آخرین ویرایش:
بلهدوستان قابل بازی شده مولتیش؟
ایراد زامبی مدش میگم یک اینه که روی مود dmz که خودش بتا بود درست شدهمولتی پلیر بازی خوبه. فعلا تا فصل اول شروع نشه زیاد نمیشه رو بالانس بودنش حساب باز کرد ولی در کل خوبه و گیرایی خوبی داره.
زامبی مد چیزی جز یه بولشت به تمام معنا نیست!
بالانسش به شدت مشکل داره + اینکه پر از باگه. یه سری اسلحه هارو حتی نمیشه به خاطر باگ استفاده کرد موقعی که میذارید تو loadout تون خود به خود میپره!
دشمنایی که اسلحه دارن یهو ناپدید میشن!
متاسفانه حتی نزدیک زامبی مد های قدیمی هم نیست.
نمیدونم روال این نسخه چجوریه ولی امیدوارم تو فصل اول حداقل چهارتا mission مثل زامبی مد های قدیمی بیارن.
اره مپ زامبی کلا تا اخر بازی جای بقیه رو نشون میده که خوب مهم هم نیست یه جورایی چون تعاملی نمیشه داشت میشه گفت با بقیه پلیر ها امیدوارم pvp رو بهش برگردونن یا حداقل انقدر بد باشه که dmz دوباره احیا بشهتا من دانلود کنم فصل اول بازی رسیده.
این مطلبی که بلومبرگ کار کرده بازم اشاره ای داشته به خللی که IW تو کار مینداخته.
یه تغییر مدیریتی واقعا نیاز داره فکر میکنم با شروع سال چند نفری از اونجا کله بشند. مساله ای که تو IW وجود داشته قدیمی بوده و بالاخره یه اشاره ای بهش میشه.
View attachment 318329
این مپ زامبی محل دقیق پلیرهای دیگه رو اول بازی نشون میده.
View attachment 318330
پینگ که باید عالی باشه سرور های خاورمیانه وصل میکنه دیگه نهایت باید 50 باشه پینگ ایرانی ها حجم هم درسته برای من فقط cod hq و مولتی mw3 شده 120 گیگ
اره مشکلی نداشت رو xbox با dns رادار رفتمدوستات برای شما وصل میشه برای من ارورdiverمیده
زدم رد نکرد کسی رو ps5 مشکل ندارهپینگ که باید عالی باشه سرور های خاورمیانه وصل میکنه دیگه نهایت باید 50 باشه پینگ ایرانی ها حجم هم درسته برای من فقط cod hq و مولتی mw3 شده 120 گیگ
اره مشکلی نداشت رو xbox با dns رادار رفتم
diver برای اینه که نمیتونه اپدیت پلی لیست رو بگیره اگر رو کنسولی dns رادار رو تست کن اگر رو pc هستی میتونی چیز شکن بزنی رد میکنه
من ظهری با دی ان اس شکن ردش کردمزدم رد نکرد کسی رو ps5 مشکل نداره
فکر کنم منظورت اینهبه نظرم DNS رادار استیبل تر از شکنه . منم ظهر راحت وصل شدم
دوستان من بار اوله وارد مولتی کالاف روی کنسول میشم
روی Call of Duty موبایل یه مود داریم که 5 به 5 یا 10 به 10 میشیم مثلآ هرکی به عدد 100 رسید اون تیم برندس چنین مودی رو داریم اینجا ؟
یعنی چی بدون مدرن 2 ؟ مگه بود و نبود مدرن 2 تاثیر داره ؟
خوب اگر MW2 و MW3 رو داشته باشی حجم کلی به 280 گیگ اینطورا میرسهیعنی چی بدون مدرن 2 ؟ مگه بود و نبود مدرن 2 تاثیر داره ؟
شکن و بگذر رو امتحان کندوستات برای شما وصل میشه برای من ارورdiverمیده