Call of Duty: Modern Warfare 3 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter DRIVER
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی تایه هفته دیگه لیک شدش میاد میزنیم به بدن ایشالا میانگین امتیازاش هم بالای 90 میشه

مثل هر سال بهترین جذاب ترین پر فروشترین FPS دنیا میشه و رکورد فروش 25میلیونی Black Ops رو میشکنه تا الان میانگین MW1:94 MW2:93 بوده اینم مثل اونا میشه

MW3 که فکر نکنم به خوبی 2نسخه قبلی باشه ولی هرچی باشه از بلک اوپس بهتره کلا من با این بلک اوپس مشکل داشتم نمیدونم چرا اصلا باهاش کنار نیومدم و اصلا خوشم نیومد

من چون کنسول نداشتم الان دارم بلک اپس بازی میکنم واقعا واجعست برای من !! cod های قبلی کجا و بلک اپس کجا...
ولی فکر کنم این mw3 شماره ی بدی نشه !
به نظر من هر ایرادی که داشته باشه ولی داستان قوی و درگیر کننده ای داشت.

تریلرش دیدم به نظرم بازی پیشرفت کرده بود نسبت به اون تریلر اولش کلا امیدوار شدیم :d
به نظر من هر ایرادی که داشته باشه ولی داستان قوی و درگیر کننده ای داشت.
داستانش رو اعصاب بود همش داشت استرس وارد میکرد :| مرحله آخرش غیر قابل تحمل بود (منظورم اون تیکه آخرشه :d )بعضی جا ها خشونت بازی خیلی میرفت بالا انگار داری زامبی کشی میکنی /:)
کلا خیلی ها مثل من باهاش مشکل داشتن :d

نه اتفاقا به نظر من BO خیلی خوب بود فقط دوتا اشکال عمده داشت یکی کیفیت خیلی پایین تکسچرهاش و دیگری اینکه اسلحه ها مثل پَرِ کاه بودن.:d

نمیخوام اصلا بحث COD BO رو اینجا بکنم ولی مطمئنا لذت MW1,2 رو به من نداد ولی واقعا از BO هم لذت بردم و واقعا مشکلی باهاش نداشتم...

بیایید درباره MW3 صحبت کنیم که انشاالله قراره خواسته های هممون رو بار دیگه برآورده کنه... به امید پیروزی!...

MW 1 یه شاهکار به تمام معنا بود...تمامیه کارکترها حرکاتشون کاملا طبیعی و نرم جلوه میداد...انصافا اون فیلم بود..هیچ شرکتی به چز Infinity Ward با اون بازیسازای قبلیش نمیتونه همچین بازی استثنایی خلق کنه...من خودم بعید میدونم mw3 بتونه موفقتر از شماره 2 بشه...

کی بشه بازی مثل mw 1 منرو متحول کنه خدا عالمه.

MW 1 یه شاهکار به تمام معنا بود...تمامیه کارکترها حرکاتشون کاملا طبیعی و نرم جلوه میداد...انصافا اون فیلم بود..هیچ شرکتی به چز Infinity Ward با اون بازیسازای قبلیش نمیتونه همچین بازی استثنایی خلق کنه...من خودم بعید میدونم mw3 بتونه موفقتر از شماره 2 بشه...

کی بشه بازی مثل mw 1 منرو متحول کنه خدا عالمه.
100% باهات موافقم
من با mw زندگی کردم :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or