Call of Duty: Modern Warfare® 2 ,Xbox360 Thread |لطفاً پست اول تاپیک را بخوانید

جاهای معروف منتظر نسخه سالم موندند. از جمله نکست جن ، فتحی ، دی سی و ... ولی سایت ها لینک های ناسالم دارن می زنند. من خودم توی سایت بازی سفارش دادم تا از کیفیتشون پی ببرم.

من بازی رو دارم تموم میکنم شما میگید نا سالم هست:confused:

من بازی رو دارم تموم میکنم شما میگید نا سالم هست

فکر کنم منظور از ناسالم بودن اشکال در قسمتهایی از دیسک هست که برای لایو مناسب نیست و باعث بن شدن میشه نه اینکه بازی مشکل داشته باشه

من بازی رو دارم تموم میکنم شما میگید نا سالم هست:confused:

منظور من از ناسالم از نظر امنیت دیسک هستش برای xboxlive ... من خودم 2 3 سالی هست که Cod باز در زمینه لایو هستم :دی برای همین فعلا برای تموم کردن بازی یک دیسک ناسالم :biggrin1: سفارش دادم که با Activate بازی کنم و بعدا هم دیسک سالم رو برای کنسول بعدی تهیه کنم:smile:

منظور من از ناسالم از نظر امنیت دیسک هستش برای xboxlive ... من خودم 2 3 سالی هست که Cod باز در زمینه لایو هستم :دی برای همین فعلا برای تموم کردن بازی یک دیسک ناسالم :biggrin1: سفارش دادم که با Activate بازی کنم و بعدا هم دیسک سالم رو برای کنسول بعدی تهیه کنم:smile:

مگه تو ميدوني كه حتما بن خواهي شد كه داري اين كارو مي كني ؟

اين جريان بازي كامل نيست چيه ؟ مني كه Live نميرم بازي و بگيرم ؟ كامله واسه من ؟

برای من و شما که آفلاین بازی می کنیم کامله و هیچ مشکلی نداره ... بازی کن حالشو ببر ...

بازی دقیقاَ از موتور گرافیکی call4 استفاده می کنه یعنی تمام افکتها و ... مثل نسخه قبلی هستش
تقریبا(40%) گرافیک بهتر شده
ولی از همون لحظه اول ضربان قلبتون می ره بالا.......
با این حال که براک کنکور دارم می خونم ولی نتونستم این بازیو انجام ندم...
یه چیز دیگه
بازی نسبت به قبل خیلی مشکل شده
حتی وقتی رو درجه سختی پایین هم می زاری فرطی هدشات می شی!
در کل بازی خفنیه:cool:

آقا سلام راجع به cod6صحبت می کنید منم هستم.
گفتن توی ماه نوامبر میاد هنوز که هیچ گیم فروشی اونو نداره
شما چطور می گید
نکنه توی infect waresکار می کنید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or