Multi Platform Call OF Duty MWlll

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
IMG_5289.jpeg
IMG_5288.jpeg
Developer: Sledgehammer (multiplayer) & Infinity Ward (only story) & Treyrach (Zombies)
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: November 10, 2023
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
مولتی پلیر بازی خوبه. فعلا تا فصل اول شروع نشه زیاد نمیشه رو بالانس بودنش حساب باز کرد ولی در کل خوبه و گیرایی خوبی داره.

زامبی مد چیزی جز یه بولشت به تمام معنا نیست!
بالانسش به شدت مشکل داره + اینکه پر از باگه. یه سری اسلحه هارو حتی نمیشه به خاطر باگ استفاده کرد موقعی که میذارید تو loadout تون خود به خود میپره!
دشمنایی که اسلحه دارن یهو ناپدید میشن!
متاسفانه حتی نزدیک زامبی مد های قدیمی هم نیست.
نمیدونم روال این نسخه چجوریه ولی امیدوارم تو فصل اول حداقل چهارتا mission مثل زامبی مد های قدیمی بیارن.

مولتی پلیر بازی خوبه. فعلا تا فصل اول شروع نشه زیاد نمیشه رو بالانس بودنش حساب باز کرد ولی در کل خوبه و گیرایی خوبی داره.

زامبی مد چیزی جز یه بولشت به تمام معنا نیست!
بالانسش به شدت مشکل داره + اینکه پر از باگه. یه سری اسلحه هارو حتی نمیشه به خاطر باگ استفاده کرد موقعی که میذارید تو loadout تون خود به خود میپره!
دشمنایی که اسلحه دارن یهو ناپدید میشن!
متاسفانه حتی نزدیک زامبی مد های قدیمی هم نیست.
نمیدونم روال این نسخه چجوریه ولی امیدوارم تو فصل اول حداقل چهارتا mission مثل زامبی مد های قدیمی بیارن.
ایراد زامبی مدش میگم یک اینه که روی مود dmz که خودش بتا بود درست شده
دو اینکه مثل زامبی های قدیمی حمله های مرحله ای زامبی نداره و البته ای کاش PVP هم داشت باز میشد تحمل کردتش
تا من دانلود کنم فصل اول بازی رسیده.

این مطلبی که بلومبرگ کار کرده بازم اشاره ای داشته به خللی که IW تو کار مینداخته.
یه تغییر مدیریتی واقعا نیاز داره فکر میکنم با شروع سال چند نفری از اونجا کله بشند. مساله ای که تو IW وجود داشته قدیمی بوده و بالاخره یه اشاره ای بهش میشه.
View attachment 318329

این مپ زامبی محل دقیق پلیرهای دیگه رو اول بازی نشون میده.
View attachment 318330
اره مپ زامبی کلا تا اخر بازی جای بقیه رو نشون میده که خوب مهم هم نیست یه جورایی چون تعاملی نمیشه داشت میشه گفت با بقیه پلیر ها امیدوارم pvp رو بهش برگردونن یا حداقل انقدر بد باشه که dmz دوباره احیا بشه
یکی از مسخره ترین چیزای زامبی الان اینه که تیم 3 نفره میری تو بازی مثلا هر 3 نفر mission اینکه با ماشین 30 تا زامبی رو زیر بگیرید برداشتید
اما وقتی من راننده زامبی هارو زیر میگیرم برای یار هام حساب نمیکنه و اونا هم خودشون باید سوار ماشین بشن و زامبی زیر بگیرن
به نظرم این کار رو کردن که mission های بازی بیشتر طول بکشه

• Like
Reactions: VEGETAR and prop
حجم بازی روی سری ایکس برا من بدون وارزون و مدرن ۲! ، ۱۴۵ گیگه
پینگ هم عالیه
View attachment 318341
پینگ که باید عالی باشه سرور های خاورمیانه وصل میکنه دیگه نهایت باید 50 باشه پینگ ایرانی ها حجم هم درسته برای من فقط cod hq و مولتی mw3 شده 120 گیگ
دوستات برای شما وصل میشه برای من ارورdiverمیده
اره مشکلی نداشت رو xbox با dns رادار رفتم
diver برای اینه که نمیتونه اپدیت پلی لیست رو بگیره اگر رو کنسولی dns رادار رو تست کن اگر رو pc هستی میتونی چیز شکن بزنی رد میکنه

• Like
Reactions: VEGETAR
پینگ که باید عالی باشه سرور های خاورمیانه وصل میکنه دیگه نهایت باید 50 باشه پینگ ایرانی ها حجم هم درسته برای من فقط cod hq و مولتی mw3 شده 120 گیگ

اره مشکلی نداشت رو xbox با dns رادار رفتم
diver برای اینه که نمیتونه اپدیت پلی لیست رو بگیره اگر رو کنسولی dns رادار رو تست کن اگر رو pc هستی میتونی چیز شکن بزنی رد میکنه
زدم رد نکرد کسی رو ps5 مشکل نداره

به نظرم DNS رادار استیبل تر از شکنه . منم ظهر راحت وصل شدم
دوستان من بار اوله وارد مولتی کالاف روی کنسول میشم
روی Call of Duty موبایل یه مود داریم که 5 به 5 یا 10 به 10 میشیم مثلآ هرکی به عدد 100 رسید اون تیم برندس چنین مودی رو داریم اینجا ؟

به نظرم DNS رادار استیبل تر از شکنه . منم ظهر راحت وصل شدم
دوستان من بار اوله وارد مولتی کالاف روی کنسول میشم
روی Call of Duty موبایل یه مود داریم که 5 به 5 یا 10 به 10 میشیم مثلآ هرکی به عدد 100 رسید اون تیم برندس چنین مودی رو داریم اینجا ؟
فکر کنم منظورت اینه
اسمش team deathmatch عه هر تیمی به 100 عدد کشتن برسه برندس

‏از قسمت داستانی لذت بردم و طولانیم هست ولی دیگه ۴ ساعتم نیست کمه درست ! من از کمپین لذت بردم همه چی داره این کال اف داستانی زامبی مولتی وارزون دیگه چی بخواد ادم گان پلی مهندسی نرم گرافیک خدا فک انداز محتوا غنی رقیبش فقط ایپکسه ‏به بخش داستانی کال اف ۷ میدم ۱ نمره کم میکنم چون کم بود ولی من با حوصله میرم من که یه روز کامل پاش بودم لذتشو بردم خوب بود اسلیج همر اینفینیتی وارد ریون ... کارشونو بلدن ۲۰ ساله کالاف سازن و این گیم کینگه 🤌👑😍

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or