Call of Duty: Modern Warfare 3 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter DRIVER
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تموم شد:
تا آخر بازی نظر من یه ذره تغییر کرد...ولی بر خلاف سال های پیش اصلا از رقیبش بهتر نبود,یعنی کاملا تو یه سطح بود.اگه داستان فوق العاده ی کال اف نبود,مراحل تکراریش به شدت باعث خورد شدن بازی می شد.
پایان بازی هم خوب بود,ولی به نظر من اگه پرایس اون مرحله ی پراگ می مرد و مک تاویش ماکاروف می کشت خیلی بهتر می شد...یک به خاطر اینکه پرایس پیرتر بود,دو به خاطر اینکه مک تاویش اول بازی یه بار زخمی بود و اینکه دوباره زخمی شد یه ذره ابهتش رو زیر سوال برد,سه کشتن شخصیتی که سه نسخه شخصیت محوری داستان بوده اونم وسط بازی باعث شد از محوریت در بیاد و در یک یک سوم بازی,مقام محبوب ترین شخصیت بازی رو که تو نسخه های قبلی بدست آورده بود به پرایس بده و در آخر اینکه مک تاویش خودش زاکایوف و شپرد رو کشته بود,اگه ماکاروف رو هم می کشت جالب تر می شد...
یوری شخصیت جالبی بود,خوشم اومد.به خصوص اون فلش بکی که مهم ترین اتفاقات دو نسخه ی قبل رو از نگاه یوری نشون داد.
و نظر آخر در مورد سند من,شخصیت خوبی بود,ولی نسبت به کسایی که جانشینش شد یه ذره کمتر بهش پرداخته شده بود.تو نسخه های قبلی Gaz و ghost این نقش رو بر عهده داشتن که خب هر دو تاشون تو ذهن موند و شخصیتشون خوب به یاد موند,یه ذره سند من کمتر پرداخته شد بهش هر چند مرگش جالب بود.من تا اخر بازی منتظر بود این mac milan رو دوباره ببینم ولی فقط صداش تو بازی بود.و صد البته خیلی دلم می خواست جانشین شپرد یعنی overlord رو هم ببینم صدای باحالی داشت!ایده ی عکس چهار نفره ی گوست,سند من,پرایس و مک تاویش هم خوب بود.
کاملا با اینایی که نوشتی موافقم . کاملا درسته
البته با امتیاز و مقایسه ت موافق نیستم ;)

آقا یهـ جای بازی گیر کردم!
اونجا جای برج ایفل از دور به دشمنا شلیک می کنم ولی اصلا تموم نمیشنـ !
چی کار کنمـ ؟!
تیر بزن برو جلو تا برسی به آخرین جانپناه . بعد با اون نارنجک رنگیا تانکا رو علامت گذاری کن که منفجرشون کنن برات و بعدش یه صحنه ی توپ ببینی

بازی بالاخره تموم شد

خیلی بازی هیجان داشت به نظر من نسبت به نسخه های قبلی هیجانش خیلی بیشتر شده بود و یک لحظه هم بازی ساکن نبود حالت سینمایی بازی هم به بهترین شکل ممکن درست کرده بودن

اسپویل

من اول فکر میکردم یکی دیگه اصلا نمیمیره ولی الان فهمیدم کاپیتن پریس هست که به هیچ وجه نخواهد مرد حتی اگر 10 بار از هلیکوپتر سقوط کنه..:d

اگر بخوایم این رو با BO مقایسه کنیم از هر لحاظی که فکرش رو بکنی جلوتر بود مخصوصا هوش مصنوعی یارهای خودی و دشمن ها
مدت زمان بازی هم برای من روی درجه سختی وترن 7 ساعت و 57 دقیقه بود که به نظرم خیلی خوب بود و نسبت به MW2 که 5 ساعته روی وترن تمومش کردم بیشتر بود..

یک سری باگ هم بازی داشت که عجیب بود..

http://img4up.com/up2/87362971366492751735.jpg
http://img4up.com/up2/59121171092095870076.jpg
http://img4up.com/up2/81540843616744323542.jpg
پلاک فارسی تو آلمان چی کار میکنه..!
http://img4up.com/up2/53234361404071582777.jpg

بازیو تموم کردم

میتونم بگم کاملترین عنوان سری MW بود . از همه لحاظ گرافیک , هیجان , داستان و...
تنوع محیط ها فوق العاده بود بعضی از صحنه هاش واقعا ادم رو احساسی میکرد :
مردن yuri یا soap یا صحنه حمله تروریستی به شهر لندن که نشون داد جنگ جز خرابیو ویرانی و چیزی نداره
تصمیم گرفتم امروز از شماره یک دوباره بازی کنم . یاده مرحله چرنوبیل میوفتم ذوق زده میشم :d

دوستان دقت کردین وقتی بازی نصب هم شده ولی درایو داره کار میکنه البته نه زیاد مثلا وقتی میری تو اسپشیال اوپس یا تو مولتی که افلاین بازی کنی یه کم شدت پیدا میکنه این جریانش چیه ؟ کسی میتونه نظر بده ببینیم چرا ؟

بنده ام بازیو تموم کردم
بسیار ضعیفتر از MW و حتی MW2 بود
نکات منفی : ضعف شدید بازی تو روند داستان - مراحل که 70 درصدش کپیه MW2 بود - ضعف موسیقی که خیلی نسبت به شماره های پیشین پسرفت شدیدی داشت - کیفیت تکسچر و بافت و نورپردازی در یک کلمه افتضاح - ضعف حتی سینمایی شدن بازی که تو مردن دوستانمنونم حتی درصدی از سکانس کشته شدن GHOST تو MW2 هم ناراحت نشدم انقدر بی روح کار شده بود
نکات مثبت : گیم پلی لذت بخش - شخصیت پردازی درخور سری - سکانس آخر بازی
امتیازات :
گرافیک: 7.5
گیم پلی : 9
داستان : 8
صداگذاری و موسیقی: 8

امتیاز کل : 8
-----------------
کسی آهنگ آخره بازیو داره ؟

بازی تموم کردم
خیلی باحال بود
مخصوصا داستانش که مکرو را به کالاف دیودی 4ربطش دادن و آخرش با کاپیتان پرایس بازی میکنیم (نا مرد با اون سیگارش ما رو به یاد COD4انداخت

خیلی بد چک پوینت میده!موندم رو وترن بخام برم چه عذابی در انتظارمه!! عذابن الیم!

مثلا اون مرحله پاریس میرن تو چاه باید یه مسری 2 3 دیقه ایی رو بریم بعد کشته شیم باید کل این مسیر 2 3 دیقه ایی رو دوباره بریم.رو وترن فکر کنید مثلا قراره اونهمه ببازیم دیگه چی میشه!

خیلی بد چک پوینت میده!موندم رو وترن بخام برم چه عذابی در انتظارمه!! عذابن الیم!

مثلا اون مرحله پاریس میرن تو چاه باید یه مسری 2 3 دیقه ایی رو بریم بعد کشته شیم باید کل این مسیر 2 3 دیقه ایی رو دوباره بریم.رو وترن فکر کنید مثلا قراره اونهمه ببازیم دیگه چی میشه!

اتفاقا بنظرم وترن بازی خیلی از شماره های قبلی که بعضی جاهاش واقعا رو مخ بود اسون تره . تقریبا به جز مرحله اخرش جای خاصی گیر نمیکنی .

اون مسیر 2 3 دقیقه ای هم وسطش چک پوینت میده بهمون . وقتم خیلی زیاد داریم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or