Call of Duty : Modern Warfare 2 | PS3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عكسهاي جديد..
1z23psx.jpg
5ajj0j.jpg
kef28w.jpg
2yk0rgl.jpg
34y1rhk.jpg

دوستان خواهشا از حرفام ناراحت نشين ولي من فرق خاصي بين MW2 و بقيه ي FPS هاي اين نسل نميبينم...
نميدونم مقايسه ي بين MW2 و KZ2 درست هست يا نه ولي فك نميكنم به باحالي اون بشه...:-"

عكسهاي جديد..
1z23psx.jpg
5ajj0j.jpg
kef28w.jpg
2yk0rgl.jpg
34y1rhk.jpg

ببخشید این عکسای فیلم 2 Modern Warfare هست یا بازی Modern Warfare 2؟:biggrin1::biggrin1:
دوستان خواهشا از حرفام ناراحت نشين ولي من فرق خاصي بين MW2 و بقيه ي FPS هاي اين نسل نميبينم...
نميدونم مقايسه ي بين MW2 و KZ2 درست هست يا نه ولي فك نميكنم به باحالي اون بشه...:-"
منظورت از باحالی چیه؟ اگه منظورت گیم پلی باشه, که باید دید ولی گرافیک این از کیلی بیشترِ .
======
و یه سوال دیگه این عنوان اسمش COD 6:MW 2 هست یا MW 2 یا COD:MW 2???؟؟؟

منظورت از باحالی چیه؟ اگه منظورت گیم پلی باشه, که باید دید ولی گرافیک این از کیلی بیشترِ .
======
و یه سوال دیگه این عنوان اسمش COD 6:MW 2 هست یا MW 2 یا COD:MW 2???؟؟؟
منظورم از باحالي همه چيش هست.گرافيك.جزئيات.فيزيك.گيمپلي و ...

فك كنم COD:MW 2 باشه...
البته اول فقط MW2 بود...:-"

باید دید. ولی KZ2 به نظر من یک شاهکار FPS بود.
هدف این بازی چیه؟؟؟؟ کشتن تروریست ها؟؟
اره داداش منم همينو ميخواستم بگم ولي نگفتم چون يهوو ديدي دعوا شد :biggrin1:
اره ديگه...بايد تروريست هاي روس و ادم بد ها رو بكشي بري جلو...:lol:

اره داداش منم همينو ميخواستم بگم ولي نگفتم چون يهوو ديدي دعوا شد :biggrin1:
اره ديگه...بايد تروريست هاي روس و ادم بد ها رو بكشي بري جلو...:lol:
شما کلا پستهات بوی هواداری از کنسول پی اس3 وبازی های اختصاصیش رو میده ;)
این بازی اگر انحصاری پی اس3 بود قطعا ابربازی تاریخ میشد ازنظر شما....
این بازی یکی از بهترینها درسبک خودشه گیمپلی بازی (منظورم سریهای قبلیه)وگرافیک عالی که داشته این رو ثابت میکنه ضمن اینکه بنظرمن گیمپلی بسیار مهمتر از گرافیکه

انقدر بحث كارشناسي پرت و پلا نكنن بعضي از دوستان!!
MW1 كه علاوه بر همه عناصر خيلي زيباش مثل گيمپليش به نظر من داستانش هم خيلي جالب بود...... MW 2 هم با وجود بعضي از كاراكتر هاي قبلي احتمالا خط داستاني نسخه ي قبل رو يه جورايي ادامه ميده.....

اتفاقا Kill zone از لحاظ داستاني خيلي خيلي از mw جلو تره و تنها ويژگيmw كه از kz2 به راحتي پيشي مي گيره game play نرم و روون و اعتياد آورشه كه تو بازيهاي fps نظيرش ديده نشده و تكه...

اتفاقا Kill zone از لحاظ داستاني خيلي خيلي از mw جلو تره و تنها ويژگيmw كه از kz2 به راحتي پيشي مي گيره game play نرم و روون و اعتياد آورشه كه تو بازيهاي fps نظيرش ديده نشده و تكه...

برادر چي ميگي؟؟ همه ي مجلات و سايت ها اشاره كرده بودن كه KZ2 تو قسمت داستان چيز جالبي نبود....در هر صورت نظر شما هم براي خودتون محترمه.....ولي MW رو اگر چند بار بازي كني ميفهمي چه خبره تو خاورميانه:biggrin1:

دوستان اگر ممکنه دیگه بحث در مورد مقایسه بین KZ2 و MW2 رو بی خیال بشید وگرنه ناظم ها جور دیگه ای میان برخورد می کنند. اینجا تاپیک مقایسه که نیست، تاپیک بازی MW2 هست. با تشکر
موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or