Call Of Duty: MW2 | XBL

• Thread starter Thread starter The Kop
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
دوستان چطور می تونم برای یک تفنگ 2 تا item نصب کنم.
مثلا دوربین و خفه کن.
از اونجایی که من بازیم زبونش المانیه از روی عکس perk بهت میگم!:d
perk 1 برو همونی که عکس $ داره رو انتخاب کن بعدش میتونی 2 تا item به سلاحت متصل کنی.

من تا 12 تیر صبحا از ساعت 11 تا 3 بعد از ظهر هستم.از 12 تیر به بعد از ساعت 2 و نیم بعد از ظهر تا 4 و نیم.
GT:Pouria X360
اد کردید ای دیه بازی سنترتونو بدید...
اصلا اون موقع کسی هست؟:دی

دیگه دارم نگران میشم!! امروز رفتم بازی wave4 هم گرفتم ولی بازم کسیرو پیدا نمیکنه!!! نمیدونم چطور میشه؟!؟ پینگم هم اینجوریه!!!

دیگه دارم نگران میشم!! امروز رفتم بازی wave4 هم گرفتم ولی بازم کسیرو پیدا نمیکنه!!! نمیدونم چطور میشه؟!؟ پینگم هم اینجوریه!!!

چون تعداد ایرانیا کمه و برای وصل شدن به افراد مثلا تو اروپا ping ت بد می شه
اما خوب باید پیدا کنه بعد از نهابتا 5 دقیقه
اما خوب راحترین کار ابنه که به دوستات join بشی

آقا یک راهنمایی برای دوستانی که میگن پیدا نمیکنیم بکنم
1.شمایی که تازه بازی را شروع کردی توی Team Death Match سرچ کنید
2.مود های دیگر را اگر میخواهید بازی کنید پایین صفحه قبل از انتخاب تعداد افرادی که در حال بازی هستن را گفته
3.مساله اصلی این هست که اگر توجه کنید پینگ از50 شروع میشه و هی میره بالا و از 150 دیگه چیزی نشون نمیشده ولی هنوز داره میره بالا تا به پینیگی که قابلیت بازی با شما را داشته باشه برسه حالا اینجا یک بحث دیگه این هست که توی هر تیمی باید بالانس لول ها رعایت شه شمایی که 1 هستی باید صبر کنی تا یک تیم یک بازdکن ضعیف کم داشته باشه تا شما را وارد اون بازی کنه
4شما اگر بازیت سرچ میکنه فقط باید منتظر باشی
ولی حالا هر کسی که حوصله صبر کردن نداره آیدی من که تا 4 روز آینده فعال هست را ادد کنید اکثر روز ها میام اومدم Invite کنید من هم زیاد بر بچ را میشناسم و هر روز با هم بازی میکنیم دو سه تا را دعوت میکنم بازی کنیم
َAmir70kh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or