Multi Platform Call of Duty: Modern Warfare 사

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Infinity Ward
تاریخ انتشار
2026
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
1779982730531.png 1779987163807.png

🟡 مارک گریگزبی و جک اوهارا، مدیران استودیوی اینفینیتی وارد، تایید کرده‌اند که Call of Duty 2026 نسخه‌ای جدید از سری Modern Warfare خواهد بود. آن‌ها همچنین تأکید کردند که این پروژه چیزی فراتر از یک نسخه‌ی معمولی در تاریخ این مجموعه است.در بیانیه این استودیو آمده است:

ما اینفینیتی وارد هستیم. ما تجربه‌های نبردی عمیق و غوطه‌ورکننده خلق می‌کنیم که تأثیری متفاوت بر مخاطب می‌گذارد. همزمان با آغاز فصلی جدید برای این استودیو، ما بر ارزش‌های بنیادین خود تمرکز کرده‌ایم: اشتیاق، دقت، وسواس کاری و تلاشی بی‌وقفه برای خلق برترین سرگرمی در صنعت بازی. بازی بعدی ما، حاصل همین طرز تفکر است؛ اثری مصمم، جسور و خستگی‌ناپذیر که توسط تیمی ساخته شده است که تک‌تک جزئیات، سیستم‌ها و لحظات بازی را تا مرز نهایت توان خود به پیش برده‌اند.

به نمایندگی از تمامی اعضای استودیو اینفینیتی وارد، ما به آنچه تاکنون خلق کرده‌ایم، می‌بالیم و بسیار هیجان‌زده‌ایم که سرانجام فرصت به اشتراک‌گذاری آن با شما فراهم شده است.

جک اوهارا در مصاحبه با IGN خاطرنشان کرد:

فرهنگ کاری ما روی ساخت بهترین بازی ممکن متمرکز است. ما به تخصص خود عشق می‌ورزیم و تلاش می‌کنیم بدون تعصب، بازخوردهای یکدیگر را بشنویم تا کیفیت بازی را ارتقا دهیم. هدف ما فقط و فقط ارائه بهترین تجربه ممکن به بازیکنان است.

علاوه بر این، تأیید شده است که بازی‌های جدید این سری دیگر برای کنسول‌های PS4 و Xbox One عرضه نخواهند شد و همچنین در روز نخست انتشار بر روی گیم پس قرار نخواهند گرفت.

آخرین ویرایش:
هم اسپاون و هم TTK عالی شدن.اما اومدن کیل استریک ها 1 عدد افزایش دادن که قشنگ تاثیر خودش را گذاشته.

کسی با فیبر مخابرات تونسته وارد بشه ؟ همش خطای waiting for networking میده با شلتر هم حل نشد ولی با همراه اول راحت وارد بازی میشه ولی پینگش خوب نیست
با تمام dns های پولی مخصوصا شکن و شلتر بازی بالا میاد ولی فیبر مخابرات ممکنه این بتونه کمکت کنه:

87.228.47.200

87.228.47.201

بازی نسبت به بتای چند روز پیش خیلی بهتر شده. البته من همونم دوست داشتم منتهی وضعیت TTK بشدت اصلاح و مطلوب شده الان.
وضعیت سرورا هم زیر و رو شده و برخلاف دفعه قبلی که نمیدونم نتم مشکل داشت یا از سرورا بود نمیتونستم درست بازی کنم منتهی امشب راحت کیل میگرفتم و اذیت نمیکرد. مولتیش خیلی داره کیف میده لعنتی! همین بتاش معتاد کرده منو نمیذاره خیلی وقت پای بازیای دیگم بذارم. آبان چه ماهی داشته باشیم! :D

مولتی بازی روی Switch 2 عالیه ولی با joy con با توجه به سرعت بالای بخش آنلاین تقریبا غیرممکنه!

متاسفانه Pro Controller رو ندارم وگرنه با اونم تست میکردم و نظرمو دقیق تر میگفتم اما به نظرم بتا روی سوئیچ هم روی مولتیش و هم روی کمپینش خیلی خوب عمل کرده

کسی با فیبر مخابرات تونسته وارد بشه ؟ همش خطای waiting for networking میده با شلتر هم حل نشد ولی با همراه اول راحت وارد بازی میشه ولی پینگش خوب نیست
پینگ همراه اولت چند بود ؟
واسه من 125 بود یهو میرفت رو 1000 :|

پینگ همراه اولت چند بود ؟
واسه من 125 بود یهو میرفت رو 1000 :|
150 بود ولی قابل بازی کردن نبود آخرش مجبور شدم فیلتر شکن رو شیر کنم تا بتونم با فیبر و پینگ 100 بازی کنم با این که از v2ray استفاده میکردم تیرهام خیلی بهتر از همراه اول ریجستر میشدن

واسه اولین بار‌ توی بازی بصورت جدی شات گان برداشتم ! عجب چیز خفنیه! بشدت حال داد! واقعا حس برتر بودن به آدم دست میده 😎 فقط باید باهاش راش داد ، رینج و خط گرفتن هم قاعدتا جواب نیس!
مُد مورد علاقم هنوزم Dominition هست! سریع ، هدفمند و استراتژی پذیر!

از صبح یه کله نشستم سه ساعت بازی کردم برعکس کاد های قبلی اصلا حرص آدم رو درنمیاره و به شدت اعتیاد آوره فقط حیف که روی گیم پس نمیاد
کسایی که مثل من با فیلتر شکن بازی میکنن ترجیحا با سرور آلمان وصل بشن تا پینگشون بیاد زیر 100

باوجود اینکه من اصلا وارزون باز نیستم و فقط مولتی پلی میدم اما ۲ دست وارزون زدم به شدت جذبش شدم و یک دستشم وین شد.
نقشه‌ی Zodiac نکات مثبتش شلوغی و سرعت بالای درگیری‌ها، طراحی محیط، تنوع مناطق و مناسب بودن برای فایت‌های نزدیک و متوسط عالی کار شده.

کمپینشم که نیازی به تعریف نداره.

بنظرم نسخه امسال هر بخشش خیلی خوب دراوردن و مطمنم موفق خواهد بود.

مد Ground War به بتا اضافه شده با اینکه مپش خوب نیست (نمیدونم همین یه مپ بود یا نه یه دست فقط بازی کردم مدشو) ولی چه کیفی داد! با نسخه های قبلی حساب کنیم اولینبار بود اصلا توی این مد لگ نداشتم و یبار بلاخره آدمیزادی لذت بردم.
وارزونم بعد سالهای زیاد یه دست بازی کردم. کلا از بازی بتل رویال خوشم نمیاد اوج وارزون بازی کردنم همون دوران مدرن 2019 بود. تجدید خاطره قشنگی بود.
مولتی عادی بازی ولی واقعا خداس. کلا تیم دث مچ خوابیدم و دل کندن ازش سخته. این هفته بتا تموم شه میمونم توی خماری!:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or