Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
باید فعال بشه؟؟! چون autoaim نیود برا منسلام
شما Auto Aim داری بجاش که اونا ندارن!
اتفاقا PCبازا صداشون دراومده که مقابل کنسول بازا سخته کار بخاطر AA شون
که بنظر من هردو سمت دارن جو میدن.
بتل رویال همیشه چالش برانگیز بوده.
#تمرین_زیاد
فکر میکنم تقریبا همه بازی ها روی کنسول دارن تو این بازی هم دیفالت فعال هست.autoaim دقیا کجاست؟
من ندیدم داخل تنظیمات
سلام
شما Auto Aim داری بجاش که اونا ندارن!
اتفاقا PCبازا صداشون دراومده که مقابل کنسول بازا سخته کار بخاطر AA شون
که بنظر من هردو سمت دارن جو میدن.
بتل رویال همیشه چالش برانگیز بوده.
#تمرین_زیاد
چک کردم فعال بود زیاد تاثیری نداره!!! بازم تو صدم ثانیه میکشنت???فکر میکنم تقریبا همه بازی ها روی کنسول دارن تو این بازی هم دیفالت فعال هست.
به نظرم وقتی میشه به pc دسته وصل کرد و به ps4 هم موس کیبورد دیگه بحثش بی فایدس. هرکی حر حالتی فکر میکنه راحت تره بازی میکنهView attachment 137587
قدرت aim assist
از همون زمان بتای بازی گفتم ایم اسیست بازی اتو ایمه.
پ.ن: با پی سی ام
والا من بخاطر اینکه دستگام به ف...ک عظما رفته و چند روز نتونستم بازی کنم افسردگی گرفتمسلام بچه های شوتر باز گل...
من از زمان BO2 به اینور هیچکدوم از COD هارو بازی نکردم...
البته BO2 هم فقط مولتی میزدم ولی دیگ درگیر JRPG ها بودم...
گفتم بعد از چندییین سال، یک مدت دیگه بزنم تو کار COD و مولتی...
این بازی چطوره ؟
دیر که نکردم ؟
سروراش و حجم آپدیت برای منی ک تازه بازی رو میخام بخرم و اینارو بهم بگید و پیشنهاد بدید بگیرم یا ن !!!!
بسی تشکر...
والا من بخاطر اینکه دستگام به ف...ک عظما رفته و چند روز نتونستم بازی کنم افسردگی گرفتم
منم مثل شما خیلی وقت بود مولتی نزده بودم ولی تعریف و تمجیدهای مولتیش رو که شنیدم خریدم و پشیمونم به هیچ عنوان نشدم
مولتیش عالیه وارزونش هم همینطور
ولی اپدیتهاش اکثرا از حجیم کننده استفاده میکنند وخیلی حجم دارن(اینو در نظر داشته باش)
من 8 مگ شاتل دارم بیشتر وقتها بدون دردسر بازی میکردم و حتی داخل وارزون پکت لاس نداشتم یا اگرم داشم کم بود(قبلا پکت لاسم زیاد بود ولی الان نه,نمیدونم چیطو شد که ایطو شد)البت پینگ صبحها بهتر بود تا شبها
در کل ارزش خرید داره
سوال اولت رو نمیدونم والافدا داداش...
مرسی از پاسخگویی...
من مخابراته نتم، بنظرت اوکی خاهد بود سر آنلاین بازی کردن ؟
و میگما دیر که نیست Jump بکنم به این بازی ؟ - یعنی COD بعدی کی میخاد بیاد و اینا... (اینو نگیرم ۳ ماه دیگه بعدیش بیاد!!)
من کلا فقط آمار بازی های ژاپنی رو دارم آخه...
خخخخخ...
خوب پس حجمشون بالاس، فقط میخام بدونم من الان دیسک رو بزارم داخل کنسول، چند گیگ آپدیت میزنه تو صورتم ؟
تو کدوم مپ هست تو شیپمنت بالای 50 میشه راحت گرفت ولی دوستان خیلی حرفه ای هستن تو فرومView attachment 137587
قدرت aim assist
از همون زمان بتای بازی گفتم ایم اسیست بازی اتو ایمه.
پ.ن: با پی سی ام
بستگی به مودش و تایمش و تعداد پلیر هم داره، انتظار نداری که 6 تا پلیر رو 160 بار توی 5 دیقه بکشم؟ هدفم هم از اون عکس این نبود که بگم چقدر شاخم میتونم کیل بگیرم و فلان، گفتم با ایم اسیست گیم پد همچین بی دفاع هم نیستی در مقابل موس و کیبورد.تو کدوم مپ هست تو شیپمنت بالای 50 میشه راحت گرفت ولی دوستان خیلی حرفه ای هستن تو فروم