Call of Duty: Space Ops در حال ساخت ؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

b6321c67-dabd-4b79-905d-7ba3c5.jpg

درود .

این روزها بیشترین خبرها و نقدها پیرامون بازی جدید استدیو Treyarch یعنی Call of Duty: Black Ops میباشد حال پس از موفقیت بزرگی که Activision با MW2 بدست اورد این بار میخواهد
با COD : black ops این را تکرار کند .
چندی پیش شایعاتی پیرامون اینکه استدیو Sledgehammer بر روی یک عنوان جدید از سری COD کار میکند به گوش رسید که امروز مشخص شد یک عنوان جدید با نام Call of Duty: Space Ops میباشد این خبر را سایت gamasutra قرار داده است که این بازی تداعی کننده اینده و سربازانی که در فضا هستند میباشد
یک بار نیز شرکت EA نیز با ساخت بازی Battlefield: 2142 همین روند را پیش گرفت که اصلا موفقیت امیز نبود حال باید دید Activision چه خواهد کرد .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ™Meysam
عزیزم شما اول خودت برو یه سر تو دیکشنری ببین کلنل یعنی چی کلنل که یه اسم خاص نیست بعدم من گفتم درست یادم نیست چون خیلی وقت پیش بازی رو تموم کردم
اقا اصلا بحث اضافی واسه چی از ناظم انجمن میخوایم یه نظر سنجی در مورد داستان mw2 وbo بزاره
چی شد ؟ چون نصف بیشتر داستان رو نمی دونی چی به چیه یهو بحث داستانی بد شد ؟

• Like
Reactions: leonk13
اه پس دیگه دارند خرابش می کنند من خودم حالم از بازیا فضایی مثل هیلو و ئس افکت به هم می خوره یه بازی داشتیم باش حال می کردیم اینم دارند خرابش می کنند

اونوقت شما از چه بازیی خوشتون میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما از عناوین شاخ خوشتون نمیاد دیگه ؟ ناسلامتی ME2 یکی از بهترین بازی های چند سال اخیر لوده...!
به نظر من جالب میشه...! بالاخره باید به همه زمان ها یه سری بزنیم دیگه... خسته شدیم از بس ویتنامی و نازی و... کشتیم...!

دوست من کسی که 5 بار بازی رو تموم کرده باشه هر چقدرم تو بازی دقت نکنه میفهمه داستان بازی چیه
شاید سطحی فهمیده باشی اما بیشتر از نصف داستانو نفهمیدی .. اون از روایت گنگ داستان که من خودم به لطف دوستان خیلیشو فهمیدم اون هم از اون همه نقطه مبهم ....

mw2

شاید سطحی فهمیده باشی اما بیشتر از نصف داستانو نفهمیدی .. اون از روایت گنگ داستان که من خودم به لطف دوستان خیلیشو فهمیدم اون هم از اون همه نقطه مبهم ....

دوست من میشه یکی از جاهایی که داستان مبهم بود رو بگی ؟

واقعا تاپیک به کلی منحرف شد. یه پست دیگه در مورد داستان MW2 بزنید تا تاپیک به فنا بره. لطفا هر گونه مبهمات و جنگ و جدل در مورد MW2 رو برید تو پروفایل یا پیام خصوصی همدیگه بدید تا تاپیک هم سالم بمونه.

واقعا تاپیک به کلی منحرف شد. یه پست دیگه در مورد داستان MW2 بزنید تا تاپیک به فنا بره. لطفا هر گونه مبهمات و جنگ و جدل در مورد MW2 رو برید تو پروفایل یا پیام خصوصی همدیگه بدید تا تاپیک هم سالم بمونه.

مرسی فردین جان که رسیدگی کردی در کل باید یک تایپیک زده بشه تا دوستان اونجا از خجالت هم در بیان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or