Call Of Duty: MW2 | XBL

• Thread starter Thread starter The Kop
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان سوالی داشتم نمی دونم جاش اینجا هست یانه ؟ در مورد لیبل آپ کردن و رسیدن به پرستیژ 10 بصورت یدفعه ای که بعضاً مشاهده میشه که ظرف چند لحظه طرف از لیبل 1 به 70 و پرستیژ10 میرسه این چطوری امکان پذیر است؟

سلام دوستان سوالی داشتم نمی دونم جاش اینجا هست یانه ؟ در مورد لیبل آپ کردن و رسیدن به پرستیژ 10 بصورت یدفعه ای که بعضاً مشاهده میشه که ظرف چند لحظه طرف از لیبل 1 به 70 و پرستیژ10 میرسه این چطوری امکان پذیر است؟

این به این صورته که یک نفر یک دستگاه JTAG شده رو آنلاین میکنه و بازی رو هم هک میکنند (توی فایلهای pfi) دست میبرند. حالا هرکسی که به اون هاست وصل بشه، اتوماتیک به پرستیژ 10 میره و با هرتیر مثلا 25میلیون XP میگیره و از اینطور چیزها.
ولی به نظر من اینکار بچه بازی هستش و تمام لطف بازی رو میگیره. بازی کردن با اینطور افراد هم خیلی خسته کننده هستش، چون طرف پرستیژ 10 هستش ولی توی بازی همه اش تیر خور دشمن شده.
از این موضوع هم بگذریم که خیلی ها از این راه پولها به جیب زدند.

دوستان من در حال حاضر دارم COD:Black Ops می ترکونم ( تو 3 روز رسیدم لول 22 :d )

حالا یه سوال فندی داشتم ! بچه هایی که MW2 و BOps رو بازی کردن ، کدوم بیشتر حال میده ؟!

گیمر تگ : Pizhi Jun

سلام دوستان .
رفقای ما هوس کردن میخواستن یه Clan Match توپ بزارن . خیلی حرفه ای هستن . خلاصه هر کی از خودش و کلنش خیلی مطمئنه بیاد اسم کلنشو با اعضاشو لینک بزاره .

لطفا یکی گلیچ های این بازیو تو multiplayer mw2بهم یاد بده.من لول 43 هستم و استعدادم خوبه ولی نکاتی که یه بازیکن خوب وتا حدی عالی می دونرو نمی دونم.

بابا ول کنید این MW2 سگ مصبو!:d
از ساله 2009 که این تاپیکو زدم تا الان داریم اینو بازی می کنیم! تازه 2سال هم MW1 بازی کردیم..
رسما گیم پلی MW من اندازه کل سابقم توی لایوــه !
چه قدر MW آخه.. من که دیگه حالم بهم میخوره!

از ساله 2009 که این تاپیکو زدم تا الان داریم اینو بازی می کنیم! تازه 2سال هم MW1 بازی کردیم..

ممکنه قدیمی باشه ولی ازششو داره که هنوزم پرطرفداره .من که تفاوت خیلی چشمگیری بین MW2 و آخرین کال آو دیوتی یعنی black ops در قسمت مالتی پلیر نمی بینم.

بهروز جان از شما بعیده ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or