aliahmadi2
کاربر سایت
من زنگ زدم گفته تازه گزاشتم دانلود فردا بعد ظهر یه پس فردا صبح حاضر میشه.
من خالی نبستم زنگ زدم کسی به نام سعید جواب داد شمارشم تو pm میفرستم که نگید دروغ میگم او ن سبد خریدم یه نیم ساعت باز شده و منم سفارش دادم و بی احترامی هم نکردم میبخشید این پست دادم.سلام اول اینکه ما از طریق تلفن به هیچ عنوان جواب کسی رو نمیدیم ( لطفا خالی نبندید).
دوم اگر به این سایت سری بزنید میبینید که دو بازی اخری که سبد خریدش غیر فعاله یعنی اینکه در حال حاضر موجود نیست و بزودی فعال میشه. بازی کال اف رو هم که در حال حاضر فعاله میتونید سفارش بدید و همین امشب تحویل بگیرید . حتما اینکارو بکنید تا بفهمید خالی بندی نیست. خدایش اگر گرفتید بیاید و راستش رو بگید. امتحانش ضرر نداره. اگر هم نگرفتید که بیاید و هرچی دلتون خواست بگید. الان در حال حاضر با ویو 4 موجوده ولی اگر تا فردا صبر کنید بدون این فقل هم میتونید تهییه کنید.
من اصلا قصد تبلیغ ندارم ولی وقتی که میبنم بی احترامی میشه ناچار میشم بیام جواب بدم
من خالی نبستم زنگ زدم کسی به نام سعید جواب داد شمارشم تو pm میفرستم که نگید دروغ میگم او ن سبد خریدم یه نیم ساعت باز شده و منم سفارش دادم و بی احترامی هم نکردم میبخشید این پست دادم.
عزيز همينش اصلا بنت ميكنه!!!سلام
بچه ها من دارم میرم بازی رو بگیرم یه سوال خوب چون الان بازی leak شده من بذارم بازی کنم . اچیومنت بگیرم بعدن اگه خواستم به لایو وصل شم مشکلی پیش نمیاد یعنی نمیفهمن که من بازی رو زود تر از روز اصلی پخش دریافت کردم . چون یکی از بچه ها میگه یکی از دلایل بن شدنش بازی کردن takken و اچیومنت گرفتن قبل از روز اصلی انتشار بودده .
اصلا ربطی داره یا نه؟
پدرام عزیز یعنی شما میخوای چنین عنوان بزرگی رو از دست بردی ؟ فقط به خاطر MultiPlayer ؟دوستان با توجه به این خط :
All releases of Modern Warfare 2 are bad rips! Playing ANY MW2 rip WILL GET YOU BANNED
از مطلبی که خلیل جان تو اون یکی تاپیک گذاشتن , پیشنهاد میشه گرفتن بازی ؟ :biggrin1:
پدرام عزیز یعنی شما میخوای چنین عنوان بزرگی رو از دست بردی ؟ فقط به خاطر MultiPlayer ؟
درسته که از بخش MultiPlayer به راحتی نمشه گدشت ولی آفلاین هم جذابیت های خاص خودشو داره !
دوستان با توجه به این خط :
All releases of Modern Warfare 2 are bad rips! Playing ANY MW2 rip WILL GET YOU BANNED
از مطلبی که خلیل جان تو اون یکی تاپیک گذاشتن , پیشنهاد میشه گرفتن بازی ؟