Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
من ویدئو پایینیو کامل دیدم،بازی زیر و رو شده عملا.Rapid Fire مجله GI هم منتشر شد اطلاعات خوبی داره توش :
اینم خلاصه اطلاعات جدید در مورد مپ های بزرگ از jackfrags
چرا بازی بتا داره که یه نسخه عمومی شهریور میادسلام دوستان این باز ی دمو نداره تا شرایط سرورا و .. رو چک کنیم بعد خرید بزنیم؟
دوستان منتظر باشید بزودی یه کد میزارم واسه بتا هم واسه کنسول کار میکنه هم pc
هر کی گرفت خبر بده
لایک کنید تا بدونم که کدو میخاین میذارمش
احتمالا باید مربوط به جنگ داخلی سوریه باشه چون تو بخش داستانی مراحلی به تروریسم و جنگ داخلی سوریه اختصاص پیدا کرده تا جایی که من خوندم به هرحال جنگ ویرانگری بودهجیکوب مینکاف طراح بخش داستانی گفت: تعدادی از تستر های بازی هنگام تجربه این عنوان گریه افتاده اند.
به گفته او در این بازی تلاش شده چهره غمگین ،وحشی و ترسناک جنگ به تصویر کشیده شود و همین باعث شده برخی از سکانس های بازی تلخ از اب در بیایند.
از اونجا الهام گرفتن ولی اون کشور که وقایع تروریستی توش اتفاق میفوته ی کشور خیالیهاحتمالا باید مربوط به جنگ داخلی سوریه باشه چون تو بخش داستانی مراحلی به تروریسم و جنگ داخلی سوریه اختصاص پیدا کرده تا جایی که من خوندم به هرحال جنگ ویرانگری بوده
ی عمر کاد رو به خاطر مپ های کوچیکش مصخره میکردن اینکه کاد رسیده بتل تقصیر سازنده های کاد نیست تقصیر سازنده های بتلفیده که از سال 2002 تا به الان 64 نفر پلیر رو افزایش ندادن جدای اون هم باز سرعت کاد بیشتر از بتلفیده این وجه تمایز خوبی هست تازه بزرگترین برتری بتلفیلد که تخریب پذیری باشه رو هم نداره !من الان دارم Battlefield4 رو پلی میدم و گیم پلی های این رو هم میبینم.
احساس میکنم خیلی شبیه همن!
چرا CoD سعی میکنه شبیه بتل شه و بتل سعی میکنه شبیه CoD شه؟
به نظرم بتل باید بتل بمونه با ویژگی های خودش CoD هم باید خودش باشه.