases damage taken by explosives)
- Gas Mask
- Juggernaut
- Camouflage
- Sleight of Hand
- Shades (decreases intensity of signal flares)
- Double Tap
- Overkill

Perk 3:
- Deep Impact
- Extreme Conditioning
- Steady Aim
- Toss Back (resets fuse on tossing back enemy grenade)
- Second Chance (ability to revive allies)
- Martyrdom
- Fireproof
- Dead Silence
- Iron Lungs
- Reconnaissance (shows artillery and tanks on map)

Vehicle Perk:
- Water Cooler
- Greased Bearings
- Ordnance Training
- Leadfoot
- Coaxial Machine Gun

سورس خبر PSU هست ولی رسمی رسمی نیست، هرچند به نظر درست میرسه :دی
حالا Kill Streakهاش هم اومده
یکیش Recon Plane هست با سه نفر کشته که مثل رادار عمل می‌کنه، Artillery Strike هستش که با پنج کشته می‌تونی درخواست پشتیبانی توپ خونه و خمپاره و اینا کنی در حد تیم ملی :دی و آخریش که خیلی جالب و پر ریسک به نظر میرسه Unleash the Dogs هستش که با 7 کشته همون سگ‌های قشنگ در COD 4 رو برای تو ظاهر می‌کنه. سگها رو اگه بکشی هم دوباره میان و تا وقتی زمان تموم بشه هستن، تقریبا فرار غیر ممکنه چون هرجا بری میان پیدات می‌کنن :دی

آخرین ویرایش:
ممنون

پرک های اعصاب خرد کن از الان مشخص کنم :دی

Special Grenades x3
Bouncing Betty x2 (similar to claymores) ( به قول معروف Clay n00b :دی)
M2 Flamethrower (این از اون چیزایی بشه که تو بازی گریه شخص بازی کننده رو در بیاره :دی)
Martyrdom
Iron Lungs

بقیه هم باید بازی کنم تا نظر بدم :دی

بعد امیر میشه لینک اون تریلر رو هم زحمت بکشی بدی؟

با این که من IW رو ستایش می کنم ولی نمیباست COD 4 رو با نام COD 4 بیرون بدن . اصلا COD یعنی جنگ جهانی . بعدشم کلا EGM نگفته بهتر از 4 شده ، همه جا از از سایت های معتبر تا مجله های معتبر اولش این نوشته است :" دنبال کردن بازی که 10 میلیون فروش کرده کار سختی است ، آیا Tre می تواند آن را تکرار کند ؟" آخر هم میاد از همه جهات مقایسه می کنه بازی رو میگه COD:WaW بهتره :دی بعدشم لطفا کسی نیاد این جا از Tre بد بگه واسه COD 3 . سازندگان برای این بازی فقط 3 ماه وقت داشتند که نتیجه شم "خوب" شده بود . حالا که دو سال دارن روش کار می کنن ببین چی میشه .

من دیوانه وار منتظر مراجل روسیه هستم . وای ! باز هم استالینگارد ! چه شود . راستی کسی اینجا COD:UO بازی کرده ؟ تو مراحل آخر اون بازی که با "یوری" بازی رو می رفتی تو لودینگ بازی یوری به دوست دخترش ناتاشا نامه می نوشت که یکم بازی رو احساسی می کرد ... تو این هم همین طور باشه خوبه.

پ.ن: من خودم به شخصه دوست دارم تا COD:XX بازی در مورد جنگ جهانی دوم باشه :دی

آخرین ویرایش:
من دیوانه وار منتظر مراجل روسیه هستم . وای ! باز هم استالینگارد ! چه شود . راستی کسی اینجا COD:UO بازی کرده ؟ تو مراحل آخر اون بازی که با "یوری" بازی رو می رفتی تو لودینگ بازی یوری به دوست دخترش ناتاشا نامه می نوشت که یکم بازی رو احساسی می کرد ... تو این هم همین طور باشه خوبه.

پ.ن: من خودم به شخصه دوست دارم تا COD:XX بازی در مورد جنگ جهانی دوم باشه :biggrin1:
باهات وحشتناك موافقم!:biggrin1:
اصلا اون حسي كه تو COD1,2 بود (3 رو زياد بازي نكردم) عمرا تو 4 نبود. منظورم حس جنگه!:biggrin1: تو 4 طرفت يه مشت عرب:sick: و آذربايجاني ضعيف بودن. ولي تو جنگ جهاني طرفت سربازاي هيتلرن:biggrin1:.
البته 4 خيلي قشنگ بود ولي هيچي مثل 2 نميشه.:love:
محيط فوق العاده شلوغ با تفنگهاي نيمه اتوماتيك در برابر تانكهاي تايگر.:evil:
به شخصه تا به حال از هيچ بازي اي كه در مورد جنگ جهاني بوده بدم نميومده مخصوصا COD1,2.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or