adel3532
کاربر سایت
کاملا با اینایی که نوشتی موافقم . کاملا درستهتموم شد:
تا آخر بازی نظر من یه ذره تغییر کرد...ولی بر خلاف سال های پیش اصلا از رقیبش بهتر نبود,یعنی کاملا تو یه سطح بود.اگه داستان فوق العاده ی کال اف نبود,مراحل تکراریش به شدت باعث خورد شدن بازی می شد.
پایان بازی هم خوب بود,ولی به نظر من اگه پرایس اون مرحله ی پراگ می مرد و مک تاویش ماکاروف می کشت خیلی بهتر می شد...یک به خاطر اینکه پرایس پیرتر بود,دو به خاطر اینکه مک تاویش اول بازی یه بار زخمی بود و اینکه دوباره زخمی شد یه ذره ابهتش رو زیر سوال برد,سه کشتن شخصیتی که سه نسخه شخصیت محوری داستان بوده اونم وسط بازی باعث شد از محوریت در بیاد و در یک یک سوم بازی,مقام محبوب ترین شخصیت بازی رو که تو نسخه های قبلی بدست آورده بود به پرایس بده و در آخر اینکه مک تاویش خودش زاکایوف و شپرد رو کشته بود,اگه ماکاروف رو هم می کشت جالب تر می شد...
یوری شخصیت جالبی بود,خوشم اومد.به خصوص اون فلش بکی که مهم ترین اتفاقات دو نسخه ی قبل رو از نگاه یوری نشون داد.
و نظر آخر در مورد سند من,شخصیت خوبی بود,ولی نسبت به کسایی که جانشینش شد یه ذره کمتر بهش پرداخته شده بود.تو نسخه های قبلی Gaz و ghost این نقش رو بر عهده داشتن که خب هر دو تاشون تو ذهن موند و شخصیتشون خوب به یاد موند,یه ذره سند من کمتر پرداخته شد بهش هر چند مرگش جالب بود.من تا اخر بازی منتظر بود این mac milan رو دوباره ببینم ولی فقط صداش تو بازی بود.و صد البته خیلی دلم می خواست جانشین شپرد یعنی overlord رو هم ببینم صدای باحالی داشت!ایده ی عکس چهار نفره ی گوست,سند من,پرایس و مک تاویش هم خوب بود.
البته با امتیاز و مقایسه ت موافق نیستم