Multi Platform Call of Duty Modern Warfare

سازنده
Infinity Ward
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
یه معجزه برا کال اف اتفاق افتاده:|
رسما ترکوندن:| از همین الان معتاد مولتی بازیش شدم:|
قشنگ تمام چیزایی که این سری نیاز داشت رو داره سنگینی سلاح ها گرافیک درست حسابی گیم پلی خفن...
قابلیت فست ران بازی روانی کنندس چقدر هم انیمیشن فست رانش خداست تازه برا سلاح های سبک و سنگین هر کدوم انیمیشن متفاوت داره
روانیش شدم:D

اصلا انتظار همچین نمایشی رو نداشتم یعنی به هرچی که گفتن عمل کردن عالی بود میبینم که اخراج مدیر اکتیویژن نتیجه داده (اکتی بود؟) و آدم شدن ولی عجیبه دیشب گفتن بازی سیزن پس نداره و همه چی free ولی همین دو روز پیش امدن تو ctr ات اشغالای microtransaction اضافه کردن در صورتی که قول داده بودن هیچی اضافه نکنن!.....فازشون چیه

• Like
Reactions: VEGETAR
اصلا انتظار همچین نمایشی رو نداشتم یعنی به هرچی که گفتن عمل کردن عالی بود میبینم که اخراج مدیر اکتیویژن نتیجه داده و آدم شدن ولی عجیبه دیشب گفتن بازی سیزن پس نداره و همه چی free ولی همین دو روز پیش امدن تو ctr ات اشغالای microtransaction اضافه کردن در صورتی که قول داده بودن هیچی اضافه نکنن!.....فازشون چیه
اکتی دروغ گوی گنده ای BO4 زمان انتشار هیچ گونه پرداخ درون برنامه نداشت تا یـ ماه هم وضعیت عالی بعد که آب ها از اسیاب اافتاد شروع کرده به چاپیدن ملت الانم کلی المان P2W و لوت باکس بهش اضافه کرده اینم مسثنا نیست ....

• Like
Reactions: JohnnySilverhand
اکتی دروغ گوی گنده ای BO4 زمان انتشار هیچ گونه پرداخ درون برنامه نداشت تا یـ ماه هم وضعیت عالی بعد که آب ها از اسیاب اافتاد شروع کرده به چاپیدن ملت الانم کلی المان P2W و لوت باکس بهش اضافه کرده اینم مسثنا نیست ....
الان دقیقا امده بودم همین بگم پس مدیرشون هنوز هست:D

• Like
Reactions: VEGETAR
دود کردن اسلحه ها هنگام شلیک و ریلود :

screenshot (13).jpg

screenshot (12).jpg

انیمیشن مردن و فیزیکش واقعا عالیه من یادمه همیشه کاد رو به خاطر انمیشن مردن ضایش مصخره میکردن ولی الان انمیشن و فیزیک بازی رسما یـ چیز روانی کننده شده طرف مثلا داره تو عرض حرکت میکنه همون موقع هدشات میشه تو همون مسیری که داره میوفته دیگه یـ انمیشن از پیش تعیین شده نمیبینم اگه مثلا دیوار کنارش باشه قشنگ میره با جنازش تو دیوار و به شکل دیوانه واری موقع خوردن به دیوار واکنش نشون میده بدنش !!! یا مثلا اصلحش خیلی شیک و مجلسی پرت میشه تو هوا اصلا یـ وضعیه انمیشن و فیزیک بازی !!!

آخرین ویرایش:
دود کردن اسلحه ها هنگام شلیک و ریلود :

View attachment 112558

View attachment 112559

انیمیشن مردن و فیزیکش واقعا عالیه من یادمه همیشه کاد رو به خاطر انمیشن مردن ضایش مصخره میکردن ولی الان انمیشن و فیزیک بازی رسما یـ چیز روانی کننده شده طرف مثلا داره تو عرض حرکت میکنه همون موقع هدشات میشه تو همون مسیری که داره میوفته دیگه یـ انمیشن از پیش تعیین شده نمیبینم اگه مثلا دیوار کنارش باشه قشنگ میره با جنازش تو دیوار و به شکل دیوانه واری موقع خوردن به دیوار واکنش نشون میده بدنش !!! یا مثلا اصلحش خیلی شیک و مجلش پرت میشه تو هوا اصلا یـ وضعیه انمیشن و فیزیک بازی !!!
نگفتن هنگام عرضه چندتا map داره ؟ و قراره map جدید اضافه کنن ؟

چیز بدی نیست که .. عالی شد
بله چیز بدی نیست ولی اینم درنظر بگیر که با حذف شدن سیزن پس اسکین پرایس رو 20 دلار بکنن تو پاچه ی ملت یا یه تفنگ رو 30 دلار بفروشن انقدر سر این لوت باکسا اعصابم خورد شد کهbo4 رو پاک کردم (حداقل بتلفیلد اسلحه رو نمیذاشت تو لوت باکس اونم اسلحه ای که توی روند بازی تاثیر میذاره)

منو خیییییلی یاد مولتی های mw2-3 انداخت!
مخصوصا اون مود 2v2، یادمه با چندتا از دوستان همیشه 4-5 نفری custom game بازی میکردیم و خیلی خوب بود :D
در کل حداقل بخش مولتی بازی که عالی بوده، spec ops هم که برگشته و از اون مهمتر مد های 20v20 + بازی های بالای 100 نفره :| هم داخل بازی هستن...
خیییییلی وقت بود که نسبت به cod هیچ احساس خاصی نداشتم :| ولی اینو حتما باید بازی کرد :D

• Like
Reactions: Natural Killer
اصلا انتظار همچین نمایشی رو نداشتم یعنی به هرچی که گفتن عمل کردن عالی بود میبینم که اخراج مدیر اکتیویژن نتیجه داده (اکتی بود؟) و آدم شدن ولی عجیبه دیشب گفتن بازی سیزن پس نداره و همه چی free ولی همین دو روز پیش امدن تو ctr ات اشغالای microtransaction اضافه کردن در صورتی که قول داده بودن هیچی اضافه نکنن!.....فازشون چیه
اتفاقا قول داده بودن اضافه کنند:-" نگفته بودن mtxبه طور دقیق ولی چیزی که گفته بودن قشنگ مشخص بود mtx رو میگن:دی

در مورد آیا چیز بدی هست یا خیر تو اون تاپیک خبریه نینتندو پست دادم...بیش از این سر CTR بهتره جاهای بی ربط اسپم ندم:)) :-"

• Smile
Reactions: JohnnySilverhand
خیلی لذت بردم از تریلر و استریم با تشکر از یوتیوب IGN. بازی رسما تغییر کرده و مشخصه سنگین تر شده گیم پلی اما سرعت بازی هم کمی بالانس تر(نه الزاما کندتر یا تندتر) شده. درواقع به کالاف امسال امیدوارشدم!
پ.ن: کسی هست برای نسخه وان شریک بشه؟ قصد پیش خرید دارم.

• Like
Reactions: kamyy and VEGETAR

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or