Call of Duty : Modern Warfare 2 | PS3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها بازی 10 نوامبر میاد ولی نسخه ی 360 دو روز پیش من گرفتم و رفتم.
خیلی باحاله اولش مثل Modern Warfare 1 توی منطقه ی آموزشی هستیم توی پایگاه Phoenix توی افغانستان
اون مرحله ی معروف برفیش که توی E3 نشون داد مرحله 3 هستش
.واقعا بازیش عالیه از دستش ندین منم وقتی اومد روی PS3 میخرمش چون آنلاینش حرف نداره
موفق باشید

Last edited by a moderator:
AA و کیفیت بافت ها تو دو شماره قبلی رو PC از کنسول ها بهتر بود;)

من که خیلی منتظرشم...میگن خیلی خشن شده:love::love::evil::biggrin1:
cod4 که سازندش همینi.w
ign به نسخه کنسولی یک امتیاز بیشتر از نسخه pc داده در گرافیکش
البته گفته که یکم نسخه pc بهتر که مشخص نسخه کنسولی در res
کمتر اجرا میشه عوضش روی 60 fps هستش

آخرین ویرایش:
من يه سؤال بپرسم نميزنيد؟؟؟؟؟:biggrin1:

اين بازی چه چيزی داره اينهمه ميميريد براش؟
اگه ميشه بگيد که منم اومد بخرم با هم يه حال توپی بکنيم

من يه سؤال بپرسم نميزنيد؟؟؟؟؟:biggrin1:

اين بازی چه چيزی داره اينهمه ميميريد براش؟
اگه ميشه بگيد که منم اومد بخرم با هم يه حال توپی بکنيم

ميخوام بدونم گيم پليش در حد killzone 2 هست يعنی اونقدر جو سنگين و حالت واقع گرايانه داره؟

ميخوام بدونم گيم پليش در حد killzone 2 هست يعنی اونقدر جو سنگين و حالت واقع گرايانه داره؟
مطمعن باش جو خیلی سنگینی داره من خودم از شب تا صبح COD4 بازی میکردم دارم بهت میگم
بازم میگم مطمعن باش از خرید این بازی پشیمون نمیشی

جو سنگين از نظر سختی جنگ نميگم اگه killzone 2 بازی کرده باشيد صدا ها موسيقی رنگ بندی نورپردازی مدل دشمنا يه حس سنگينی به آدم ميداد ميخوام بدونم اينم اينجوريه؟؟؟؟

موسیقی که همه میدونن عالیه صدا گذاری هم مثل همه بازیا FPS در حد خیلی خوبه ،از نظر واقع گرایانه هم که انیمیشن character ها واقعا در بهترین حالت قرار داره
ودر آ خر مطمعن باش هیچ وقت از کشتن دشمنا سیر نمیشی از بس با حال میمیرن:biggrin1:(مثلا یارو در حال دویدن تیر بارونش میکنی به شکل خیلی طبیعی میفته رو زمین)

جو سنگين از نظر سختی جنگ نميگم اگه killzone 2 بازی کرده باشيد صدا ها موسيقی رنگ بندی نورپردازی مدل دشمنا يه حس سنگينی به آدم ميداد ميخوام بدونم اينم اينجوريه؟؟؟؟

صدرا جون اگه 360 داری برو نسخه 360 اش رو بگير اونوقت اگه حال کردی ( البته مطمئنم که حال ميکنی ) بعد برو نسخه پلی 3 رو بخر ...... اين بهترين راهه ...... اينجوری ضرر هم نميکنی
گيم پلی اين بازی مطمئن باش راضيت ميکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or