Multi Platform Call of Duty: Modern Warfare 사

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Infinity Ward
تاریخ انتشار
2026
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
1779982730531.png 1779987163807.png

🟡 مارک گریگزبی و جک اوهارا، مدیران استودیوی اینفینیتی وارد، تایید کرده‌اند که Call of Duty 2026 نسخه‌ای جدید از سری Modern Warfare خواهد بود. آن‌ها همچنین تأکید کردند که این پروژه چیزی فراتر از یک نسخه‌ی معمولی در تاریخ این مجموعه است.در بیانیه این استودیو آمده است:

ما اینفینیتی وارد هستیم. ما تجربه‌های نبردی عمیق و غوطه‌ورکننده خلق می‌کنیم که تأثیری متفاوت بر مخاطب می‌گذارد. همزمان با آغاز فصلی جدید برای این استودیو، ما بر ارزش‌های بنیادین خود تمرکز کرده‌ایم: اشتیاق، دقت، وسواس کاری و تلاشی بی‌وقفه برای خلق برترین سرگرمی در صنعت بازی. بازی بعدی ما، حاصل همین طرز تفکر است؛ اثری مصمم، جسور و خستگی‌ناپذیر که توسط تیمی ساخته شده است که تک‌تک جزئیات، سیستم‌ها و لحظات بازی را تا مرز نهایت توان خود به پیش برده‌اند.

به نمایندگی از تمامی اعضای استودیو اینفینیتی وارد، ما به آنچه تاکنون خلق کرده‌ایم، می‌بالیم و بسیار هیجان‌زده‌ایم که سرانجام فرصت به اشتراک‌گذاری آن با شما فراهم شده است.

جک اوهارا در مصاحبه با IGN خاطرنشان کرد:

فرهنگ کاری ما روی ساخت بهترین بازی ممکن متمرکز است. ما به تخصص خود عشق می‌ورزیم و تلاش می‌کنیم بدون تعصب، بازخوردهای یکدیگر را بشنویم تا کیفیت بازی را ارتقا دهیم. هدف ما فقط و فقط ارائه بهترین تجربه ممکن به بازیکنان است.

علاوه بر این، تأیید شده است که بازی‌های جدید این سری دیگر برای کنسول‌های PS4 و Xbox One عرضه نخواهند شد.

-----------------------------------------------

🔵 بصورت رسمی تایید شد بازی فقط برای کنسول های نسل نهم ریلیز میشه.

🔵 بصورت رسمی تایید شد در آینده دیگر هیچ کدام از عناوینCOD در روز انتشار بر روی سرویس گیمپس منتشر نخواهند شد.

آخرین ویرایش:
دلیل اصلی اینکه این بازی به یکی از موردانتظارترین بازی‌های سال تبدیل شده چی هست؟
احتمالاً گیم پلی سنگین و شبیه به MW 2019 (که امیدوارم اینطوری باشه)
پرهیز از اسکین های بچگانه و بپر بپر
و اینکه فکر میکنم از نظر بصری بازی واقعا خوبی باشه باتوجه به اینکه برای نسل پیش عرضه نمیشه(البته فکر نکنم)

من از مولتی میخوام که سیاست مدرن ۳ رو داشته باشه، چالش ها و ایونت های هفتگی و....
ولی این DMZ لعنتی...این DMZ در حد همون مدرن ۲ هم باشه برای من کافیه 😁

از شر اون UI موبایلی زهرماری اسلاید شو راحت شدیم. اون تیونینگ گان اسمیت رو برنگردونن و بیخیال ویژوال ریکویل بشن هم خیلی خوب میشه.

دلیل اصلی اینکه این بازی به یکی از موردانتظارترین بازی‌های سال تبدیل شده چی هست؟
ابتذال و دلقک بازی و شیرجه مکس پینی و بپر بپرهای BO6 و BO7 رو نداره. اولین COD کاملا نسل نهمی محسوب میشه. ماموریت محیط باز نداره! لااقل در ظاهر قرار نیست اسکین گروت و لاک پشتهای نینجا و نیکی میناژ و ... رو بگیریم. حال و هوای نسخه ۲۰۱۹ رو داره. DMZ رو برگردوندن.

ولی این DMZ لعنتی...این DMZ در حد همون مدرن ۲ هم باشه برای من کافیه 😁
واقعا DMZ شاهکار بود. اون اولش که میگفت Welcome to Al Mazrah, Enemy threat is high so expect contact از اولش لذت تو خونم تزریق میشد تا لحظه آخری که رقابت واسه خروج بالا میرفت. من همش تا آخرین لحظه بازی میکردم بعدش میرفتم تو koschei complex چلنج هاش معرکه بود به خصوص که بیشتر انمی تیمایی که لحظه آخر وارد underground میشدن لول بالا با آرمورای گولاخ بودن :D

حتی vondel هم لامصب خوب بود. هیچ وقت اکتیویژن رو درک نکردم که شاهکاری مثل DMZ رو از سری حذف کرده بود

واقعا DMZ شاهکار بود. اون اولش که میگفت Welcome to Al Mazrah, Enemy threat is high so expect contact از اولش لذت تو خونم تزریق میشد تا لحظه آخری که رقابت واسه خروج بالا میرفت. من همش تا آخرین لحظه بازی میکردم بعدش میرفتم تو koschei complex چلنج هاش معرکه بود به خصوص که بیشتر انمی تیمایی که لحظه آخر وارد underground میشدن لول بالا با آرمورای گولاخ بودن :D

حتی vondel هم لامصب خوب بود. هیچ وقت اکتیویژن رو درک نکردم که شاهکاری مثل DMZ رو از سری حذف کرده بود
اقا نگو که هر مچ برای من مثل یه ماموریت هالیوودی بود. یادته یه مدت بعد تو اپدیت های بعدی این قابلیت اضافه شد که بشه به اسکوادهای دیگه جوین داد و تعداد اسکواد به 6 نفر فکر کنم رسید که دوباره کردن 5 نفر فکر کنم. من یادمه ابزار خوب داشتم تفنگ و ارمور و..همه چی خوب. همراهام میکروفونشون میوت بود و نمیشنیدم چی میگن و از این ابوخالد و اینا بودن. 2 تایی جوین دادن تیم حریف و یهو ما رو زدن و دار و ندارم رو لوت کردن :D حالا اینجا یه قابلیت کلیدی داشت بازی که میشد درخواست کمک کرد از اسکوادهای دیگه. یه اسکواد دیگه اومد و ما رو revive کرد و منم همانند یک سگ شکاری با این تیم افتادم دنبال خائن ها :D اونقدر لحظات سینمایی اینطوری پیش میاد که نگو.
حتی شده مثلا تک نفره اینطوری افتادم دنبال بقیه و عین این فیلم ها تعقیبشون میکنم تا با ai و تیم های دیگه درگیر شن و مثل یک lone ranger دونه دونه شون رو میشه از پا دراورد:D

اون کمپلکس که اشاره کردی مپ شاهکاری بود مثلا بارها شده بود از ترس از دست دادن ایتم ها و فرار کردن از دست تیم رقیب دیگه میرفتیم اینجا. حالا برای دوستانی که نمیدونند یه مپ اصلی بود که اسمش المزرعه بود. داخل همین مپ یه ورودی دیگه داشت که شما رو میبرد به یه تاسیسات زیرزمینی دیگه که همیشه بهتر بود با تجهیزات کامل مثل دوربین دید در شب میرفتید.
دشمن های خیلی سرسختی داشت و مپ کاملا چالشی و پر از دلهره بود. یه نکته خیلی باحال مپ خروجش بود که اگه میخواستید فرار کنید باید سوار اسانسور میشدید. حالا تا اسانسور بیاد پایین و واردش شید آژیر کشیده میشد که ای یه گروه داره فرار میکنه و همه میریختن سرتون. حالا تصور کنید یه گروه منتظر اسانسور هست و داره با ai مبارزه میکنه شما هم این وسط میخواید سوار اسانسور شید چه درگیری عجیب غریبی پیش میومد:D

اکتیویژن به خاطر یه مشت لوزر که تو PVP می مردن بعد گریه و زاری میکردن گند زد به کل کانسپت گیم مود و جاش MWZ رو داد که عملا همون بود ولی توش زامبی میزدی
سیزن آخر هم واسه همین قابلیت اضافه کردن پلیر های مرده به اسکواد رو نرف کردن که انگیزه PVP زدن رو پایین بیارن و اونایی که PVP دوست ندارن کمتر اذیت بشن
DMZ هنوزم سروراش هست اگر میخوای بازی کنی ولی توش پر چیتره

این سال‌های اخیر ، کالاف برخی مراحل الکی و بی دلیل خیلی سخت کردن که کوتاهی کمپین بپوشونن. مثل قدیم کالاف دیگه حال نمی ده

مثلا مدرن وارفر ۲ ریبوت شده چند تا مرحله واقعا سخت داشت . شوک آور بود

🔴اینفینیتی چهره ی واقعی افرادی که کی آرت اصلی بازی را ازشون ساختن طی ویدیویی نشون داد ، اسکرین شات هاشو میزارم براتون:

1780329065490.png 1780329114922.png
1780329170001.png 1780329205568.png

-----------------------------------------------------------------

🟡 نقشه جدید Modern Warfare 4 بیش از ۵۰۰ ترکیب مختلف خواهد داشت.

استودیوی Infinity Ward جزئیات تازه‌ای از از نقشه‌ای جدید به نام Kill Block رونمایی کرده است؛ نقشه‌ای که در هر مسابقه ظاهر متفاوتی خواهد داشت.

بر اساس توضیحات سازندگان، Kill Block نقشه‌ای هم‌اندازه Shoot House است و از سه بخش یا «اسلب» مجزا تشکیل شده است. پیش از آغاز هر مسابقه، این بخش‌ها به‌صورت تصادفی انتخاب می‌شوند و چیدمان نقشه را تغییر می‌دهند.

جف اسمیت، مدیر خلاق بخش چندنفره ، این نقشه را نمونه‌ای از نسل جدید طراحی مراحل توصیف کرده که به‌صورت مداوم تغییر می‌کند. به گفته او، تیم توسعه بیش از ۹۰۰ ترکیب مختلف برای این نقشه طراحی کرده است، اما محدودیت‌های فنی باعث شده تعداد ترکیب‌های قابل استفاده در بازی به حدود ۵۰۰ حالت برسد.

سازندگان معتقدند این سیستم می‌تواند تنوع بیشتری به مسابقات آنلاین بدهد و بازیکنان را در هر بازی با شرایط و مسیرهای متفاوتی روبه‌رو کند. Kill Block یکی از ویژگی‌های جدید Modern Warfare 4 خواهد بود که Infinity Ward آن را بخشی از تلاش خود برای ارائه تجربه‌ای تازه در سری Call of Duty می‌داند.

آخرین ویرایش:
1780378242233.png

چقد دلم واسه والریا و صدای خش دارش تنگ شده بود 🔥
واقعا یکی از خفن ترین کارکترای سری COD بود. بازیگرش هم انصافا جذابه

چقد دلم واسه والریا و صدای خش دارش تنگ شده بود 🔥
واقعا یکی از خفن ترین کارکترای سری COD بود. بازیگرش هم انصافا جذابه

این عکس سیزن ۳ مدرن وارفر دو ماه ها بک گراند کامپیوترم بود

1780405623173.png

آخرین cod ای که خریدم mw2019 بود و احتمالا این نسخه رو هم بگیرم چون خیلی وایب اون رو داره (اگر اینترنتی واسه پلی دادنش باشه البته)

어둠 속으로 (Going Dark)

1780410319996.png

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or